А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 671
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 30
Моите гърди след като родих, а и тялото ми като цяло не са се променили почти, но въпреки това с дете по монокини не съм се пекла по плажовете. Освен, че е и вредно.
Имам горнища и с банели и триъгълници, даже триъгълниците ми са по-добре, нищо, че не оформят така бюста. Прашки не нося отдавна също.

# 31
  • Пловдив
И да си кажа - силно НЕодобрявам монокини на обществен плаж. На басейн да не говорим. Изобщо не ме интересува дали са красиви или грозни гледките.

# 32
  • София
Нудист съм винаги, когато мога. А това се случва, когато сме сами с мъжа ми на пуст плаж.

Ако синковецът е наоколо, съм с бански в 2 части. С нетърпение чакам да минат още 2-3-4 години и да започне да ходи на море без нас, за да мога да се гологъзя колкото си искам.

На пренаселени плажове не съм стъпвала от години. Както и на плажове пред хотели.

# 33
  • София
Щерката е и гола, и по бански на плажа. Различно и както дойде. На 5 е..всъщност след месец прави 6.

# 34
А ние пък само на хотели първа линия ходим.Засега така ни харесва всичко да ни е под ръка, после като порасне още детето може и ние да хванем гората Simple Smile

# 35
Винаги с бански е било детето ми.
За мъжките предпочитам старите. Новата мода ми е смешна, все едно се чудят да си тръгват ли или да остават. Представям си пък колко е неприятно след намокряне. Обуйте къси гащи и пробвайте.

И да си кажа - силно НЕодобрявам монокини на обществен плаж. На басейн да не говорим. Изобщо не ме интересува дали са красиви или грозни гледките.
Peace

# 36
Като чуя за нудисти, все изскача Марта Вачкова пред очите ми.
newsm43

# 37
Аз имам едни къси гащи за плаж, нищо неудобно не е, Човече.

# 38
  • София
Единственото, което правя на плажа, е да си гледам кефа, а не кой как е облечен/съблечен.

# 39
Не знаех, че Вачкова е нудистка. И по-добре, че не съм я виждала... Laughing

# 40
Наистина масово хората са запуснати и не много приятни без дрехи, но пък и те имат право да  се радват на морето и слънцето, дори да нараняват чувствителната ми ретина.  Simple Smile Забивам  поглед в мъжа ми и това е Mr. Green

Че нямаш ли си огледалце в чантата?  Laughing

# 41
Аз имам едни къси гащи за плаж, нищо неудобно не е, Човече.
До коленете или малко по-нагоре или съвсем къси?
Не знам, на мен ми е крайно неприятно да се докосва до кожата ми мокър плат. Очаквам скоро и при жените да е масово, както вървеше модата към прашки, така ще завие към кюлоти  hahaha

# 42
  • Пловдив
Единственото, което правя на плажа, е да си гледам кефа, а не кой как е облечен/съблечен.
Да, аз едва насмогвам да гледам собствените си деца, обаче същите тия деца гледат, че и коментират.

# 43
В цял бански, още от 12-15 годишна. Не харесвам тези от две части, въпреки че веднъж съм си купувала. Ами то половината ми гърди бяха навън и ми беше неудобно горнището.
Ако не съм във водата, задължително си мятам голям памучен шал на гърба, така че да покрива и краката. Прекалено бяла съм, с бенки...и изобщо не ми е полезно слънцето за кожата.

# 44
Очаквам скоро и при жените да е масово, както вървеше модата към прашки, така ще завие към кюлоти  hahaha

По-скоро към такива:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт