Професионални серии за коса - тема 107

• 101 951
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Само кристали, олиа и кремове още не мога да намеря подходящи за сухите краища Sad
Все стоят сухи и матирани Sad Sad Sad
Ели, а какво си пробвала досега? И каква хидратация ползваш? Посочваш любими протеинови серии все, да не е от това Thinking
Серии имам още Лореал Абсолют Рипеър Липидиум и Джойко хидр.
Финиши - Ливинг рестор, Чи червената капачка, Biolage възстановяваща грижа, Л2,
Кажете нещо подходящо  bouquet

# 46
Зеления еликсир ултим Heart Eyes
Мила, аз знам, че го обичаш много, преди време май беше казала, че вече ти идва малко тежък, т.е. на русата ми коса би трябвало да е ок.
А ти нямаше ли и СС крема на Керастаз, колебая се между него и крема Еликсир ултим?  Thinking
Скрит текст:
Този:
Не ми е идвал тежък зеления еликсир, а в същото време си вършеше супер работата. Пробвала съм и златния, но нито ми хареса аромата, нито ефекта, всъщност всичко златно от серията (Ш, М, олио) ми прави косата суха и разпиляна.
ССто не ми хареса, мажа и изчезва в косата без никакъв резултат след себе си. Може би наистина да пази, но аз ще заложа на ФК за морето.
СС крема е слабичък.Освен това изправя косата леко.Но ухае страхотно!!!И има сладурски блестящи частички.Крема Еликсир Ултим е по-хубав.Блести нежно и ухае като цялата серия.Определено е по-добър от СС.то.Зеления Еликсир ултим също е лек.На боядисана,леко суха коса ефект не видях.Само ароматизираше,омекотяване никакво.Златния Еликсир е прекрасен!Интересно че първия път като го пробвах преди 3г не ми допадна.А сега ми идва идеален.Дори на щерката го слагам на косицата след баня.Не утежнява,но добре разплита и омекотява.Цялата серия Еликсир Ултим(с шампоана Рич)е страхотна!Прави косата обемна и мека.Но...Има едно НО!Само ако се слага достатъчно количество-поне 10мл шампоан и към 15мл маска за средна дължина.С мижави дозички не става.

# 47
Момичета, кажете ми хидратираща серия без протеин в нея?

Тази серия е чиста хидратация. https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-remo … ing-za-gasta-kosa
Май само аз не се разбирам с ФК  Laughing От нормално и екстремно хидратиращата серия всеки път получавам зверски пърхут-скалпа ми се пресушава.2 пъти ги пробвах в различни периоди,по няколко пъти.И все същата работа.Ето,добавям към въпроса за запис,че това са най-потресаващите продукти за моята коса и скалп  ooooh!

# 48
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми
Маската на Лакме за третирана коса и маската на Карита Парис за боядисана коса. Ампулите на alfaparf също много ми харесват.

2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми  
Не съм уцелила засега такъв.

edit: намерих мнения за балсама на СХ. Но се сетих за друго - Милкшейк откъде купувате?

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 11:22 от Jade R

# 49
Странно, че Зеления еликсир е за изтощена коса, златния за всеки тип, пък казвате че зеления е по-лек. Аз нещо с миризмата на златните не се разбирам, дали това ми е повлияло предпочитанията към зеления Thinking Mr. Green но си е хубав за мен, по състав е като златния + маслото от моринга.

Ели Нектар термик примерно като хидратиращ и омекотяващ финиш, също някое по-силно олио - Макадамия, Наши, еликсирите, smooth крема на Филип Кингсли е много силен също, толкова че само на морето ще ми е подходящ.

# 50
Зеления еликсир при мен въобще не омекотяваше.Бях изумена  Shocked Омазвах се като за световно и пак нищо  newsm78

# 51
Само кристали, олиа и кремове още не мога да намеря подходящи за сухите краища Sad
Все стоят сухи и матирани Sad Sad Sad
Ели, а какво си пробвала досега? И каква хидратация ползваш? Посочваш любими протеинови серии все, да не е от това Thinking
Серии имам още Лореал Абсолют Рипеър Липидиум и Джойко хидр.
Финиши - Ливинг рестор, Чи червената капачка, Biolage възстановяваща грижа, Л2,
Кажете нещо подходящо  bouquet
Еl, страхотно ми омекотява косата и връхчетата- също кремчето 5 в 1 на Living Proof. Най- добрия ми хидрат. финиш за сега. След него до 2-3 дни не ползвам нищо за разплитане Peace
И да похваля олиото на Вела ама не Лукс, а другото. Обира фриза, омекотява и подрежда страхотно. Стана ми любимо Heart Eyes

# 52
Зеления еликсир ултим Heart Eyes
Мила, аз знам, че го обичаш много, преди време май беше казала, че вече ти идва малко тежък, т.е. на русата ми коса би трябвало да е ок.
А ти нямаше ли и СС крема на Керастаз, колебая се между него и крема Еликсир ултим?  Thinking
Скрит текст:
Този:
Не ми е идвал тежък зеления еликсир, а в същото време си вършеше супер работата. Пробвала съм и златния, но нито ми хареса аромата, нито ефекта, всъщност всичко златно от серията (Ш, М, олио) ми прави косата суха и разпиляна.
ССто не ми хареса, мажа и изчезва в косата без никакъв резултат след себе си. Може би наистина да пази, но аз ще заложа на ФК за морето.
СС крема е слабичък.Освен това изправя косата леко.Но ухае страхотно!!!И има сладурски блестящи частички.Крема Еликсир Ултим е по-хубав.Блести нежно и ухае като цялата серия.Определено е по-добър от СС.то.Зеления Еликсир ултим също е лек.На боядисана,леко суха коса ефект не видях.Само ароматизираше,омекотяване никакво.Златния Еликсир е прекрасен!Интересно че първия път като го пробвах преди 3г не ми допадна.А сега ми идва идеален.Дори на щерката го слагам на косицата след баня.Не утежнява,но добре разплита и омекотява.Цялата серия Еликсир Ултим(с шампоана Рич)е страхотна!Прави косата обемна и мека.Но...Има едно НО!Само ако се слага достатъчно количество-поне 10мл шампоан и към 15мл маска за средна дължина.С мижави дозички не става.
Мерси, Бубе! Ще заложа на Еликсир ултим крема и жълтото олио.

# 53
Момичета, тези кремчета дето коментирате - СС на Керастаз и този от серията Еликсир ултим, имат ли протеини в състава си? Дали ще се усещат протеинови за коса, необичаща протеини? Може ли някой да ги сравни в тази насока с Нектар термика, че само него имам и ми е добре, в смисъл не го усещам протеинов... И как комбинирате тези кремове, само тях ли слагате или след тях друга термозащита (или олио)?
А и олиото на Еликсирите като мъгла ли е (като сухо олио) или си е чисто олио (като Олео релакс например)? Става ли и на суха коса да се слага?

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 10:21 от lunna pateka

# 54
Чисто олио е и се слага и на суха коса.

# 55
В parfimo много изгодни цени на Алтерна, за който го интересува

# 56
Момичета, тези кремчета дето коментирате - СС на Керастаз и този от серията Еликсир ултим, имат ли протеини в състава си? Дали ще се усещат протеинови за коса, необичаща протеини? Може ли някой да ги сравни в тази насока с Нектар термика, че само него имам и ми е добре, в смисъл не го усещам протеинов... И как комбинирате тези кремове, само тях ли слагате или след тях друга термозащита (или олио)?
А и олиото на Еликсирите като мъгла ли е (като сухо олио) или си е чисто олио (като Олео релакс например)? Става ли и на суха коса да се слага?
Олиото еликсир Ултим с 4те вида масла може да се ползва на влажна и суха коса  Peace
2та коментирани крема на Керастаз не са като Нектара.Те държат косата стегната без изсушаване или разхвърчаване.Докато от Нектара косата ми ставаше адски мека и лигава,чак до загуба на форма.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 15:24 от bubka:)

# 57
Bubka, благодаря ти... Ама как така стегната? Да не би да имат някаква фиксация? Или са си протеинови финиши и просто косата стои по-плътна и прибрана? Явно не са за мен, аз търся омекотяване и заглаждане... А как се сресва косата след тези финиши, в смисъл усеща ли се продукт на косата както след пяна за коса например?

# 58
Не съм гледала състава.Никога не гледам за протеини  Mr. Green Точно прибрана става.Нито суха,нито твърда.Само мека и загладена,но не лигава като Нектара.Не зная как се сресва с тях.Аз си мия косата всеки ден и сресвам влажна коса,след баня.Не и преди това.Не клечкосва,ако това питаш  Peace

# 59
  • София
Здравейте, не съм ви чела отдавна, че е лудница при нас!

1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми

Напура шампоаните и маските с кератин - много балансирани и косата ми никога не е изглеждала зле с тях! Хем плътна, хем подредена, но и мека. Не са някакъв силен протеин, наистина са ми пример за перфектна балансирана грижа. Прекрасни са и като аромат. Недостатъкът е, че не са много икономични, особено шампоана.

2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми

Каквото и да е на Лакме гарантира хвърчаща, суха, грозна коса. Иначе са приятни като сетивно преживяване - хубави консистенции, приятни аромати, симпатичен дизайн на опаковките.

Общи условия

Активация на акаунт