А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 660
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 45
И да си кажа - силно НЕодобрявам монокини на обществен плаж. На басейн да не говорим. Изобщо не ме интересува дали са красиви или грозни гледките.
Тази позиция я разбирам, последователна е.
Но не разбирам тези, които казват, че като са без децата, си свалят горнището. Значи, техните деца да не гледат, ама чуждите може?  Thinking  Thinking  Thinking
Моето лапе почти винаги е на плаж с тези бански, дето покриват почти цялото тяло. Твърде прозрачно-бяла е кожата му, за да го излагам на слънце.  Peace

# 46
  • Куциндрел
От тази година съм с цял бански.

Какво ли не съм видяла по плажовете. Едно време баба ми редовно ме мъкнеше на Евин плаж. Брррр, такова нещо не се забравя. #Shocked

Детето ми от бебе е с бански на плажа.

# 47
  • Пловдив
И децата ми са облечени на плажа - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11709608_102070487 … 3&oe=57CFEEBF Снимката е от басейн, но и на плажа са така.

# 48
  • София
Янтре, а защо са облечени така? Не почерняват ли на крачоли и ръкави?  Crazy
Моето цигане си е с боя по рождение и след морето е като негърче.

# 49
  • Пловдив
Янтре, а защо са облечени така? Не почерняват ли на крачоли и ръкави?  Crazy
Моето цигане си е с боя по рождение и след морето е като негърче.
Двама от тримата изгарят много лесно. 50 фактор и прочие. Третия е по съвместителство. Това отгоре е тениска с УВ защита, бански си е демек.

# 50
Наистина масово хората са запуснати...
И ако ти се изпляска един поддържан мъж по пишка ще му се радваш ли като детето ти е там?
Голотиите нямат място на стандартен плаж, без значение, че тялото е перфектно. Не са там на конкурс. На нудисткия - обратното, всеки има право да се съблече, ако ще да е с цици до коленете или орлов нос.

Поне ще пестим от слънцезащитни Mr. Green

# 51
Специална тема, за да може Ша да си покаже новите бански? Всъщност логично, в "Покажи се" спряха да реагират бурно на гащи и зърна.

По темата: с танкини или цял бански съм на плажа. Децата ми са с бански на плажа, винаги. Мъжки бански понасям каквито и да са, стига да не са няколко номера по-малки. Прашките ми докарват позиви за повръщане, толкова грозна гледка са, независимо мъжки или женски. Размятане на гърди и гениталии ми е неприятно, ако се случва на обществен плаж. Редно е нудистите да си се събличат на места, специално за тях.

# 52
Като се заговорихме за женски бюстове, за всичките тези години най-много 4-5 пъти да съм видяла наистина красива женска гръд на плажа, от типа "уау, пу-пу, машалла". Сигурно са били много повече, просто не са ги развявали на показ.
Но пък мъжете се заглеждат и радват като деца на всякакви – ако ще и до коленете да висят. Даже колкото са по-големи (и съответно увиснали), толкова повече зяпат и точат лиги. Цицомани!  Laughing
Как мислите, много или малко са кърмени, та са толкова пристрастени? И изобщо има ли отношение кърменето (и какво точно) тази мъжка слабост? Thinking

# 53
  • Варна
Моите момчета също ходят с бански. Обичат такива шорти, не знам колко и как им мокрят, но от 2 - 3 лета, откакто им купувам, само с такива искат да ходят. Нагоре са с тениски за плаж, за УВ защита. Ние сме всичките с много светла кожа, много бенки, плюс това обременени с меланом, каквото можем за защита, правим. Най-малкият също е с бански и тениска. Случвало се е и голи да бъдат, когато бяха по-малки, както им е удобно. Номер 1 беше на 6 и половина, когато отсече, че гол няма да се съблича, преди това не му е пречело.

# 54
  • София
А защо изобщо се коментират пишки на обществени плажове. Да не би да ви се е случвало някой да си го развява до главата ви, извън обсега на нудистки плаж?  Rolling Eyes

# 55
  • Once there was a Hushpuppy...
От две части са ми всички бански Flutter
Като се поопека, може да се покажа Mr. Green

# 56
  • Пловдив
А защо изобщо се коментират пишки на обществени плажове. Да не би да ви се е случвало някой да си го развява до главата ви, извън обсега на нудистки плаж?  Rolling Eyes

Ти не си ли попаднала на клипа от миналото лято? На един му направиха фелацио на плажа. Клипът е български.

# 57
  • София
Не. Иначе нямаше да питам. Има всякакви ненормалници, но надали е нещо често срещано.

# 58
  • Sofia
Но не разбирам тези, които казват, че като са без децата, си свалят горнището. Значи, техните деца да не гледат, ама чуждите може?  Thinking  Thinking  Thinking
Напълно съм съгласна. И мен много ме дразни това.  Crossing Arms
Децата ми винаги са били с бански на плажа. Като съвсем малки с памперс-гащи, после с нормални бански. Не го намирам за особено хигиенично да си валят пишките по мръсния пясък. Не че и в банските не влиза, ама поне е по-малко. За момичетата пък съвсем не разбирам как ги оставят да сядат голи на пясъка.  ooooh! И общо взето не харесвам и голи деца по плажа, освен ако не е съвсем невръстно бебе под 1 год. Потрисам се като видя 8-9-10 годишно момиче да се разхожда голо на нормален плаж. После що имало педофили...  ooooh!

# 59
  • Варна

Ти не си ли попаднала на клипа от миналото лято? На един му направиха фелацио на плажа. Клипът е български.

Аз не съм попадала, ама и не държа. И той какво, похвалил ли се или се оплакал?

Общи условия

Активация на акаунт