). Въпреки, че не яде месо от 20 години, даже опита ястието за да не развали настроението на домакина. Даде по-ниски точки, защото ние не сме там и не можем да усетим настроението и да почувстваме обстановката. А пък Танев е от тези, които сами се хвалят. И пилето си похвали ("няма начин да не им е харесало, много вкусно беше"), и идеята със сцената... За него всичко е на шест. Съгласих се с Екимова този път. Аз щях направо да
след десетата минута ако цяла вечер ме въртят в кръг.На Ирина покривката и на мен ми се видя кичозна. Направо те удря в очите с толкова шарения.

П.П. Биляна, не е по темата, но за националната лотария не си права. И аз бях скептична, но имам познати, които спечелиха и ги даваха в предаването. Единият спечели 100 000 лв. (колега е на мъжа ми), а другия (съседка от съседната улица) - 5000 лв.
Дара, не ме четеш задълбочено.
Тя и Ива не критикуваше никого на масата, даже за това я осмиваха тук, че не критикува, а похвалва домакина, пък после пред камерата мрънка. Така че, Ива също е достатъчно възпитана, но и откровена със зрителите (ако не е нагласено, разбира се, защото и това го има - лека интрижка, злобичка, за сол и пипер и да вдигне рейтинга на предаването). Забелязвате ли, че в шапката на предаването в началните сезони снимките на участниците бяха усмихнати, а сега - намръщени? В т.ч. и Манчевата снимка е една...той се удря по главата... Обаче разликата между Ива и Дичо е, че Ива си ни каза какво мисли, което беше изтълкувано като мрънкане, позьорство и всичко най-лошо под слънцето, а Дичо - не. Затова го обявих за подмолен - аз така и не разбрах защо даде на Иво осмица?