СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 733
  • 660
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сянка, за мен 33 не е нисък бал  Simple Smile

# 376
  • София
Но и тя не се влияе от околните, ако ще всички да искат друго, тя си държи на нейното.

Peace

Абсолютно подкрепям! Какво значение имат другите, те си знаят защо го искат...

# 377
Една съученичка сега я карат да ходи в английската пък детето иска във френската. Приятелки са с дъщеря ми. Баща й казал, че трябва да се съгласява с всичко, което той й каже. Те са по-властни хора. Обаче момичето спори до последно с тях и не иска и да чуе за английска. Тя иначе е много ината. Та ако ще тавана да паднел казала Grinning. Има си висок бал. Много мразя такива родители, които насилват децата си. На моята съм й казала, че ако ще да става и космонавт -щом тя иска не мога да й се възпротивя.

# 378
  • София
На гърба на удостоверенията на децата ви има ли печат?

# 379
Да

# 380
  • София
Една съученичка сега я карат да ходи в английската пък детето иска във френската. Приятелки са с дъщеря ми. Баща й казал, че трябва да се съгласява с всичко, което той й каже. Те са по-властни хора. Обаче момичето спори до последно с тях и не иска и да чуе за английска. Тя иначе е много ината. Та ако ще тавана да паднел казала Grinning. Има си висок бал. Много мразя такива родители, които насилват децата си. На моята съм й казала, че ако ще да става и космонавт -щом тя иска не мога да й се възпротивя.

Подкрепям детето. Има собствено мнение и нека го отстоява. Момичето има бал и иска определен език.  Тя ще го учи, не баща й. Мразя такова насилие. Ако родител и дете седнат и говорят като зрели хора, всичко е чудесно ( под прикритие- ако родителят може и знае как, со кротце, со благо, може да убеди детето), но със заповеди не става. Знам, че след 7 клас повечето деца са нито риба, нито рак и от нас родителите зависи, но не трябва да е със сила. Казвам го като майка и учител. Винаги съм оставяла избора на децата си, дори и да не съм била съгласна с него. Не визирам само училището, а най-различните аспекти от живота. Може да коментираме, да споделяме, но никога няма да настоявам. Мразя насилието!

# 381
  • I want it all and I want it now.
На това, което видях нямаше.

# 382

И на нашето има.

# 383
И на нашето има и това е обяснимо - при нас на гърба е оценката по задължително избираемия предмет (АЕ). Подписът и печатът удостоверяват верността и на тази оценка.
Но не съм сигурен дали в цяла България бланките на удостоверението са еднакви.

# 384
И на нашето има и това е обяснимо - при нас на гърба е оценката по задължително избираемия предмет (АЕ). Подписът и печатът удостоверяват верността и на тази оценка.
Но не съм сигурен дали в цяла България бланките на удостоверението са еднакви.
Еднакви са. По образец. Сканирала съм нашето преди две години. И на него има име и подпис на директора с печат.

# 385
И ние наредихме желанията. Днес им разададоха удостоверенията, бележника и характеристиката.
Направили са прощално събиране в училище с класната им. Цял следобед разходки по главната и преди малко се прибра капнала от умора.
Ваканция Ура!
Имат нужда да отдъхнат децата и да презаредат батериите за осми клас.
Пожелавам на всички деца да бъдат приети по първо желание.

# 386
  • I want it all and I want it now.
Печата е на 1 страница върху подписа на директора.

# 387
Печата е на 1 страница върху подписа на директора.
На нашето и отпред и отзад има подпис и печат.

# 388
И при нас е така. При нас на гърба са оценките по ЗИП математика, български език и история. Peace Директорът се е подписал два пъти - има и два печата.

# 389
Момичета само да си потвърдя окончателно.
Значи, ако в желанията си пишем само СМГ и езикови гимназии,
то НЕ е нужно медицинско. Права ли съм?

Общи условия

Активация на акаунт