СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 267
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 810
  • София
На моето момиче по БЕЛ първи срок 6, втори 3 петици НВО+2ро модул 5,464.
За срока и оставя 5, но за годината и пише 6-ца. Hug

# 811
  • София

Благодаря, но не е на шега Simple Smile
В момента учим в СМГ и всички от класа и от съседния, за които имаме инфо, са с мат над 5.75 и БЕЛ повечето между 5.30 и 5.60 :-О
Видях и 10-ина деца от ПЧМГ с бал над нашия ... и частното Света София е извадило добри резултати...
Мисля, че сме на ръба.

Но благодаря! Коментарите са ви окуражаващи!

В СМГ паралелките са доста. Мисля, че ще се класирате.

# 812
Мисля,че всички деца с бал над 34.500 няма да имат проблем за СМГ и 91-во.
Браво на децата, но тези въпроси са с ясен отговор.

# 813
  • София

... Как мислите - с бал 34.66 ще влезем ли в СМГ Simple Smile ?

Детето ще влезе, но за вас силно се съмнявам Wink

# 814
  • В офиса
Мисля, че от двете частни децата, които ще отидат в СМГ, ще са по-близо до 0, отколкото до 10 Simple Smile Така де, от нашето у-ще знам за около 2 колебаещи се (като много е вероятно да освободят място за 2-ро класиране) и само за 1, което е със супер силен резултат не знам нищо, освен, че не е кандидатствало в АК. За тези от ПЧМГ пък логиката да отидат в СМГ е никаква.

# 815
  • София
Благодаря ... Как мислите - с бал 34.66 ще влезем ли в СМГ Simple Smile ?

Въпросът е зададен на шега, нали?

Честито на детето Ви! bouquet

Благодаря, но не е на шега Simple Smile
В момента учим в СМГ и всички от класа и от съседния, за които имаме инфо, са с мат над 5.75 и БЕЛ повечето между 5.30 и 5.60 :-О
Видях и 10-ина деца от ПЧМГ с бал над нашия ... и частното Света София е извадило добри резултати...
Мисля, че сме на ръба.

О, сори, а вашата оценка на матурите каква е?

# 816
Мисля, че от двете частни децата, които ще отидат в СМГ, ще са по-близо до 0, отколкото до 10 Simple Smile Така де, от нашето у-ще знам за около 2 колебаещи се (като много е вероятно да освободят място за 2-ро класиране) и само за 1, което е със супер силен резултат не знам нищо, освен, че не е кандидатствало в АК. За тези от ПЧМГ пък логиката да отидат в СМГ е никаква.

Тинки, защо мислиш така? Аз точно обратното си мислех. Освен Златилов да продължи да преподава до 12-ти...

# 817

Мисля, че сме на ръба.

От горна страна на ръба !  Grinning newsm10

# 818

... Как мислите - с бал 34.66 ще влезем ли в СМГ Simple Smile ?

Детето ще влезе, но за вас силно се съмнявам Wink

О, аз вече бях там Simple Smile

Преди много години Simple Smile

# 819
  • София
Е защо тогава пак напирате Simple Smile

# 820

Тинки, защо мислиш така? Аз точно обратното си мислех. Освен Златилов да продължи да преподава до 12-ти...

И аз не виждам логика да учиш в ПЧМГ, ако можеш да си в СМГ ...
ПЧМГ нито базата им е добра, платено е и нивото не е по-добро.

# 821
  • София
Знам, че има много желаещи преди нас, но дъщеря ми се цели също в СМГ, въпреки че за там балът ни е 32,678. Според вас има ли някакъв шанс? Ние със сигурност ще го пишем за всеки случай, но да кажете мнение. За ЕГ ни е 32,928 и не знам и за Първа АЕГ дали ще стигне, но здраве да е.  Ще разчитаме на НПМГ с бал 29,814 за матемачитеските паралелки. Според вас къде имаме най-реален шанс?

# 822

Сигурно от носталгия Simple Smile

# 823

Не, просто е заразно Twisted Evil

# 824

Не, просто е заразно Twisted Evil

Всъщност най-големият ми син сега завърши там 12 клас и е много доволен.
Най-малкият ми син е в 5-ти клас и на него му харесва, така че ... и средният трябва да си остане там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт