А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 712
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 715
Яни, аз изобщо не ползвам фотошоп , не знам как дори, съвсем сериозно.За коя снимка говориш, ше я погледна. Снимам само с телефона.  Peace

# 2 716
Тази йога не ви ли идва малко флегматична  newsm78

# 2 717
Аз пък не мога да си представя, че е възможно пълни бедра и дупе и плосък корем  newsm78

Ами то дори си има названия "мъжки тип" и "женски тип" напълняване. Мъжки тип - по корема се дебелее, краката и задникът са слаби; женски - трупа се на бедра и задник. Не си ли виждала мъже, които дебелеят като жени, по цялото тяло, меки и отпуснати са, чак развиват гърди, задник? По-типичен за мъжете е биреният корем. При жените е същото. Дебелеенето основно на корем се счита за по-голям риск за здравето.

# 2 718
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз винаги съм пълнеела първо на корем. Не е никак приятно, но както всяко неудобство в този живот- преживява се.

# 2 719
Да, мога да си представя, че има пълни жени, които качват по-малко на корем и повече на бедра и дупе, ама чак пък плосък корем при такава структура, не мога да си представя, наистина.
Може би, защото не съм виждала.

# 2 720
Яни, аз изобщо не ползвам фотошоп , не знам как дори, съвсем сериозно.За коя снимка говориш, ше я погледна. Снимам само с телефона.  Peace

Добре, нека не е фотошоп, но ползваш друга програма за обработка за изображения, гимп примерно. Така или иначе си личеше - не тази с розовите дрешки, а другата - с някакво любимо долнище, черно май. И при Антигона си личи, когато си оправя носа по снимките, няма две снимки, на които да е с един и същи нос.

# 2 721
Да ти я пратя на лична? Няма да я пускам пак, защото е с ниско качество и не особено стилна  Mr. Green. Коремът ми не е на плочки, но е плосък.

# 2 722
Ако прецениш, наистина ще ми е любопитно да видя.

Обещавам след това да я изтрия, не пазя снимки на съфорумци  Peace

# 2 723
Не праея вече така  Simple Smile Ето ме вчера след йога   Wink
http://prikachi.com/images/534/8820534c.jpg

Ти по колко пъти на ден се снимаш? Любопитно ми е.  Embarassed

# 2 724
Много и се кефя на ша, но и аз предвид високия и стандарт и повечкото свободно време бих и препоръчала да си роди още една принцеска, която да и наследи талантите.

# 2 725
Потвърждавам, че Down няма никакъв корем, очевидно е възможно  Party

Down, благодаря! Вече я изтрих  Peace

# 2 726
Абсолютно не, Яни, бих ти казала. А и тук хората разбират от фотография,  защо да го праея. Снимам с Xperia,  каквото излезе- това, бюти филтри имам  за грим и филтри там сепия,  мепия, линдзи,  джени и пр., които променят цвета на снимката просто. Тялото си не пипам, в това те уверявам.
Виж си пак или се консутирай с някой ако искаш  Peace
http://prikachi.com/images/461/8845461v.jpg

# 2 727
Ша дай други гащи, тия ги видяхме.

# 2 728
Потвърждавам, че Down няма никакъв корем, очевидно е възможно  Party

Down, благодаря! Вече я изтрих  Peace

Няма драма и да не си  Grinning, но както казах не е особено привлекателна, та се съмнявам да я пазиш  Joy.

# 2 729
Кристинче, за Яни, нали за тази ме питаше дали е обработена.  Wink
А една принцеска ми стига, мъжа ми ще лудне с нас вече  и без това. Simple Smile
А снимам се след тренировки винаги или е така когато ми скимне,  бе доста често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт