СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 760
  • 660
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ом, при моя младеж този месец си беше шапка на тояга.
Добре, че имаше изпит на 5-ти, иначе още след НВО-то по математика щеше да се е отдал на разложение. Прояви желание да се запише на курс по език (неучен досега), та поне с това се занимава, но то си е направо разтоварване в сравнение с ученето в училище и за изпитите. Толкова е излязъл от форма, че го виждам как си пише домашното за курса в последния момент.

# 286
  • най-шареното място
Да, Мюмла, имах предвид, че трябваше да мине. Особено последната седмица - само ходене на училище, но нямат търпение да свърши. Поздравления за езика - много ученолюбив младеж!

# 287
Да попитам оценката от вътрешния изпит по математика в НПМГ къде се пише и трябва ли официален документ от там за положен изпит ?

# 288
Да попитам оценката от вътрешния изпит по математика в НПМГ къде се пише и трябва ли официален документ от там за положен изпит ?
На същото място, където се вписват оценките от изпитите по БЕЛ и математика.
За децата от София оценката е включена в служебната бележка, заедно с гореспоменатите оценки.
За децата от провинцията от НПМГ изпращат служебна бележка с резултата от вътрешния изпит в училището-гнездо.

# 289
  • София
А ако детето се е явило в НПМГ, но няма да вписва училището като желание, нужно ли е да пише оценката в заявлението?
ом, ха ха, просто му е скучно - а и най-началното ниво е лесно, дано продължи и след него.

# 290
  • София
Светле, и аз днес започнах да се оглеждам за списък с книжки за лятото.  Mr. Green мюмла, това е с грижа, за да не скучаят.  Grinning

# 291
  • София
И аз благодаря за списъка по литература!
Трудна ми се вижда за тях. По-добре би било да започнат със старогръцка литература, доста основни неща биха им се изяснили, а имат и контекста - в 7 клас учиха Елада по история.
Моят човек обича да чете, но за тези неща (с малки изключения) няма да успея да го накарам. Вероятно чак през септември ще започне.

# 292
  • Чукарландия
В училище са им раздали списък с книги за четене през лятото. Кога ли ще се накани моя синковец да ги чете? Rolling Eyes
Въобще не обичат да четат. За разлика от мен - без книга не мога. Peace

# 293
  • Пловдив
литературата в 8 клас им е скучна, далечна, непонятна. И ако попаднеш на кофти учител, положението става трагично. Добре, че оценката от 8 клас няма никакво значение.
Древногръцка литература - в 9 клас. Не знам доколко Омир ще им е по вкуса, ще видим. На мен лично това ми беше голяма мъка едно време.

# 294
  • I want it all and I want it now.
Днеска са на пицария.
Чакам да ми донесе Удостоверението.
Не знам дали ще мога да я накарам да прочете задължителната литература.
Има да си наваксва с нейни книги.

Браво за курса.

# 295
  • Бургас
нашите днес не са на училище, довечера викат родителите да ни раздадат каквото трябва, утре ще ходят на пицария с класния, но при нас няма драма от раздяла, защото почти всички деца ще остават в същия клас

# 296
Написах 18 желания и се страхувам да не би да не са достатъчни.
Вие имате ли някакъв минимум при изреждането ?
По първо и второ желание сме на ръба....ще чакаме и второ класиране, но някой по -нагоре беше писал че се очаква бала за ЕГ да се вдигне. Да се вдигне да се вдигне , колко да се вдигне ?????

п.п Фредерика и вие сте от СМГ , колко желания написахте ?

# 297
  • София
Написах 18 желания и се страхувам да не би да не са достатъчни.
Вие имате ли някакъв минимум при изреждането ?
По първо и второ желание сме на ръба....ще чакаме и второ класиране, но някой по -нагоре беше писал че се очаква бала за ЕГ да се вдигне. Да се вдигне да се вдигне , колко да се вдигне ?????

п.п Фредерика и вие сте от СМГ , колко желания написахте ?
Балът за ЕГ по-скоро ще спадне. Peace

# 298
  • Пловдив
gala222, ако не се лъжа, някой предположи, че ще се вдигне балът за СМГ. За ЕГ не е ставало въпрос.
Минимумът желания зависи от балът. Ако на първо и второ желание детето е на ръба, значи на 3-то приемът му е сигурен, а 18 желания са напълно достатъчни.

# 299
  • В офиса
Аз мисля да пиша 2 желания. По едно време даже се чудех дали да не е само едно, но все пак реших, че е арогантно и съвсем леко безотговорно Simple Smile Та ще са 2. Това във връзка с мин. брой желания.

Общи условия

Активация на акаунт