СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 749
  • 660
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
и нашето удостоверение е с печат и подпис и на гърба, там са оценките от СИП и ЗИП

# 391
  • София
Печата е на 1 страница върху подписа на директора.
И на нашето е така. На гърба има само подпис, без печат.

# 392
  • София
Eli, те са малко часовете даже, но и ти си продала една идея. Simple Smile

Ами да не съм излъгала нещо ?  Grinning 18 часа имат език. Винаги съм много пряма с моите деца, за никой не е тайна, че немски след английски си е труден. Като учи трудно първия език, с втория ще е още по-трудно. Отделно вярвам, че всеки човек си има някакви дадености, и не виждам смисъл ако ти вървят определени науки да се бориш да се доказваш в други.

# 393
  • I want it all and I want it now.
На това няма оценките от Зип и Сип. Mr. Green Сега и за това ще трябва да питам.Затова са само на 1 страница.

# 394
  • София
На това няма оценките от Зип и Сип. Mr. Green Сега и за това ще трябва да питам.Затова са само на 1 страница.
При нас има оценки от СИП и ЗИП, но има само подпис. Подозирам, че може и да ме върнат като подавам.

# 395
  • София
Да.

# 396
  • София
А аз да попитам за характеристиките. От училището на дъщеря ми са я дали в запечатан плик с печат върху него и са казали да не го отваряме. При вас как е?

# 397
Момичета само да си потвърдя окончателно.
Значи, ако в желанията си пишем само СМГ и езикови гимназии,
то НЕ е нужно медицинско. Права ли съм?
Не ви трябва. Характеристиките ще ни ги дават вдругиден.По спомен от сина са в запечатан плик.

# 398
  • София
Отворена (не сложена в плик) характеристика. Удостоверението е с печат и подпис и отпред, и отзад (при ЗИП - Англ. Език и СИП - Испански.

# 399
На нашето удостоверение има печат и от двете страни на листа с подпис на директора. Характеристиката не е в плик и е прочетохме вкъщи. Характеристиката  в новото училище ли се дава?

# 400
В новото.
Много се нервирам от такива
пропуски да не издадеш един документ правилно.

# 401
  • Пловдив
Печата е на 1 страница върху подписа на директора.

Аз още преди 2 теми предупредих да се гледа за въпросния печат на гърба. За да не ви върнат, когато отидете да подавате заявлението.  Peace
От опит го казвам, не личен, но все пак опит.

Някои училища дават характеристиките в запечатан плик, в други не са в плик. Но нас винаги са ни викали в училище за подпис, показват ни характеристиката и подписваме две копия - едно за училището и едно за нас. Но винаги съм можела да прочета какво пише. 

# 402
  • най-шареното място
Може в различните градове да е различно.
Не е много вероятно да не знаят как да издадат удостоверение. Или ми се иска да не е Simple Smile

# 403
Не е много вероятно да не знаят как да издадат удостоверение. Или ми се иска да не е Simple Smile
Не може в различните градове да е различно. Има си цяла наредба по въпроса за документите в системата на образованието.
Но оптимизмът е хубаво нещо.  Grinning

# 404
  • Пловдив

Удостоверенията са еднакви в цялата страна и трябва да бъдат оформени по един и същи начин.
Може да са пропуснали да сложат някой печат. И после родителите ще берат нерви и ще се разкарват.
Преди две години така върнаха една позната. Не беше от Пловдив, та трябваше да се върне до училището на село и после пак да дойде до училището-гнездо.

Общи условия

Активация на акаунт