А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 665
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А защо изобщо се коментират пишки на обществени плажове. Да не би да ви се е случвало някой да си го развява до главата ви, извън обсега на нудистки плаж?  Rolling Eyes

И аз се зачудих.
Всъщност не съм била по Черноморието вече 15 години, знам ли дали разни чичковци не си размятат атрибутите на Албена, да речем. 

# 61
  • Once there was a Hushpuppy...
Моя син го държах до две годинки гол по плажовете, сигурно е било възмутително, знам ли.. newsm78
Сега се замислих, а тогава - не, виждаше ми се естествено, не ми е пречело. То, на мен малко неща ми пречат по принцип..

# 62
Ако няма забрана за голи гърди на плажа, нямате основание да изисквате от хората да се покриват. Дразнете се, колкото си искате, но докато не се приеме правило, че монокините са забранени на плажа, жените могат да ходят, както си искат. И какво толкова ще им стане на децата? Мислите, че те цици не са виждали в интернет ли? Оооо, виждали са, виждали са, както и други неща, пък вие им закривайте очите.
Тенденцията е все по-малко жени да се пускат по цици на плажа, много рядко вече може да се види подобно нещо, така че споко.

# 63
  • София
Потрисам се като видя 8-9-10 годишно момиче да се разхожда голо на нормален плаж. После що имало педофили...  ooooh!
Дъщеря ми е на току-що навършени 8 год. и е абсурдно да не е по бански в две части, най-малкото защото й растат гърди.

# 64
То и момчета на 7-9г съм виждала миналото лято голи. 
Ами неприятно е, независимо от кой пол.

# 65
Ако няма забрана за голи гърди на плажа, нямате основание да изисквате от хората да се покриват. Дразнете се, колкото си искате, но докато не се приеме правило, че монокините са забранени на плажа, жените могат да ходят, както си искат...
В нормалните държави си има правила. Има си и за голи, и за облечени, и всеки избира къде да заведе децата си. Тук е ясно, че нямаме избор. Не се дразня, само си правя изводи за възпитанието на даден човек. То и на сватба не е забранено да ида с джапанки, но човек малко трябва да се усеща къде какво да прави. Много показателно е това, на което се обърна внимание напред - като ходят с децата си не ги веят, но като е пред другите - може. Що така? Нали няма нищо лошо в монокините?  newsm78

Как мислите, много или малко са кърмени, та са толкова пристрастени? И изобщо има ли отношение кърменето (и какво точно) тази мъжка слабост? Thinking
Малко! И не са се наситили. Кърмене поне до 1 клас ще реши въпроса  Peace

# 66
А защо изобщо се коментират пишки на обществени плажове. Да не би да ви се е случвало някой да си го развява до главата ви, извън обсега на нудистки плаж?  Rolling Eyes

И аз се зачудих.
Всъщност не съм била по Черноморието вече 15 години, знам ли дали разни чичковци не си размятат атрибутите на Албена, да речем.  

Не се чудете въобще, защото се случва и още как. Аз даже бях постнала снимка на един чисто гол дядо-йогист, който реши да прави някакви разчекнати стойки точно до мен и една приятелка, че за капак бяхме и с малки деца. Плажът не е нудистки. Не е и от "градските" плажове, но е много посещаван. Това не беше единственият подобен случай, но този много интересни стойки правеше и размахваше престарялото си достойнство. Даже позираше за снимки.  Mr. Green

По темата - на плажа съм по бански в две части, в България на по-дивите плажове се случва да махна горната част. Тук ще извикат полиция ако го направя, ако преди това разбира се някоя малтийка не ме зарови в пясъка или да ме хвърли от скалите. Габаритите им позволяват да го извършат без проблем, акълът им също.

# 67
  • София
За мен не е проблем пуберът да зяпа чужди цици. Важното е да не зяпа моите Mr. Green

# 68
Какъв проблем са циците за пуберите? Горе-долу всяко дете е виждало майка си по цици. Виж момиченцата не гледат обикновено бащите си по генитали и като се изпъчи някой до тях на плажа развявайки ги, става малко неловко.

# 69
Абе щом не ви е гонил едноок да се снима с вас по плажовете, другото е бял кахър  Laughing
http://www.img-share.eu/f/images/221/odkks5jFc9a.jpg
Изрезвам специално за такива като Сбъдваща, които си мислят, че темата е за моите бански. 
Не е. Забавлявайте се и по- малко умуване Wink

# 70
  • София
пека се по монокини, защото не харесвам разликите. не изпитвам никакво притеснение. когато ставам и трябва де се разходя насам-натам или да плувам, слагам горнището.
разликата в долната част, облеклото не я разкрива и я вижда само този, който ми се радва Wink

синът ми е свикнал и вкъщи да ме вижда, и е съвсем наясно с разликата във физиологията на мъжете и жените. ако забележа неудобство у него, няма вече да ме вижда.
и по плажовете е виждал други жени по монокини и не се впечатлява. така или иначе, ще гледа по различен начин само обекти на своите желания, когато му дойде времето за това.
има доста изказвания на психолози за ползата от това, родителите да не се крият прекомерно, и кога да започнат да го правят.

винаги е бил с бански, въпреки, че пясъкът после е не по-малко.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 15:24 от виж ти

# 71
  • София
Голям проблем да се види гола п..а. Дреме ми, детето ми няма да се повреди, ако зърне нещо такова. В нас не се разхождаме преднамерено голи, но ако засече баща си така, няма да настане драма. Като беше по-малка и голи ни е виждала като я къпем. Приема голотата като нещо нормално.
Нудисти смятам, че е редно да има, обаче, само на специални места. Ако аз съм непретенциозна в това отношение, много хора изпитват истински дискомфорт да виждат такива чарколяци.
Скрит текст:
Как си пускате малките деца по голи дупета на плажа? И как се чисти пясък от голо солено дупе, солидно намазано със слънцезащитен крем?  Grinning

# 72
  • Sofia
И как се чисти пясък от голо солено дупе, солидно намазано със слънцезащитен крем?
За съжаление банският изобщо не предпазва от напълване на дупето с пясък. Особено като играят на брега - там където се разбиват вълните и се въргалят, после е страшно - по 1 кубик пясък свалям от тях.  Joy А се сваля с душ.  Mr. Green Това за момчетата, за момичетата не знам, там по-сложно ми се струва...  newsm78

# 73
  • София
Сложно е, особено, когат въпросното диване реши да се придвижва за по-лесно по въпросното дупе и изорава една траншея с него...Но е факт, че поне все с бански е била на пясъка. И много е важно - със слънчеви очила.  Whistling

# 74
Сложно се чисти пясък от детско дупе, било то с или без бански. Една идея по-хигиенично ми е да са с бански, та дъщеря ми не е била гола на плажа. Нея обаче я влекат монокините, защото хич не обича да слага горнище, пречело й. За протокола - на 9 е и няма гърди.

Аз никога не съм се чувствала комфортно по цици на плажа, та си ходя с бански, половинки най-често. Околните честно казано не ме интересува нито как изглеждат, нито колко са облечени. Съвсем гол мъж на обществен плаж никога не съм виждала, а на чисто голи жени съм се нагледала в съблекалните покрай плуването на дъщеря ми.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт