Професионални серии за коса - тема 107

• 101 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми

Керастаз шампоаните и маските  - косата ми ги обожава! Джойко, мойсчър-Прекрасни са !

2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми

И при мен  Лакме гарантира хвърчаща, суха, коса, така както я описа Harpalike

# 61
Аз харесвам Phyto, каквото съм ползвала ми е харесало. А продукти, които съм хвърлила - безброй. Някой да е доволен от шампоан за боядисана коса, без Фито и Клоран.

# 62
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми

Керастаз Олио Релакс маска, ФК балсама от лилавата хидратираща серия

2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми

Лакме балсам от Жълтата серия за дълбоко подхранване - по лош резултат не се сещам да съм имала

Не съм поръчвала от parfimo досега, мнения ?!?

# 63
Някой слагал ли е ампула Напура Стамиген пренвечер и да е преспивал с нея? На сутринта косата за миене ли е или всичко се е поело и няма следи в корените?

Аз наскоро направих едно революционно откритие за себе си. Случайно забравих да сложа балсам/маска. После само сложих балсам без отимиване и олио. Май ви писах за това колко готина ми беше косата. От тогава мия само така. Само вмъкнах двойно измиване. Първи път с профи шампоан, втори път с един продукт от шеа и какаови шушулки, с който си мия и лицето. За финиш малко л2 или балсама на МШ и малко олио. Е няма такава коса. Няма фриз, само масурчета и блясък. Направо съм в недоумение!

# 64
За финиш малко л2 или балсама на МШ и малко олио.
Хубав ли е л2? Много му се чудих, но още не съм го взела. МШ откъде поръчвате?

След 2 минутната кератинова ОК ли е да сложа ампула без отмиване или е по-добре да ги редувам? Как ползвате продуктите когато имате няколко от един вид - редувате или първо приключвате терапията с един продукт и тогава започвате следващия?

# 65

Не съм поръчвала от parfimo досега, мнения ?!?
Като Енцо са, една идея по-бързи  Laughing Поръчвала съм Тиги и парфюми, всичко е било ок  Peace

# 66
Привет, момичета Hug Имам питане за двете термозащити на Кюн - сивата и черната. Коя е хидратиращата и без фиксация?
Четох назад в темите, че сивата повече се харесва, но тя има протеин Cry Cry, а черната - глицерин... Оф, помагайте baby_neutral

# 67
Някой слагал ли е ампула Напура Стамиген пренвечер и да е преспивал с нея? На сутринта косата за миене ли е или всичко се е поело и няма следи в корените?

Пробвах така,но много ми раздразни скалпа,а дори не го определям като чувствителен,толкова бързо се бухнах в банята след този опит,че не помня  точно,но мисля,че не беше съвсем без следи...

# 68
  • София
Епонка, благодаря за темата  Hug

Аз всеки път слагам ампулата Стамиген вечерта и преспивам с нея, на другия ден мия косата. Има известни следи от нея, в смисъл усещам я сякаш леко, съвсем леко замърсява косата.

По въпросите -

1. Страхотен продукт -
Може би Ш и М Рипеър на Марокан, заедно с олиото.

2. Ужасен продукт - Нектар и Кератин термици, Маска Дисциплин.

# 69
Аз наскоро направих едно революционно откритие за себе си. Случайно забравих да сложа балсам/маска. После само сложих балсам без отимиване и олио. Май ви писах за това колко готина ми беше косата. От тогава мия само така. Само вмъкнах двойно измиване. Първи път с профи шампоан, втори път с един продукт от шеа и какаови шушулки, с който си мия и лицето. За финиш малко л2 или балсама на МШ и малко олио. Е няма такава коса. Няма фриз, само масурчета и блясък. Направо съм в недоумение!
И аз наскоро писах, че и при мен така се получава, даже аз карам само с шампоан + олио (по рядко крем, вместо олио). Резултата е много по-жива, гъвкава и лъскава коса. Реша ли, че все пак трябва да подхраня и ползвам маска/балсам след изсъхване косата стои по-суха, вяла, вдървена, че и ми се изправят чупките Shocked
Много ме тормозеше тази промяна, защото противоречи на всичко, което четем и пишем тук, но в крайна сметка се отказах от предразсъдъците и действам така както има положителен ефект. Simple Smile

# 70
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да се запиша и аз
1-олиото на Макадамия
По втория въпрос-незнам    Simple Smile

# 71
  • Велико Търново
Епона, кой балсам без отмиване използваш?
Линде, трудно ли разресваш косата, след като не слагаш балсам/маска?

# 72
  • Бургас/Пз
И аз наскоро писах, че и при мен така се получава, даже аз карам само с шампоан + олио (по рядко крем, вместо олио). Резултата е много по-жива, гъвкава и лъскава коса. Реша ли, че все пак трябва да подхраня и ползвам маска/балсам след изсъхване косата стои по-суха, вяла, вдървена, че и ми се изправят чупките Shocked
Много ме тормозеше тази промяна, защото противоречи на всичко, което четем и пишем тук, но в крайна сметка се отказах от предразсъдъците и действам така както има положителен ефект. Simple Smile

Да не би, когато косата е в добро състояние, просто да няма нужда от маската и тя да утежнява косата. Защото реално на здравата коса малко й трябва Simple Smile

Аз имам следния въпрос: Според вас, когато се правят често терапии - Наши, Вела, желатин, билкова боя и разни такива ама все протеинови, през останалото време трябва ли да се ползват само хидратиращи продукти или все пак косата има нужда и от протеинов шампоан.

# 73
Бисквитка, изобщо не разресвам трудно, гребена направо ми се плъзга по косата. Виж когато е с повече продукти по нея става по твърд и груб косъма и в краищата се налага да разплитам. Rolling Eyes

# 74
Преди няколко години пробвах да ползвам само шампоан и финиш.В началото УАУ резултат.Но след месец започна силен косопад.Явно все пак косъма без храна не може.Диета,диета,ама не завинаги  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт