А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 674
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 15
С мъжа ми сме нудисти, но с децата ни е неудобно. Нямам комплекси  по отношение  на тялото си.

# 16
  • София
Нудист съм - уж бивш, но последните години пак преоткривам кефа на това да си без нищо във водата. Душата ми е жабешка и когато съм на море кисна само вътре, до посиняване. На пясъка съм винаги под чадър, не обичам да се пека и да хващам тен, съответно ми е все едно дали съм чисто гола или обвита с чаршаф.

Срам от тялото си нямам, нито сега като понапълняла, нито като млада и слаба.

Никога не гледам хората около мен на плажа, освен ако някой директно не дойде да ме попита нещо.  Не ме интересуват другите жени/мъже/деца, кой как се носи и дали е по бански или със смокинов лист. Интересува ме само да са сравнително тихи и да не ми хвърлят пясък по хавлията. За щастие, чужденците, редом с които плажуваме, не го правят.

# 17
На плаж ходя с бански от две части. Харесвам си тялото и нямам нужда да го крия.
Обичам и по монокини да се пека но зависи от този до мен ..  

Мерак ми е да отида на нудистки плаж но няма с кой и къде.

# 18
Ша, поостаря вече, тури си горнището.

# 19
Интересно ми е това усещане  за свобода при нудистите,. Завиждам им леко дори.Аз гола не мога да си представя да се къпя в морето...Освен,  че не мога да плувам добре, постоянно ще имам усещането,че ще ми влезе нещо...нали се сещате. Crazy

# 20
  • Euskal Herria
По плажовете тук има всякакви - по монокини, с цели бански, с половинки, със слипове, с шорти. И то независимо на каква възраст са. Никой на никого не обръща внимание.
Рядко ходя на плаж и аз като Янтра - седя с дрехите под чадъра. Ами, не е справедливо - да изгарям и да бъда червена като рак и след това дори и намек за тен да няма  Confused.

# 21
На плажа?
Скрит текст:
Колко и до колко се събличате - цял бански, бански от две части или монокини?
Притеснява ли ви начина, по който съседните вам плажуващи го правят, неприятно ли ви е примерно под носа ви да се развяват голите телесни части на другите? Трябва ли според вас да има граници в плажното поведение или смятате, че
всеки е свободен
Скрит текст:
и отпуската е за е разпускане и в това дори как изглеждаш на плажа отношение.
В деня на Европейското по футбол, нека да открием сезона на дините, ананасите и всякакви сочни плодове, да не забравяме бананите, разбира се .  Wink
Моля,  вземете си    4470
Скрит текст:
....да се прави на идиот/идиотка, колкото му душа иска.     Laughing
Дали на мен ми харесва или не, не влияе върху степента на идиотизъм.

# 22
Наистина масово хората са запуснати и не много приятни без дрехи, но пък и те имат право да  се радват на морето и слънцето, дори да нараняват чувствителната ми ретина.  Simple Smile Забивам  поглед в мъжа ми и това е Mr. Green

# 23
А децата, а? До колко години по гол гъз, а къде пикаят най-малките? Отчитайте се.

# 24
  • Варна
Сега да ви ударя всички - изобщо не се събличам на плажа, изгарям изключително лесно и обикновено съм с тениска  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Иначе съм със съвсем благоприлични половинки.

И аз така, не се събличам. Ходя на плаж след 17 ч, седя си с дрехите, в морето не помня от кога не съм се къпала. Освен че си пазя кожата, ходя с поне 3 деца на плаж, в опита си да ги държа под око изобщо не обръщам внимание кой как с какво е.
Мъж на приятелка е нудист, малко неподготвена ме хванаха, като ходихме заедно на плаж на Иракли.

# 25
  • София
А децата, а? До колко години по гол гъз, а къде пикаят най-малките? Отчитайте се.

Детето от самото начало ходи с бански. Миналата година за 20 мин. беше гола, а после само с долнище.
Миналата година се изпишка на плажа до водата. Тази година по скоро ще се прибираме до стаята или в заведението на плажа в тоалетната.

P.S. Ходя без горнище, когато съм без детето на плажа. Иначе съм с горнище.

# 26
Като чуя за нудисти, все изскача Марта Вачкова пред очите ми.

# 27
Нашето момиченце на 3 я заведохме на море за пръв път.С долнище си беше, гола не съм я водила ма плаж.Не пикае в морето никога, винаги ми казва и ходим в хотела.Тя е много претенциозна по отношение на тоалетни и чистота. Не може да го прави навсякъде.

# 28
  • Бургас
Нося и цял бански и от две части.
Децата си също водя на морето с бански.

За голите тела мисля, че си има нудистки плажове. Не ми е приятно пред очите на 10-годишния ми син разни лелки да си развяват гърдите, защото има и доста грозни гледки, не само красиви млади момичета. А и красиви да бяха всички, има си време и място за всичко.

# 29
Била съм на нудистки плаж инцидентно. Не знаехме, че е такъв. В началото ми беше малко смущаващо, после вече не ми правеше впечатление. Плажа беше голям и на метри от нас нямаше никой, т.е. детайли не ти се набиват в очите  Mr. Green . Не се престраших да се съблека.

Детето ми ходи с бански откакто ходи на плаж. Рядко съм я пускала на голо. На три години сменям няколко бански за да съхнат.

Общи условия

Активация на акаунт