СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 757
  • 660
  •   1
Отговори
# 300
  • София
[quote author=dundi73
литературата в 8 клас им е скучна, далечна, непонятна.

И на мен ми се вижда такава.
Омир - поне има богове и герои. Аз пък много го харесвах  Grinning.
Но и няколко драми няма да са им излишни, ще видят функцията на хора; неща, които и днес се използват в театъра.

# 301
  • най-шареното място
Аз мисля да пиша 2 желания. По едно време даже се чудех дали да не е само едно, но все пак реших, че е арогантно и съвсем леко безотговорно Simple Smile Та ще са 2. Това във връзка с мин. брой желания.

Така е. Simple Smile
Скрит текст:
Вкъщи имаше предложение за едно. Преборих го с идеята да са 2-3 поне. Сега мислим 5.
Мотивацията ми е смяна на тенденциите и кандидати извън областта. Балът не е космически. Ако беше, можеше. Simple Smile

Омир ще е песен за някои деца и мъка за други - няма как.

# 302
  • дядовата ръкавичка
Древногръцката литература ми беше много неприятна. Изобщо в 9ти клас литературата си е мъка, в 8ми са си чудесни произведенията.

# 303
  • Чукарландия
Ние ще пишем 3 желания, като третото е сегашното му училище, при нас няма голям избор.
А иначе много го влече гръцката митология, от малък се интересуваше и беше прочел старогръцки митове и легенди, та затова поне не се притеснявам. Омир ще му е интересен. Peace

Аз не я обичам старогръцката литература.

# 304
Младежът харесва и познава гръцките богове. Това е от игрите на плейстейшъна. Сигурна съм, че няма да му бъде чак толкова неприятно четенето на старогръцките митове. Нали ги четоха вече по-рано? Аз не ги харесвам.

# 305
  • Варна
Ние бяхме написали едно желание. Обаче девойката се притесни като видя другите подаващи и заявленията им и настоя да пишем и МГ, да не остане без образование случайно.Simple Smile

# 306
  • у дома

NautilusPompilius, принципно не. Пише - в работен ден.  Peace

Ние сме в провинцията и има само едно училище-гнездо и аз се обаждах специално да питам-да,ще приемат и събота и неделя,само не знаеха дали с работното време на другите дни от 8 до 18 или ще бъде съкратено-та явно навсякъде е различно.Който го интересува определено гнездо да се обади в училището и да пита.

Детето си настоява само за едно желание,аз ще допиша още две от мен в същото училище и това е....

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 12:43 от svetlaem

# 307
  • Варна
Ние бяхме написали едно желание. Обаче девойката се притесни като видя другите подаващи и заявленията им и настоя да пишем и МГ, да не остане без образование случайно.Simple Smile
A дъщеря ти беше едно от двете деца с най-голям бал във Варна, нали?  И кандидатстваше за прием от 104 деца. Ето това е презастраховане.  Grinning

# 308
  • София
Аз май съм най-зле от всички ви, момичета. Докарах ги до цели 40. И това при положение, че спрямо миналата година е високо вероятно да го приемат по първо или второ желание. Laughing

# 309
  • София
Младежът още има колебания - за първото желание. Избра си профила, втория език - също. Остана най-важното - основният език. Другите ги натаманихме, около 10 ще напише. Ще подадем в понеделник.

# 310
  • Варна
A дъщеря ти беше едно от двете деца с най-голям бал във Варна, нали?  И кандидатстваше за прием от 104 деца. Ето това е презастраховане.  Grinning

Да- защото можело всички отличници от цялата страна да се обединят и да дойдат във Варна баш в това училище. hahaha

# 311
При нас драмата е друга. На младежа от началото на годината само ТУЕС му е в главата и не иска и да чуе друго. Лошото е че досега не е проявявял някакъв голям интерес към програмирането и не знам откъде тоя зор. Има бал 34.70 за СМГ и 34.40 за ЕГ, и според мен няма да има проблем за което и да е у-ще в София, но не - искаме в ТУЕС! Даже не искаше да подаваме заявление, а направо да се записва там.
Нашето мнение е за СМГ и като 2-и вариант НПМГ , но накрая ще стане неговото. Насила и под натиск няма да го записваме на друго място, за да не рефлектира след това върху ученето и поведението Му!
Общо взето сме Лееко недоволни от избора, но -"живота си бил негов и имал право да прави сам избора си , макар и да се окажел грешен". Twisted Evil
В заявлението за всеки случай ще напишем само СМГ- НЕ и АЕ и НПМГ - 3-те паралелки с мат.

# 312
Написах 18 желания и се страхувам да не би да не са достатъчни.
Вие имате ли някакъв минимум при изреждането ?
По първо и второ желание сме на ръба....ще чакаме и второ класиране, но някой по -нагоре беше писал че се очаква бала за ЕГ да се вдигне. Да се вдигне да се вдигне , колко да се вдигне ?????

п.п Фредерика и вие сте от СМГ , колко желания написахте ?

Да, и ние сме за оставане в СМГ. Ще напишем СМГ НЕ, СМГ АЕ, 9 ФЕГ, 1 АГ и накрая 164-то. - 5 желания. Може в последния момент да добавя още 1-2 за всеки случай Simple Smile

# 313
  • Бургас
stranger4, ами поне има мнение детето, според мен трябва да го уважите
ние ще сме с едно желание само - МГ-паралелка математика, опитах се да агитирам  за паралелки информатика или биология, защото младежът ми  не е някакъв изявен математик, но не иска, така че няма да се меся, балът е предостатъчен, други училища няма смисъл да пишем

# 314
Благодаря за отговорите,  каквото сабя покаже на 27.06  Simple Smile)
Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт