Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 528
  • 992
  •   1
Отговори
# 360

Маг Дак има едно, казаха ми, че е вкусно и евтино, ние не го пробвахме. От Скарата на Мъро си купих няколко пъти рибка за плажа - хареса ми  Peace
И аз за него написах, обаче на мен ме е страх да взимам готвено, което цял ден е стояло по такова топло време, а от скарата на Мъро (те са две) си взимам от време на време някаква рибка. Има и други скари такива, но от тях не съм пробвала.

# 361
А къде се намират тези Скари на Мъро?

# 362
А къде се намират тези Скари на Мъро?
На Веселата уличка, която е покрай плажа в новия град.

# 363
По веселата уличка всички заведения, които имат обедни менюта по 6 или 7 лева включващи първо, второ и десерт дават и за вкъщи ... ние така си взимахме за обяд, че не ми се висеше по бански пълни с пясък да обядваме там на място ....

# 364
  • Plovdiv
Знаете ли дали тази година на Аполонията ще има пак щанд за книги и кои книги ще бъдат представени? Въпросите ми са малко странни, но миналата година си купих някои доста добри. Тази година си взех билети и за театър и съм много доволна.

# 365
  • София
Знаете ли дали тази година на Аполонията ще има пак щанд за книги и кои книги ще бъдат представени? Въпросите ми са малко странни, но миналата година си купих някои доста добри. Тази година си взех билети и за театър и съм много доволна.
Да. Откриването на книжната Аполония е на 2.09 на площада. Пред мен е програмата. Всеки ден има представяне на поне двама автори и книгите им. Представят се и различни издателства. Всичко това в Художествената галерия, която е на носа на Стария град. Надявам се да съм ти полезна. Виж и в сайта на Аполония. Градът беше поопустял, но пак се понапълни. Само руснаците с ученици заминаха. Морето е прозрачно топло и спокойно.

# 366
Една похвала за обедното меню на ресторанта към хотел Флагман. Изключително вкусно, хубави порции, прясна храна.

Но като цяло канализацията на Созопол явно не насмогва, на много места из града мирише на канал.

# 367
  • София
Морето е прозрачно топло и спокойно.

Всъщност днес и на двата плажа морето е бурно, а флагът червен. На рибката - спокойно.
За Аполонията, чакам я с нетърпения. Яд ме е, че ще трябва да си тръгнем преди 10-ти и пропускам Фондацията. Даже много ме е яд.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 19:25 от supi4ka

# 368
  • София

Всъщност днес и на двата плажа морето е бурно, а флагът червен. На рибката - спокойно.
За Аполонията, чакам я с нетърпения. Яд ме е, че ще трябва да си тръгнем преди 10-ти и пропускам Фондацията. Даже много ме е яд.
Съжалявам не уточних. Говоря за Каваци. Към 16ч. излязоха малко вълни, но флагът си беше зелен цял ден. И ние тръгваме скоро, нищо не ме грабва от програмата, общо взето едно и също всяка година.

# 369
  • София
Говоря за Каваци. Към 16ч. излязоха малко вълни, но флагът си беше зелен цял ден.

Знаех си, че трябваше да скокнем до Каваци, но ме размързя.
Днес ще се поправя. Благодаря за инфото.

# 370
Една похвала за обедното меню на ресторанта към хотел Флагман. Изключително вкусно, хубави порции, прясна храна.
Колко струва обедно меню ? chef

# 371
Ами там не е на меню - 3.50 лв бяха готвените ястия, но са доволно големи и вкусни (сравнявам с 4-5 крайбрежни заведения). Супата е 1.50-1.70. Десерти не сме яли.
За 5-6 лв пак можеш да си сглобиш твое си меню, но е много по-хубаво от другаде. Явно имат добър готвач.

# 372

...
Това май често е така. При нас беше същото.

# 373

...
Това май често е така. При нас беше същото. Харманите често е с червен флаг и големи вълни.

# 374
Ами там не е на меню - 3.50 лв бяха готвените ястия, но са доволно големи и вкусни (сравнявам с 4-5 крайбрежни заведения). Супата е 1.50-1.70. Десерти не сме яли.
За 5-6 лв пак можеш да си сглобиш твое си меню, но е много по-хубаво от другаде. Явно имат добър готвач.
Благодаря  bouquet
 eatМеню ? Шведска маса ?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:40 от Lika77

Общи условия

Активация на акаунт