Професионални серии за коса - тема 107

• 102 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета Simple Smile От днес се записвам и аз да следя вашата тема понеже нямам много време днес да чета назад попаднах на тема 106 за професионални сешоари.Имам нужда от консултация - професионалните сешоари за домашна употреба.Марки цени от къде мога да си закупя.Понеже съм от Бургас и най вероятно онлайн ще се наложи да поръчвам . Grinning

Ако случайно не съм за тази тема да ме насочите.Интересувам се от качествен сешоар за изсушаване и изправяне на тънка,чуплива и упорита Simple Smile Simple Smile  коса

# 571
parlux има ги в beautyexpert.bg

# 572
Здравейте хищни пиранки ,
моля за съвет , трябва ми наистина ама наистина нещо супер хидратиращо като балсам / маска и като финиш после . Косата ми и без това суха сега със този плаж съвсем пресъхна (на фона и пустинята Сахара изглежда като блатиста влажна местност)  Laughing . Насочих се към ФК , но всичко сте изкупили от Рибата , де що видях продукт дето пише хидратиращ- няма наличност . Помагайте с нещо в тази ценова гама (мароканойл и алтерна и керастазите ми идват малко над бюджета в момента .
Само да кажа , че имам еластайзера на ФК и не знам защо ми идва протеинов - и ми прави фризита

# 573
# 574
Момичета, препоръчайте ми нещо за оформяне на чупки. Косата ми е леко чуплива и в повечето случаи ползвам изглаждащи продукти, но ми се иска малко разнообразие. Преди години съм опитвала пяна за коса и косата ми ставаше ужасна - на твърди клечки и хвърчаща навсякъде. Търся нещо, което да я начупва по-равномерно, без да я спластява. Благодаря.  Peace

И малко впечатления от последните продукти, които ползвах:
http://www.arlen.bg/product/3188/proteinov-kontsentrat-za-obem-m … rotein-500ml.html - не съм ползвала подобен продукт досега и съм със смесени чувства. Косата ми става доста по-обемна и с фризи, което не търся като ефект, но пък я усещам доста по-силна и плътна.

Маската и серумът L'Oreal Pro fiber Restore (за средно увредена коса) - ароматът им е неприятен, както беше писано в предните теми, но поносим и за щастие нетраен.  Laughing Засега добре ми действат на косата, усещам я подхранена.

Изглаждащата маска на СХ - страхотна! Супер мекичка, гъвкава и изгладена ми става косата.

# 575
  • Бургас/Пз
AuroraBB , пробвай маската на Макадамия, наистина хидратира много добре.

# 576

В момента съм с нейна мостра ...не се справя ,зимата ми идва добре като и добава още малко масла .
А тази нощна грижа на Кюн дали е добра , и пише само изплакнете на сутринта, значи ли, че без шампоан

# 577
  • Бургас/Пз

В момента съм с нейна мостра ...не се справя ,зимата ми идва добре като и добава още малко масла .
А тази нощна грижа на Кюн дали е добра , и пише само изплакнете на сутринта, значи ли, че без шампоан

Явно ти трябва дълбока хидратация, пробвай еластизайзера със здравец и нероли. Може и като нощна терапия и на сутринта измиваш с шампоан и пак слагаш маска. Сигурна ли си обаче, че косата ти има нужда само и единствено от хидратация? Да не би да има увредени участъци, които да искат протеин и от там да идва сухотата??

# 578
За силна хидратация някой в темата беше препоръчал тази маска на TIGI:
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-colour-goddess-maska-za-bojadisana-kosa/

Също добри отзиви е имало и за другите продукти от серията - за масления шампоан и балсам:
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-colour-goddess-kozmetichen-paket-i/

Аз TIGI като цяло не харесвам, но пък препоръките тук ме накараха да проявя интерес специално към тези продукти и поръчах маската - струва ми се, че действително ще е хидратираща и подхранваща. Ако пък не ми допадне, няма да съжалявам особено, защото цената не е висока. Като пристигне поръчката, ще дам отзиви.

# 579
ani_d имам еластайзера . писах горе че ми прави  фризи и го усещам протеинов не знам защо . Но го ползвам , усещам и положителния му ефект. Но ми трябва балсам/ маска , а аз гордо си изразходих всичко що бях накупила (докато чакам ФК но няма да го дочакам май )Протеини имам и афоджитата  и чи и прочие... косата ми грам не ги търпи .
Тук по темата да вметна - за най- нехаресван продукт - Афоджии - ното шампоана , нито кератина , нито двеминутния реконструктор не ми понасяха а са уж за моя тип коса.

# 580
  • Бургас/Пз
Съжалявам, исках да помогна. Ти си познаваш най-добре косата, но помисли и върху варианта, че е възможно да е прехидратирана и от там да идва сухотата, както и пренаситена с проетин. Явно трябва да пробваш различни неща , за да намериш твоята формула. С едно -две измивания няма да стане. Peace

# 581
Моята коса става пресушена, когато ползвам повечко хидратация. Миналото лято реших на морето само с хидратация да се мия и за 2 седмици си съсипах косата  Mr. Green на допир стана като метла  Mr. Green

Тогава ползвах Макадамия, червените ТиГи и хидратиращата серия на Кюн со пюр. Не бих си го причинила отново  Crossing Arms Та и детето тогава прехидратирах.
Това море мисля да съм с Алтерна Рипеър и Кюн Витал, ако успея да го подновя.

# 582
О не благодаря ти  bouquet , благодаря момичета , тъкмо между Кюн , Тиги , Биосилк и Маракеш се чудех (от отзивите в темата)
JLo сега се замислих ..ама като изхождам от позицията че много суха коса не може да се прехидратира, а за протеин броя еластайзера ...може и да си права. Накрая ще и купя едни кря кря шапоан, един балсам от оня с яйцето едно време и да се спасява, колкото повече я глезя толкова по -пощръклява. Поръчах Кюн (маска + нощна грижа + арганово масло (че не ми достигна един лев за безплатна) , ще дам отзиви . Благодаря отново

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 09:55 от AuroraBB

# 583
През лятото моята коса има нужда от хидратация. Миналата година на морето ползвах хидратиращите Joico. Не вярвам в специални слънцезащитни серии, това е само маркетинг.
Сега залагам на голдвел - хидратиращия балсам и маска от тази серия:
http://www.arlen.bg/category/245/pure-organichna-seria.html
Имат добри активни съставки за хидратация и за сега косата ми се чувства перфектно. Маската има и подхранващо действие.
Като финиш ползвам коприната на Чи и хидратиращия спрей на Бонакур.

# 584
  • Бургас / София
Напоследък тествам Макадамия за тънка коса, много ми е трудно да преценя дали шампоанът няма да ми утежни в дадена секунда. Един ден косата е добре, друг като сложа финиш и косата се омазнява по лесно, явно само шампоанът трябва да използвам без стилизанти. Жалко, че Арлен нямат Макадамия сега трябва да поръчвам от ензо, евентуално. Поръчах спреят за обем на Алтерна новият има и УВ филтър дано ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт