Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога безопасно да премахна косми от краката и подмишниците си, преди да навърша 14 години?
Какви са най-добрите методи за премахване на косми при момичета на възраст 13-14 години?
Как мога да убедя майка си да ми позволи да се обезкосмя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога безопасно да премахна косми от краката и подмишниците си, преди да навърша 14 години?
Можете да обсъдите желанието си с майка си за премахване на косми от краката и подмишниците. Можете да предложите използване на безопасна самобръсначка за подмишници и потенциално изпробване на крем депилатор или епилатор за краката след консултация с нея. Важно е да се чувствате уверени и комфортно с тялото си, така че споделянето на вашите притеснения с майка ви може да бъде от полза.
-
Какви са най-добрите методи за премахване на косми при момичета на възраст 13-14 години?
Най-добрите методи за премахване на косми при момичета на възраст 13-14 години включват използването на самобръсначка, крем депилатор, епилатор или дори депилация с пинсета. Важно е да изберете метод, който е удобен и безболезнен за вас, като същевременно споделите своите предпочитания и притеснения с майка си.
-
Как мога да убедя майка си да ми позволи да се обезкосмя?
-
Кои са най-ефективните методи за постоянно премахване на косми?
-
Какви са най-подходящите методи за обезкосмяване на тийнейджърка с косми по различни части на тялото?

Ами не, има и алтернатива: дреме ми на чадъра, няма да участвам във вашата игра, гледайте си работата...И няма нападки, няма и защита, играта спира дотам. Иначе какво? Да се защити от тези, дето му се подиграват за гърдите. Да се защити от онези, дето го подиграват защо няма телефон за 1000 лв. Да се защити от другите, дето го подиграват, че не може да бяга. И т.н., и т.н. до безкрай...Ами извинявам се, ама безумно е! А и си има начин човек да заслужи уважението на другите и едва ли този е най-добрият. А и защо пък трябва да заслужава уважението на всички?