СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 690
  • 660
  •   1
Отговори
# 540
И ние подадохме документите. Явно във всеки град е различно. Бяхме попълнили предварително желанията и кодовете и само ги провериха. Взеха само копие от удостоверението за 7 клас (без да пиша вярно с оригинала) - просто го провериха, оценките също - проверка в служебната бележка, без да я искат.

# 541
  • SOFIA
Здравейте, може и без децата да се подадат заявленията? Извинете ме Simple Smile и успех на всички деца!

# 542
Ако това е въпрос, да - може! Успех!

# 543
  • най-шареното място
И при нас характеристиките се оказаха в пликове.
Според мен за мен, според детето - за училището.
Оставих го неотворен. Simple Smile

# 544
И ние подадохме документите! Единствено ме притеснява ,че ме накараха да задраскам една паралелка тъй като била отпаднала от тази година  newsm78 Накараха ме само отстрани да се разпиша и приеха документа,нали в тези конспекти трябваше да е обявена актуална информация? И ми направи впечатление,че има разминаване в кодовете на паралелките ,за НФСГ в конспекта са едни кодове,на практика са други... #Crazy
Посочихме около 30 желания,отне ни около половин час  Wink

# 545
И ние подадохме документите! Единствено ме притеснява ,че ме накараха да задраскам една паралелка тъй като била отпаднала от тази година  newsm78 Накараха ме само отстрани да се разпиша и приеха документа,нали в тези конспекти трябваше да е обявена актуална информация? И ми направи впечатление,че има разминаване в кодовете на паралелките ,за НФСГ в конспекта са едни кодове,на практика са други... #Crazy
Посочихме около 30 желания,отне ни около половин час  Wink
Кой конспект? Да не сте гледали някой стар справочник?

# 546
"Справочник 2016 за кандидатстващите след 7 клас" Жълт е на цвят

# 547
 В 31СУЧЕМ Писахме паралелка- ПрМ -НЕ ,която се оказа че е отпаднала....
Извинявам се ,грешния код е в НТБГ-Електронна търговия-АЕ-обявения код е 4338,оказа се ,че не е този...

# 548
В 31СУЧЕМ Писахме паралелка- ПрМ -НЕ ,която се оказа че е отпаднала....
Извинявам се ,грешния код е в НТБГ-Електронна търговия-АЕ-обявения код е 4338,оказа се ,че не е този...
Ами, купили сте си нещо, което вероятно съдържа информация за миналата година, вместо да използвате файловете, качени на сайта на РИО. Важното е, че всичко е завършило благополучно.

# 549
  • София
Здравейте,
Малко встрани от текущата тема.
Има ли христоматия, която съдържа всичките 11 произведения, изучавани в 7 клас?
Намирам някакви с търсачката, но са доста стари и навярно - неактуални.

# 550
  • Italia
Здравейте, да се отчета и аз за Стара Загора - решихме да пробваме, нищо че е първи ден и отидохме в 5-то. Длъжна съм да похваля организацията - имаше над 6-7 чина изнесени в коридора с табла с паралелките и попълнен образец. В коридора връчват заявлението, сядаш, попълваш и влизаш да подаваш. Опашка нямаше, спокойно, приятно, приемането и проверката на документите отне не повече от 7-8 минути.
Успех на всички Simple Smile

# 551
Здравейте,

Ира, не съм виждала и съм 99,9% че няма.
Аз мога да ти дам 2-3 книжки. Ще се разберем на лични.

# 552
  • София
Roscado, благодаря!

# 553
  • Пловдив
Здравейте,

Учебникът по литература за 8 клас е една малка тухла. Вътре си има всички текстове, върху които се работи.
Само "Преди да се родя" не е цяло, естествено, но пък е достатъчно, за да им се  Sick от него.
Иначе всичко го има тук
https://chitanka.info/collections/school/viii-class

Нали знаете, че тази година учебниците вече се купуват? То при записването може да попитате за списък  на учебниците. Ако имате късмет, може и да ви кажат нещо по въпроса. Иначе се чака началото на годината, та всеки учител да си каже изискванията.

# 554
dundi73, *Ирина*  за седми клас пита. Не я шашкай отсега  Laughing Иначе и аз на моите от читанка им изнамерих всичките творби накуп. Много е удобно. В девети клас вече се наложи и да купуваме някои книги, защото в христоматията не са целите произведения. А с телефон или таблет няма как да се работи в час.

Общи условия

Активация на акаунт