Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас / София
И на мен мириса на Хроноложист не ми харесва чак толкова за луксозна серия. Аромата на Маскинтенз и Нутрик Термик мисля, че е като на Бейн Сатин и този аромат не ми харесва. Не знам, но уханието на професионалните шампоани никога не ме е блазнило, това не е фактор. Единствено обожавам аромата на Денсифик  Heart Eyes Simple Smile . До някаква степен разбирам производителите на този вид продукти, по добре с лек аромат, отколкото наблъскан с мирис на химична ванилия. Мирисах новият душ гел на Ив Роше с Ванилия е няма такава химия, като тези от Коледа, същите.

# 211
А Маракеша поне е нормален,женски аромат  Flutter
Мда, на захарен памук, женствено...или на 3год. детски пръстчета Joy
Съжалявам, не се стърпях, не с лошо Hug но наистина много индивидуално е

Любим аромат на мен са ми Дисциплин, розовия еликсир, червените Про файбър...в нищо друго не съм забивала нос ей тъй специално, за да си ги подуша Crazy

# 212
Момичета, кажете ми хидратираща серия без протеин в нея?

Тази серия е чиста хидратация. https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-remo … ing-za-gasta-kosa
Магнолийка, гледам, че и тези и екстремно хидратиращите имат протеин, но явно хидратиращия ефект надделява и не се усеща протеина чак толкова много.    Мисля да пробвам малките разфасовки от екстрийм. 

# 213
Здравейте, вмъквам се да дам мнение за спрея Lakme Sun Care, не съм очарована. Доста утежнява, не попи, а косата изглежда мазна и без обем. Това на коса мита преди 2 дни все пак, но предполагам, че и на съвсем чиста няма да има много по-добър ефект. Ще го ползвам само на плажа явно.

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 11:08 от anninca

# 214
Оо, Сити, Нутри термика и на мен ми идваше тежка серия, дори на прясно направени (изгорени) руси кичури. Но бейн сатина много го хвалят по чужди сайтове точно за склонен към омазняване скалп с леко сухи дължини. Аз отдавна му се каня, но заради морето сега ще съм с 2 и маскинтенза. Ако решиш да го вземеш него задължително да кажеш как е. Hug
Линде, опиши моля те как точно ти влияе нутритермика на изрусените кичури, аз все още търся моята хидратираща серия и дори съм мислела да взема олеорелакса, а той специално най-хидратиращ ли е от серията нутритив? И аз съм с изрусени кичури в момента.

# 215
ЛИНДЕ,значи тук сме много 3 годишни хлапачки  Laughing Надявам се другите момичета харесващи Маракеш също да не се засегнат  Wink

# 216
Нутритермик е чудна серия за боядисвани коси. Естествено се позлва по-рядко. Тогава дава чуден резултат.

Аз харесвам аромата на Маракеш, силен и специфичен ми е, но и някак роман тичен  Mr. Green

Обожавам да ухая на Алтерна аз  Crazy много ми е свежо и чисто  Heart Eyes

Искам да си купя нещо, няма ли да пуснат някаква интересна промоция някъде  Crossing Arms

Напоследък не съм писала, няма какво. Скоро ще приключа цели 2 серии  Crazy

# 217
  • София
Здравейте дами! Да се запиша и аз на 15 странца.  Heart Eyes
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми - винаги страхотно ми се отразяват хайверените серии на Алтерна - обожавам ги. Отлично ми действа винаги и еластайзера с нероли.
2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми - за радост няма такъв продукт, не им давам достатъчно време на продуктите, които ми влияят зле на косата. Серияте, която никак не ми допадна за моята коса е Дийп кеър на Лакме.
Момичета, моля ако някой си поръчва трите стъпки на Олаплекс в по-големи количества, да ме има предвид.  Hug 

# 218
Скоро ще приключа цели 2 серии  Crazy
Еее,страхотно  Wink Hug И аз бях страшно щастлива когато преди 3-4 седмици почти едновременно свърших Алтерна за блясък ш+б и Макадамия ш+б+олио+спрея  Grinning Бях толкова доволна че съм успяла да ги изразходя до край  Mr. Green

# 219
  • Бургас/Пз
Нутритермик с каква маска е добре да се ползва?

# 220
Скоро ще приключа цели 2 серии  Crazy
Еее,страхотно  Wink Hug И аз бях страшно щастлива когато преди 3-4 седмици почти едновременно свърших Алтерна за блясък ш+б и Макадамия ш+б+олио+спрея  Grinning Бях толкова доволна че съм успяла да ги изразходя до край  Mr. Green
с кеф да се награди човек за успеха с нова серия  Joy hahaha Joy

Нутритермик си ги ползвам в комплект, както почти всичко всъщност.

# 221
Креми, както е писала и Джей, нутритермиците ги усещах като силно хидратиращи, изглаждащи косъма. На две поредни миенета страшно ми утежняват. Ползвам и аз в комплект.

Бубе, моля ти се на такива майтапи ли ще се засягаме Rolling Eyes Аз не се засягам, че с хроноложист ме определяте, че мириша на обръснал се чичко или мухозол, забавни са тези неща, естествено, че всеки има различни предпочитания и усещане за аромати! Извинявай все пак че си се обидила, вече ще внимавам!

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 15:07 от Анонимен

# 222
  • Бургас/Пз
Нутритермик си ги ползвам в комплект, както почти всичко всъщност.

Обаче имам само Ш и затова се чудя , коя маска да пробвам с него.  Thinking

# 223
ЛИНДЕ,значи тук сме много 3 годишни хлапачки  Laughing Надявам се другите момичета харесващи Маракеш също да не се засегнат  Wink
А момичетата харесващи Керастаз да се засягат ли, че миришат на бръснарско?
Айде малко по-толерантно и смислено! Всеки си има нос и предпочитания. За един аромата е женствен за друг бръснарски няма какво да натякваме мнението си и да го пишем по десет милиона пъти като някой друг изкаже различно мнение  Tired

И за да не е само спам, бихте ли ми припомнили как се усеща Керастаз Бейн Сатин 2? С него ли комбинирате маската Нутритермик? Знам че е писано много, но да видим последните данни от проучванията на всички  Grinning

# 224
Линде,не съм се обидила  Peace
Фрея,извинявай ако съм те засегнала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт