СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 752
  • 660
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Кодовете те ги нанасят.
Да, но за паралелките, а аз питам за кода на самото училище.

# 361
  • София
Кодовете те ги нанасят.
Да, но за паралелките, а аз питам за кода на самото училище.

Нанася се само един код и той е на паралелката.

# 362
  • София
Tsvetche, кодът на паралелката съдържа в себе си кода на училището.
В София май само две училища са с единствен код за всичките си паралелки, 91 НЕГ и 157 ИЕГ.

# 363
  • София
Tsvetche, кодът на паралелката съдържа в себе си кода на училището.
В София май само две училища са с единствен код за всичките си паралелки, 91 НЕГ и 157 ИЕГ.

Благодаря! bouquet
В справочниците навсякъде има и код на училището и затова питам Simple Smile

# 364
  • Бургас
относно МГ-Бургас, с малка гордост, че и моето момче е от децата  с две оценки над 5.50
http://e-burgas.com/post/uchenichka-ot-pmg-burgas-s-bezprecedent … za-gimnaziya-2367

# 365
  • София
Браво на децата в Бургас, на твоето също, Ася! Grinning Направи ми обаче впечатление изказът на журналистите. Безпрецедентен бал... Това поне за мен означава нещо, което не се е случвало преди, а не че е единственото за тази година. Защото бал 36 през годините са имали и други деца, което вече не го прави прецедент.

# 366
  • I want it all and I want it now.
Браво на детето bouquet Ася

# 367
  • най-шареното място
За езика все още не е напълно решен младежа.
Напълно те разбирам. При нас е същото. Само дето и двамата родители са всеки 50:50 за езиците.
Скрит текст:
И ние избирахме между натовареност и време за друг занимания първо. После се намесиха приятелите, основния прфил /може би има разлика според езика/, политическите новини... и между нежеланието да се учи нехаресван език и възможността да се научи пак същият почти между другото в училище не е лесно да се избере. В крайна сметка вероятно ще реши в деня на подаване на заявлението. Ясно ми е, че мога да убедя да добави език, но нямам навика да влияя и си чакам.

# 368
  • София
Под "безпрецедентен" в случая имат предвид, че за тази година след проверка на резултатите в големите градове друго дете не е постигнало бал 36,00. Или поне аз така разбрах статията.

Асе, браво за отличните резултати!

# 369
  • София
Скрит текст:
Ясно е, че това са имали предвид. Мисълта ми беше, че не е уместна употребата на тази дума.

# 370
  • София
При нас пък за езика нямахме никакво чудене - единствено я питах дали иска да учи по 2-4 часа само в у-ще един напълно нов език, плюс още поне 2 часа вкъщи домашни и проекти. И че нито аз, нито баща й, баба, дядо, никой не може да й помогне и с дума немски. Тя помисли за минута и каза - за нищо на света, поне знам нещо вече по английски и край на чуденето. Но и тя не се влияе от околните, ако ще всички да искат друго, тя си държи на нейното.

# 371
  • най-шареното място
Eli, те са малко часовете даже, но и ти си продала една идея. Simple Smile

И за мен авторът на статията е сбъркал думата. "Изключителен" е друго. Simple Smile Ппоздравления, Ася!

# 372
Ние май държим рекорда Simple Smile. Цели 50 желания!!!!
   С какъв бал? Ние ги докарахме до 16 желания..... newsm78, но масово родителки казват:35-40!
    В крайна сметка, колко трябва да са и ако се пише 9ФЕГ след 22,35-то, то реално това може ли да се брои като желание / или примерно 164 след 2 АЕГ/1 АЕГ/?Някой беше споменал някаква застрашителна бройка от 500 души от провинцията/ вероятно с космически балове/ и тогава ще се вдигне ли  балът за ЕГ?

# 373
    С какъв бал? Ние ги докарахме до 16 желания..... newsm78, но масово родителки казват:35-40!

Моето дете е с нисък бал, малко над 33 за езиковите.

# 374
/?Някой беше споменал някаква застрашителна бройка от 500 души от провинцията/ вероятно с космически балове/ и тогава ще се вдигне ли  балът за ЕГ?
За пореден път не си прочел всичко. Това не е бройката за тази година, а обичайната бройка всяка година. За баловете сме писали и аз, и math mother. Космическите балове се броят на пръстите на двете ръце.

Общи условия

Активация на акаунт