Обезкосмяване при момиче?

• 45 982
  • 155
  •   2
Отговори
# 150
С епилатор ще боли първите един- два пъти. Като видят, че космите поникват по- бавно и ефектът е по- траен, ще им премине болката. А и хората са казали ,,Трай бабо за гиздос!,,

# 151
За лятото не е много ок за епилатор, пак трябва да чакат да израстнат и ако са тъмни ще се притесняват. Моята от 12 годишна бръсне всичко под душа, оправя си се сама, нито са и станали повече, нито по дебели. Има цикъл от 11 годишна, за лазер ни казаха 4-5 г редовен МЦ. На 16-17 ще започваме. Мустака вече го щракнахме 2 пъти по 2 месеца почти не се появиха .

# 152
Според мен и моя опит, ако се ползва ежеседмично няма да е нужно чакане и болката ще е по- малка. Трябва да се превърне в рутина.

# 153
  • София
Дъщеря ми вече е на 21. И тя е смугла и с повече окосмяване. В началото пробвахме разни неща - кола маска, епилатор, депилатоар. Ами всичко е мъка. Бръснене под душа и това е.
Някой ден и лазер.

# 154
При мен епилатора доведе до врастване на косъмчета и целите ми крака бяха на пъпчици. Затова реших да си купя фотоепилатор - оказа се най-доброто решение! След няколко процедури доведе до траен ефект - косъмчетата намаляха с 90%, останаха само тук-там, които оправям със самобръсначка. Като се сетя колко години се мъчих с какво ли не... Защо не ги измислиха тези фотоепилатори по-рано Grinning Та искам да спестя тези мъки на дъщеря ми, но явно ще трябва да потърпи, докато стане достатъчно голяма за него. :-/

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 13:27 от looo1

# 155
  • Пловдив
Аз да си кажа, че дори имам по-добри резултати от фотоепилатора на Филипс, отколкото лазера на Вим студио.

Общи условия

Активация на акаунт