Обезкосмяване при момиче?

• 46 874
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
С епилатор ще боли първите един- два пъти. Като видят, че космите поникват по- бавно и ефектът е по- траен, ще им премине болката. А и хората са казали ,,Трай бабо за гиздос!,,

# 151
За лятото не е много ок за епилатор, пак трябва да чакат да израстнат и ако са тъмни ще се притесняват. Моята от 12 годишна бръсне всичко под душа, оправя си се сама, нито са и станали повече, нито по дебели. Има цикъл от 11 годишна, за лазер ни казаха 4-5 г редовен МЦ. На 16-17 ще започваме. Мустака вече го щракнахме 2 пъти по 2 месеца почти не се появиха .

# 152
Според мен и моя опит, ако се ползва ежеседмично няма да е нужно чакане и болката ще е по- малка. Трябва да се превърне в рутина.

# 153
  • София
Дъщеря ми вече е на 21. И тя е смугла и с повече окосмяване. В началото пробвахме разни неща - кола маска, епилатор, депилатоар. Ами всичко е мъка. Бръснене под душа и това е.
Някой ден и лазер.

# 154
При мен епилатора доведе до врастване на косъмчета и целите ми крака бяха на пъпчици. Затова реших да си купя фотоепилатор - оказа се най-доброто решение! След няколко процедури доведе до траен ефект - косъмчетата намаляха с 90%, останаха само тук-там, които оправям със самобръсначка. Като се сетя колко години се мъчих с какво ли не... Защо не ги измислиха тези фотоепилатори по-рано Grinning Та искам да спестя тези мъки на дъщеря ми, но явно ще трябва да потърпи, докато стане достатъчно голяма за него. :-/

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 13:27 от looo1

# 155
  • Пловдив
Аз да си кажа, че дори имам по-добри резултати от фотоепилатора на Филипс, отколкото лазера на Вим студио.

# 156
  • Пловдив
Аз да си кажа, че дори имам по-добри резултати от фотоепилатора на Филипс, отколкото лазера на Вим студио.
Вие от кой модел на Филипс сте доволна? От скоро се замислям  да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт