СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 701
  • 660
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, имате ли информация относно началното ниво на английската паралелка в СМГ? ( предполагам отначало) И дали Денякина ще продължава да им преподава и в 8 клас? ( може би въпросът ми е по подходящ за  темата свързана със СМГ, ако е така ще насоча питанията натам).
Взехме решение, попълнихме желанията. Бяха окончателни. До тази вечер, когато се прибра от партито по случай завършването. Имат чудесен класен ръководител и масовото настроение е да останат заедно с нея. Тя ще води английска паралелка.
Нашето първо желание беше за немската.   Thinking

# 421
  • София
В училището на сина ми всичко беше перфектно организирано - всичко, включително и бележника - срещу подпис на родител. Има печат на удостоверението.
Но няма картон - върнаха всички лично-профилактични карти, които ние сме носили през годините. Надявам се, че това няма да е проблем при записването.

# 422
На дъщеря ми дадоха документите без подписи от наша страна и аз лично предпочитам този вариант.
Още преди няколко години ѝ поверявах да прибира брат си от детска градина, ако не може един документ да опази...

Кратко чакане днес, при подаване на заявленията. И успех на всички деца  Hug

# 423
Един човек ли ги обработва заявленията?

# 424
  • София
Дали трябва Акт за раждане при подаване на документи за класиране. Сега чух по радиото,че освен всички други документи и акт на детето се изисква?

# 425
Мами кажете моля Ви какви документи се носят при подаването Praynig

# 426
  • Пловдив
От страницата на РИО-Пловдив

Документи, които трябва да се представят от кандидатите:

Скрит текст:
Оригинал и копие на удостоверението за завършен VІІ клас.
Оригинал и копие от медицинско свидетелство (само за кандидатстващите за специалности от професии или профили „Изкуства“ и „Спорт“).
Оригинал на служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване (за учениците от други региони и копие).
Оригинал и копие на документ, издаден от МОН, удостоверяващ, че ученикът е класиран на първо, второ или трето място на националния кръг на олимпиадата по български език и литература и на олимпиадата по математика, когато кандидатът се ползва от правото си по чл.14, ал.4 от Наредба 11/28.03.2005г. да участва в класирането с оценка отличен (6) вместо резултат от приемен изпит по съответния учебен предмет.
Оригинал и копие на служебна бележка, издадена от МОН въз основа на извлечение от протокол, подписан от националната комисия, която удостоверява, че ученикът е включен в окончателния състав на националния отбор, определен за участие в международна олимпиада по съответния учебен предмет, когато кандидатът се ползва от правото си по чл.14, ал.5 от Наредба 11/28.03.2005г. да участва в класирането с оценка отличен (6) вместо резултат от приемен изпит по съответния учебен предмет.
След сверяване, оригиналите се връщат.

Ученикът задължително представя на длъжностното лице, приемащо заявлението, служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.

Няма акт за раждане.
Характеристиките по принцип се носят при записването в новото училище и остават там.

# 427
В 8:15 приключих с подаването на документите. Най-много се бавят при писането на кодовете. Не ми искаха акт за раждане, но за да сте спокойни, може да го носите. Иначе задължително оригинал и копия на свидетелството за завършен 7 клас; служебната бележка с оценките от изпитите и медицинско, ако детето кандидатства в професионална гимназия.

# 428
Тази сутрин около 8,15 ч. минах през училището-гнездо, което е срещу входа ни само за справка. Имаше около 7-8 родители с деца. Всички попълваха заявления на маси пред стаята за подаване на документите. Направи ми впечатление, че имаше родители, които за първи път виждаха списъците с училища и там ги обсъждаха с децата. Дори искаха информация от учителите около тях. Бях си попълнила на компютър всички желания с кодовете и попитах така ли трябва или на място ще попълват те кодове. Казаха ми, че става и по този начин, само ще сверят на място кодовете. Дори имаше ксерокс и правеха копия на тези, които носеха само оригинал. Ще си снимам днес документите, ще попълня номера на Удостоверението и до 18,00 ч. днес ще трябва да ги подам.

# 429
  • София
На нашата девойка са й дали само удостоверението. Не са й дали характеристика, нито картон или нещо друго.

# 430
В удостоверението има два номера. В нашия случай е 558_558/15.06.2016 г. Точно така ли трябва да го запиша или сам 558 е номера.

# 431
  • София
И при нас е с две групи цифри, само че тирето е средно. Препиши го точно, както е от удостоверението.

# 432
  • София
И аз подадох - точно за 10 минути приключих. Приеха ми заявлението попълнено на компютър, с включени кодове - само ги сравниха. Много добра организация имаше!

# 433
  • София
Ние вече подадохме (мъжът ми ходи). В 44 СОУ в София не е имало хора. За НПМГ са си направили устата за медицинско, но мъж ми е отговорил, че не е професионална гимназия и набързо са се отказали. Приели са попълненото на компютър с кодовете, като само са сверили кодовете. Бързо е станало.

# 434
Печата е на 1 страница върху подписа на директора.
И на нашето е така. На гърба има само подпис, без печат.
и на нашето само 1 печат-на 1 стр, а на гърба-само подпис.
Сега тр ли да взимаме още 1 печат?

Общи условия

Активация на акаунт