А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 759
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 985
  • постоянно
Аз харесвам Антигона.  Peace

# 2 986
  • Ямбол
И аз я харесвам. Тя за мен е пример за човек, който израсна положително. Не видях снимката ѝ, но и аз не харесвам татуировки, та това при растежа не може да се заличи, за съжаление.
Няма нищо по-грозно за мен от татуирано момиче.

# 2 987
Още  има интрига тук, нека, това да  ни е грижата Grinning Hug
Само не разбрах  чии снимки показвам аз, да вземе да ми се обади тая жена  най- накрая Joy
Кукумицинка съм сигурна,  че не е лошо момиче, просто  повече преиграва за да е интересно.
Не я знам как изглежда, а отрязъка от рамо,  което е показала преди, трудно може да се нарече снимка, а и беше с размерите на аватар. Повече от безсмислено,  дори аз не ги правя такива Simple Smile
Знам, че си е коригирала носа, защото не си го харесвала,  което предполага сега да е по- доволна от себе си, но вероятно и тя като приказката за вълка и козината Wink

# 2 988
  • Ямбол
...Знам, че си е коригирана носа, защото не си го харесвала,  което предполага сега да е по- доволна от себе си, но вероятно и тя като приказката за вълка и козината Wink
И аз знам защо търсиш винаги внимание и то по този начин. Това за съжаление при теб не може да се коригира.

# 2 989
А кой е казал, че е дълбокомислено или си татуираме евентуални теми за small talk?

Ооо, нищо лично, знаеш че те харесвам  Hug
Моето ЛИЧНО мнение е че загрозява. Но си остава мое мнение и не е причина да спра да те харесвам

# 2 990
Антигона е готина, само този татус на врата. Много ми е вулгарен. Харесвам татуси.Обаче има места, на които просто стоят гадно и отблъскващо. Не разбирам защо красиви жени, зорлем се развалят с подобни деяния.
И понеже ти не харесваш татуси взе, че сложи всички под знаменатен "вулгарно" и "зорлем се развалят"? Ми не е зорлем, някои с кеф си ги правим  Tired

Аз говорех за красивите жени, не за всички. Ти що реши да се причислиш към красивите незнам  Mr. Green

# 2 991
Казвам факт, Лилянче, какво внимание да търся? И нали ти си по фактите? Wink

# 2 992
Още  има интрига тук, нека, това да  ни е грижата Grinning Hug
Само не разбрах  чии снимки показвам аз, да вземе да ми се обади тая жена  най- накрая Joy
Кукумицинка съм сигурна,  че не е лошо момиче, просто  повече преиграва за да е интересно.
Не я знам как изглежда, а отрязъка от рамо,  което е показала преди, трудно може да се нарече снимка, а и беше с размерите на аватар. Повече от безсмислено,  дори аз не ги правя такива Simple Smile
Знам, че си е коригирала носа, защото не си го харесвала,  което предполага сега да е по- доволна от себе си, но вероятно и тя като приказката за вълка и козината Wink

Мани кукумяФките, дай снимки от днес...  Hug

# 2 993

Мани кукумяФките, дай снимки от днес...  Hug

И смени потника, че ще те изядат  Wink Laughing

# 2 994
Няма го  потника, ако беше тук нарочно щях да го облека,  но другия път и на басейна ще го взема   Mr. Green
По бански съм още,  не спира тая жега  Tired

# 2 995
Няма го  потника, ако беше тук нарочно щях да го облека,  но другия път и на басейна ще го взема   Mr. Green
По бански съм още,  не спира тая жега  Tired

Дай една прясна по бански дееее Crossing Arms

# 2 996
Антигона, много си хубава  Peace

# 2 997
  • София
много хубаво младо момиче си, Антигона Simple Smile
и понеже повечето тук те харесваме, понеже си и умна, на всичко отгоре, темата трябва да се отклони Laughing

# 2 998
  • Tам през Атлантическия океан

Кукумицинка, от чисто любопитство - откъде у теб тази злоба към Ша? И не, не ми казвай, че съм в грешка, щото и двете знаем, че не е така. Може да не ми отговаряш, ако искаш, но ми стана любопитно просто.

Кукумицинка пусна веднъж снимка, ама никой не я отрази и я подминаха като малка гара. А Ша всеки път я отразяват, че и комплименти й правят.
Ами не е справедлив животът пък, как после да не злобее и да не вади лупата  Crossing Arms

Има фейс контрол тука  bowuu
обикновенни сн, не се отразяват  Wink

Трябва да са провокативни  Sunglasses , да има нещо и за фантазията  Wink 

Извън форума нещата са същите , шумка се около скандалното.

# 2 999
Антигонче, сладко дете си!

Общи условия

Активация на акаунт