Черешката на тортата - сезон 7

• 91 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Скандалът с училището е след заснемането на епизода.

# 556
За какъв скандал става въпрос?

# 557
Под наем бяха и помня, че имаше камина и кръгла маса. И кухнато повече ми хареса, тогава. Сегашната беше някак безлична. Въобще цялата къща не ми хареса, с изключение на градинката и терасата, на която ги посрещна. Въобще не ми се стори уютно, но пък гостите казаха точно обратното, така че може и да греша.
Никой не изкоментира появата на детето й.
Кухнята и ми се стори много обикновенн,за хора с техните финанси ,пък и за такава кулинарка,очаквах модерна кухня.Домът им също не ме впечетли.

# 558
# 559
Аз лично не знаех за тази случка. Изчетох цялата статия много внимателно. Учудващо за мен, ми хареса като стил на писане, а за самата ситуация съм просто безмълвна. Не знам защо, но съм склонна да повярвам на нейната гледна точка.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 00:59 от be under repairs

# 560
  • В полето, под тепето.
Днес имах време и прочетох темата .
Спомних си , как Дичо и при предишните си участия хапваше от ястията с месо и то по собствено желание. Нещо от сорта, "я да опитам от това". Така, че това "20 години не съм ял месо е" #Crazy

# 561
  • София
Извинете, от кое училище го е спряла?

# 562

Не спомена в нито едно интервю, само разбрах, че се намира близо до МВР болница. Сега в Гугъл вю видях, че там се намира Първа ЧМГ. (каквото и да значи последното).

Напълно я разбирам, с най - малкият ми син преживях подобен ад.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 20:40 от Билян@

# 563
  • София
...
Сега в Гугъл вю видях, че там се намира Първа ЧМГ. (каквото и да значи последното).
...

Първа ЧМГ = Първа частна математическа гимназия.

# 564
  • София
Спорила съм много в Компроматната за Ирина Тенчева Grinning.
И тогава, и сега нямам ясно мнение за нея - нито я харесвам, нито не я харесвам. От Черешката, обаче, две неща ще ми избодат очите: а) ужасен избор на покривка и б) всички й се слагат ужасно. Впрочем май по принцип е така, не само там. Толкова ли е Голям Иван?!? Shocked

# 565
Прочетох статията. Хареса ми изказа ѝ. Не само това - успя да ме просълзи.

# 566
  • ту тук, ту там
Най-после изгледах епизода с Ирина. Е, вярно е ужасна покривката! По принцип харесвам този десен на Икеа, може би за ежедневна покривка не е чак толкоз зле, но на фона на всичко друго покривката беше ужасен избор, крайно неподходяща. И тоалетът й не ми хареса (но няма отношение към представянето й, та не е релевантно изобщо). Май всичко други ми хареса. А, вярно, че Манчев се престара с хвалебствията!  Laughing
А какво е бурата?  Blush

# 567
  • София
  Според мен няма дим без огън.Нашия също го тормозят, всеки ден се връща я с пръсти отпечатани на бузата, я със синина от ритник на скулата, я с цицина от камък на челото,със скъсана блуза или анцуг, но и той си е кука, дразнител.Не се бие, не обижда,не псува, но за сметка на това се бута навсякъде, дали си го помолил за нещо или не, дали е казано на друг, бута се пред всеки, той да е пръв, а може даже да не е разбрал за какво става въпрос. И говори непрекъснато, до скъсване на нервите, върти се в час.Той е леко хиперактивен, няма диагноза, но се вижда как не го сдържа на едно място и от това си пати.

# 568
  • Sofia
Съжалявам, че споменах скандала, беше в контекста на предаването, но нека не се обръща темата в дебат по въпроса. Има специална тема за него.

# 569
Ох, нали си говорим за Черешката или?
Включвам се само, за да потвърдя, че лучената супа е тип евтино, френско селско ядене, като рататуи или choucroute.
Поръчвала съм я на различни места и приготвена по различни начини, е, отказах се, не можах да я харесам. Купчина варен сладникав лук и нищо друго. Винаги изяждам плуващата в центъра филийка и другото го оставям.
Тази седмица бях фен на Дичо и Флорин. Непринудени, готвят с лекота и без вътрешно напрежение да блеснат на всяка цена.
Другата седмица няма да гледам, групата е пълен ужас. А и има мачове.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт