Черешката на тортата - сезон 7

• 91 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Какво работи Ирина?  Rolling Eyes

Не следя светските клюки, нашенска телевизия гледам също рядко - следя два български сериала и някои кулинарни предавания. Пропуснала съм, че вече не е водеща на предаване по ТВ. Смятах, че все още е в телевизията. Но и това да се грижиш за 3 деца не е съвсем като да не правиш нищо, нали?

# 541
  • Sofia
Къде съм написала, че не прави нищо? newsm78
Мисля, че съвсем добре съм изразила уважението си към гледането на деца, както и съм написала, че оценявам спокойствието да не работиш и да можеш да се концентрираш върху отглеждането им.

# 542
  • София
Когато готви Иван, не бяха ли в друга къща и под наем?

# 543
Работи майка жената, каквото работи почти всяка жена с едногодишно бебе вкъщи Simple Smile като порасне още малко детето, сигурно ще се върне на екран.
Хареса ми вечерта на Ирина! Приятно беше, тя се постара доста, показа знания и умения в кухнята, макар малко разхвърляно и хаотично да ми се стори менюто й. С много тестени и странен избор с калмарите, които не всеки харесва и яде. Май не ги и изядоха, де Laughing
Досадиха ми големите хвалби. Тя не спря да се фукляви, то не бяха кроасани, сервизи от 18ти век... Ама той сервизът не беше от тогава, фабриката, дето го направили е от 1700 и нам си коя година Wink Гостите и те се престараха да охкат и ахкат, Манчев пък съвсем... Голямо подмазване беше! Заради продуцента сигурно.

# 544
  • Sofia
Да,под наем бяха и на мен повече ми хареса къщата и обзавеждането там.
Не ми допада бяла алуминиева дограма и врати за къща и гипсови парапети Crossing Arms

# 545
  • София
Да,под наем бяха и на мен повече ми хареса къщата и обзавеждането там.
Не ми допада бяла алуминиева дограма и врати за къща и гипсови парапети Crossing Arms
Преглеждам сериите в бокса, но не мога да намеря тази с Иван.

# 546
  • До морето
Под наем бяха и помня, че имаше камина и кръгла маса. И кухнато повече ми хареса, тогава. Сегашната беше някак безлична. Въобще цялата къща не ми хареса, с изключение на градинката и терасата, на която ги посрещна. Въобще не ми се стори уютно, но пък гостите казаха точно обратното, така че може и да греша.
Никой не изкоментира появата на детето й.

# 547
  • София
Под наем бяха и помня, че имаше камина и кръгла маса. И кухнато повече ми хареса, тогава. Сегашната беше някак безлична. Въобще цялата къща не ми хареса, с изключение на градинката и терасата, на която ги посрещна. Въобще не ми се стори уютно, но пък гостите казаха точно обратното, така че може и да греша.
Ами зачудих се защо само това показа,като има и момиченце и бебе, но тя си знае...

# 548
  • София
Гипсовите парапети ми са баш като махалата във Филиповци. Всички по-шукар къщи там са с такива.
За първи път я гледам Ирина, само коментари тук съм чела - лигава, флегматична. На мен ми хареса снощи, нищо подобно не видях, но може и да е влязла в друга роля.

# 549
  • Sofia

Не беше нужно появяването на детето.Както го показа с десерта, все едно той го е приготвил.

# 550
  • ту тук, ту там
Аз още не съм изгледала снощната серия, но по коментарите ви съдя, че явно Ирина е правила така популярния преди време тук в кулинарния сладолед от една съставка, а именно замразен банан. На мен не ми се беше получил, преди време пробвахме с детето да го правим, но нещо не стана като хората.

# 551
Гипсовите парапети ми са баш като махалата във Филиповци. Всички по-шукар къщи там са с такива.
За първи път я гледам Ирина, само коментари тук съм чела - лигава, флегматична. На мен ми хареса снощи, нищо подобно не видях, но може и да е влязла в друга роля.

Как бе - балюстрадите са толкова типични за стила на 50-те  Wink  ... Нищо стилно не видях аз ни в екстериора, нито в интериора (камо ли пък да са следвали някакъв определен период  - пълен сбирщайн), а и видът на домакинята с това пришитото и развяващо се цикламено нящу отпред също беше меко казано неестетичен.  Да, сготви добре,  но като на състезание - отрепетирано и бързо - не видях ни душа, ни фантазия - само напъни да се докаже на всяка цена. За кой ли път го прави горката - вечната драма на втората поред ..  И въпреки това не успя да ме впечатли изобщо. 
бтв.  По отношение на стила ѝ - проява на лош вкус е и това да забършеш съпруга на колежка и приятелка.  Wink

# 552
Толкова измислена и фалшива е г-жа Де Опосум, че повече няма накъде. Без малко да повярвам, че прави ръчно едно по едно макарончетата когато приготвя паста за семейството с 3 до 4 деца.  Whistling Големи напъни, голЕмо чудо. Усещането, което остави у мен беше точно за назубкани рецепти и предварително отрепетирана вечеря. Появата на детето беше ни в клин ни в ръкав, а къщата кич та дрънка.

# 553
  • Sofia
Жената е ПР.
Появата на детето не беше случайна, предвид скандала с училището му, трябва да видим какво мило и добро дете е (не познавам детенцето и НЕ твърдя, че не е, просто четох за спора тормозен ли е или той тормози децата).
Моля горното да не се интерпретира като думи срещу детето - не го познавам, просто видях за няколко секунди едно мило дете, няма как да знам какво е.
Разбира се има и вариант детенцето много да е искало да участва във вечерята по някакъв начин и майка му да е решила по този начин да го включи. Само не разбрах къде го прати да седне. newsm78

# 554
Ми тогава да си скъса дипломата за ПР. Появата на детето не беше никак на място. Ако толкова искаше да си покаже децата, да беше ги показала всичките, или поне тези, които са излезли от корема й.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт