А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 775
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Другата България
Уникална е,  екстрасенс,  чудя се как не да я лапнали от някоя телевизия да предрича бъдеще, минало и настояще  Laughing
Аз се пека, вас ви нарича, есе по- забавно  става,  обичам го тоя форум  Heart Eyes

От 1 до 3 успя да стигнеш на морето извън Софията ли? С Конкорд ли пътува?

Между другото, за човек, който от май месец се пече и възхваляеа пърженето на слънце, селфитата ти след почивката в 5- звездните хотели, осъществена наскоро, са доста бледички и без тен.
Кукумицинка, от чисто любопитство - откъде у теб тази злоба към Ша? И не, не ми казвай, че съм в грешка, щото и двете знаем, че не е така. Може да не ми отговаряш, ако искаш, но ми стана любопитно просто.

# 2 956
Scooba, не ми казвай, че ако Лозанова ти се яви гола в спалнята ще я върнеш.

# 2 957
Scooba, не ми казвай, че ако Лозанова ти се яви гола в спалнята ще я върнеш.

Няма да я върна разбира се, ще я пратя да ми сипе вино.
Човече, мани че е противна но ми лъха на нечистоплътност

# 2 958
Мога да ти гарантирам, че не е нечистоплътна, напротив.

# 2 959

Кукумицинка, от чисто любопитство - откъде у теб тази злоба към Ша? И не, не ми казвай, че съм в грешка, щото и двете знаем, че не е така. Може да не ми отговаряш, ако искаш, но ми стана любопитно просто.

Не е злоба, просто жената има навика да послъгва до степен на болестно състояние и смятам, че ако ѝ се показват лъжите, може би ще се излекува. съвсем наскоро, в тази тема, нямаше търпение да отиде на почивката си на морето и да се пече, сега се налага да събира тен за предстоящото море. Плюс това мисля, че показването на чужди снимки е неетично.

# 2 960

То и нечистоплътна оставаше да е...
Просто ми е противна като излъчване и поведение.
Но да носи вино става

# 2 961
Как ще гарантираш, ще я накараш да си снима гащите ли?😆

# 2 962

Но да носи вино става

Ако се озовеш на метър от нея друго ще запееш.

# 2 963
Ще си разлея коктейла вече  Laughing
Скуба ще изгони Ни ло, кукумицинка пише колкото да не прегори в пловдивските жеги, абе не е лесно... Outta Joint

# 2 964
Как ще гарантираш, ще я накараш да си снима гащите ли?😆

Аааа, ти ся завиждаш щот одиш без гащи и немаш кво да покажеш  Hug

# 2 965
  • Другата България

Не е злоба, просто жената има навика да послъгва до степен на болестно състояние и смятам, че ако ѝ се показват лъжите, може би ще се излекува. съвсем наскоро, в тази тема, нямаше търпение да отиде на почивката си на морето и да се пече, сега се налага да събира тен за предстоящото море. Плюс това мисля, че показването на чужди снимки е неетично.
Grinning Ок. Само дето нямаш доказателства, че снимките са чужди, а дори и да са, пак не разбирам това вталяване за непознати хора...и постоянното следене също. Да забелязваш Ша да се впечатлява от твоите ...думи? Как тогава смяташ, че ще се "излекува"?

# 2 966

Но да носи вино става

Ако се озовеш на метър от нея друго ще запееш.

Ако донесе повече вино и ще пропея.
Човек, те траверсите в Тайланд са по-хубави.
Очите ми изтекоха там...

# 2 967
Ще си разлея коктейла вече  Laughing
Скуба ще изгони Ни ло, кукумицинка пише колкото да не прегори в пловдивските жеги, абе не е лесно... Outta Joint

Спри компота че се напи  Hug - няма да я гоня, ще носи вино с чувал на главата

# 2 968
  • София
Scooba, те траверсите в Тайланд и адамови ябълки нямат, и грешки стават понякога Wink Laughing

# 2 969
И телефона си изпуснах няколко пъти в буркана, Скуба,  дано започне да прави по-добри снимки   Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт