Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (11)

• 44 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Като отида да снимам витрината ще видиш какво е изкушение  tooth tooth

# 676
В клиниката приемът е на самия ден на операцията. И очистителното е предния ден в къщи на спокойствие или кой, както се уреди. Поне за ТВЛ и хистеро е така. Съмнява ме за нормалното лапаро да е различно щом подготовката е еднаква. Просто ще се наложи Brayda да преспи там и да е под наблюдение поради естеството на операцията.
Кристи, далеч съм от мисълта, че ежемесечната доза да ми е достатъчна предвид, че не го усвоявам генетично. Но, тъй като само Сигридов се гледа по-сериозно с Б12, не ми се занимава на този етап да се виждам с него само заради това. Така или иначе се надявам след 2-3 мес да го посетя в бременно състояние и тогава ще видим какво ще ме прави.

# 677
  • София
cristi - неее явно са го променили
3 дни преди лапарото си слагам бетадин вагинално
в деня преди лапарото на обяд пия това очистително и 2л вода, ям леко на вечеря и на др ден в 7:30 гладна и жадна отивам да ме почват Simple Smile
На следващия ден ме изписват ако вс е наред, за което се надявам.
♥Синеока♥ - По-раничко към колко означава, казаха ми на обяд.. аз мога и по-раничко Simple Smile

# 678
Brayda хапни нещо леко на обяд и го пий час-два след това. Колкото повече и по-тежка е храната, толкова по-кофти ще е ефектът от него. Един вид облекчи работата на очистителното и си осигури по-леки и кратки преживявания на конкретното място Wink
На Кристи операцията е правена в друга клиника. На повечето места наистина приемат от предния ден, но тук не се практикува.

# 679
  • От Луната
Зависи как ти е перисталтиката, ако имаш ленивец като мен го пии към 12, ако не както казаха към 14ч . Всичко си спазвайте както ти е казано. Чехли, кърпа, четка за зъби, мокри кърпи, вода, книга, зарядно за телефон... и спокойствие Wink. Стаите са тройни, но не се пълнят, особено в този сезон. Стискаме палци и всичко ще е наред!

# 680
  • София
да, 24часовия престой само ми е една от основните причини да избера клиниката, доктора е другата основна причина, въпреки че от осигуряването ми няма да ми изплатят и стотинка, защото клиниката не работи със ЗК

благодаря на всички и скоро ще се включа с разказа как е минало Wink
Стискайте палци да ми спасят поне едната тръба Wink

# 681
Странно. Нали те наблюдават предишния ден newsm78 Рентген, анестезиолог, кардиолог, кръв...една камара неща се правят в деня преди операцията Rolling Eyes А пък храна на вечеря преди операцията беше тотално забранено. Манджа в 14.00 и това е. И как не работят със ЗК? Shocked Тя ще ти излезе златна.

# 682
  • София
cristi - на 4-ти в понеделник ми направиха всичко - рентген, пкк, биохимия, интернист, анестезиолог, кардиолог не е имало.
На листа пише на обяд да изпия очистителното заедно 2л вода, на вечеря да ям леко или да не ям.
Ами цената е 1600лв, в които са включени всички изследвания. Не е малко, но не е и чак толкова много.
Аз ще пробвам да подам в Уника документите, но няма да ми изплатят, защото за да ми изплатят трябва да постъпя с направление по ЗК, а Малинов няма договор с тях. А и според уника хидросалпингса не е диагноза, която да рискува моето здраве, а е главно свързано с незабременяване.
Тъй като от сега не се знае какво точно ще се открие, после ще си пробвам аз, но знам че няма да ми изплатят.

# 683
  • От Луната
Тези ги правих три четири дни по-рано. Май в деня на инструктажа бяха всички. Всичко останало е в деня на операцията. Имах още една консултация с интерниста, с анестезиолога + екг, кръвно, което е работа за пет минути и после влизаш в операция. Изобщо, това е доста добър вариант, когато ти трябва уединение за вц.

# 684
Хм, странна практика, ама те си знаят Simple Smile

Брайда, 1600 е поне двойно Peace Ама и ти си знаеш най-добре Hug

# 685
Кристи, изследванията и консултацията с интернист и анестезиолог стават няколко дни преди самата процедура. Кардиолог няма. Последно имаше и рентген на бял дроб, който липсваше преди три години. Не знам кога са го въвели. Не останах очарована от изненадата и имах комична ситуация с него Laughing
В инструкциите е посочено, че може да се вечеря с лека храна, но аз и двата пъти си я спестих за всеки случай. Никога не съм имала проблем с упойките, но предвид, че повечето случаи на странични ефекти като гадене и повръщане, са в следствие на не съвсем стрикното спазване на предписанията за храна и течности, прецених да не рискувам. Основният проблем ми е липсата на течности. Гладна мога да издържа.
Последно хапнах на обяд. Първия път мисля бяха някакви бисквити и плодове, че не нощувах у нас и ме хвана чак 6-7 часа след пиенето на x-prep. Последния хапнах малко задушени картофи и си излезнах дори навъм с идеята, че пак ще ме споходи вечерта, но сигурно нямаше и три часа след пиенетето.

# 686
Разбрах всичко Simple Smile Не ми се струва правилно, ама пък нямам никакво право да съдя, така че ще си трая.

# 687
  • От Луната
Струва си всяка стотинка. Има места където доплащат толкова и по ЗК. Поне док знам че ще направи всичко нужно в една единствена операция.
Казвам ви по болниците става какво ли не. Моя позната се оперира в държавна болница, 6см кистс на Я. Сега искат да я вкарат в менопауза... и нищо не дават като обяснения. Жена, която няма деца! 100 пъти и казах да отиде в репродуктивна клиника, но не ме послуша и сега не се знае какво точно са правили и съм почти убедена, че ще се наложи след време пак да мине през това. Ужасена бях! Дано има късмет и когато се решат на деца, да не е прекалено късно.
Затова съм щастлива от факта, че попаднах на страхотни професионалисти в клиниката и никога не съм се притеснявала за злоупотреби например.

# 688
  • София
cristi - поне двойно не е.
Първоначално се бях запътила към Вита, които работят със ЗК и щеше да ми излезе между 1500 и 2500 в зависимост какво точно правеха, но там Униката най-вероятно щеше да ми върне парите, освен ако в последствие не решат, че не е застрашавало здравето ми.
След това проверих и в Токуда, казаха ми цена 1200+ЗК+допълнително за изследвания и т.н.т.
Имах и препоръчан доктор в МД, където щеше да ми е около 1000-1200 пак със ЗК, в София мед така и не питах, защото разбрах, че препоръчания ми док. няма да работи до септември.

Нооо навсякъде щеше да ме държат деня преди операцията и поне още един ден след това, освен във Вита, където се процедира като в Малинов.

За мен престоя и условията и лекаря са приоритет - искам ги всички на куп, за това не бих отишла в МД, в София мед и от части в Токуда. За дъжавните болници имам специално мнение, но това е извън темата Wink
Дано накрая всичко да е наред и да си е заслужавало парите. Предпочитам да ме оперира доктор, който се занимава със забременяване, а не да ме изпонакълца някой, без да взема в предвид желаното бебе.
д-р Калчев ще се опита да спаси каквото може, но ако види и най-малкото, което ще ми попречи в бъдеще, ще маха тръбите и така. А и като бонус ми се вижда и дрилинга на яйчниците, че съм си като лунен пейзаж от поликистозата.

# 689
  • От Луната
За мен е плюс това че деня преди операцията си си вкъщи, след това те вече си преценяват един или два дни ще те държат.
Като цяло цените на оперативните процедури са нормални, към ниски. Поне аз с това впечатление съм останала.

Общи условия

Активация на акаунт