И на мен не ми хареса филма "Джулия и Джулия"
Щом си го харесват, да му се радват , мен шаренията ме блъсна в очите.
.
Ива ми хареса предимно с коментарите, които правеше пред камерата, а не на масата. Мисля, че беше най-честна от всички, поне не се опита да спести нещата, които не са ѝ харесали. И се радвам, че не го направи и на масата, защото това ненужно щеше да вкисне насторението на съответния домакин. Вечерта на Ирина Т. май предварително си беше планирана като "черешката на тортата" и се получи добре, но не и чак превъзходно. Харесаха ми подробните обяснения, които даваше докато готви, но и на мен ми се стори, че чак ги е репетирала предварително пред огледалото. Хубавото беше, че наистина забрави провлечения говор и без него изглеждаше в пъти по-симпатична. Изобщо, на път бях да ревизирам отношението си към нея, но тук в темата прочетох и онова интервю, в което е споделила за престилката YSL от мама, волованите с манатарки, които са замествали простонародната баница иии.....реших, че оставам на предишното си мнение за нея. Този копнеж по изтънчено родословие, пък дори и само до трето коляно, не може да ми предизвика нищо друго, освен ироничен смях. Препоръчани теми