СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 695
  • 660
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Мимс-Тети, и в учебника за 7 клас има всичко нужно. Лично аз не виждам какво друго трябва да се чете. Само "Немили-недраги", но и да не го прочете цялото, не е фатално.  Peace

# 556
  • София
В 31СУЧЕМ Писахме паралелка- ПрМ -НЕ ,която се оказа че е отпаднала....
Извинявам се ,грешния код е в НТБГ-Електронна търговия-АЕ-обявения код е 4338,оказа се ,че не е този...
Ами, купили сте си нещо, което вероятно съдържа информация за миналата година, вместо да използвате файловете, качени на сайта на РИО. Важното е, че всичко е завършило благополучно.

Аз също първоначално я бях писала, защото я имаше не само в сборника, но и в справката за баловете от миналата година на РИО. Като тръгнах да попълвам кодовете видях, че я няма в справката за тази година и я махнах. Явно промяната е от тази година. Имаше и променени кодове в сравнение с миналогодишните.

# 557
Приятел на сина ми подавал документите в училище-гнездо в Люлин. Не са ги приели разпечатани и попълнени. Накарали ги да преписват. За съжаление не знам точно за кое училище става дума. Мисля, че са три гнездата там.
Ние в понеделник ще ходим да подаваме. Ще водим и най-добрия "ни" приятел, че майка му е супер неориентирана. Според нея се подавали документи до петък, следващата седмица. Била на работа понеделник и вторник. Той ще си остава в същото училище, но поне в по-хубавата паралелка да се запише детето. Как е възможно такива родители да има?!?

# 558
  • Чукарландия
В Кърджали, при подаването на заявлението освен копието на удостоверението, искали и копие от служебната бележка с оценките. Ех, ама...

# 559
  • Под гъбата
Документите за всички училища - подадени! Simple Smile Страхотна организация от РИО Плевен и Ловеч и ужасна липса на такава за Велико Търново.
Успех на всички!

# 560
Мимс-Тети, и в учебника за 7 клас има всичко нужно. Лично аз не виждам какво друго трябва да се чете. Само "Немили-недраги", но и да не го прочете цялото, не е фатално.  Peace

Аз смятам, че трябва да се прочетат целите произведения, а не само изучаваните глави.

# 561
  • София, Дървеница
Здравейте!
Подадохме документи сутринта в ПГ по телекомуникации за 15 минути Simple Smile. Организацията беше на ниво, нямаше хора.
Бях приготвила всички документи: копия на удостоверението и служебната бележка, попълнено заявление с 17 желания  Whistling (там написаха кодовете на паралелките).
Желая успех и късмет на кандидатстващите  Hug

# 562
  • София
Мимс-Тети, и в учебника за 7 клас има всичко нужно. Лично аз не виждам какво друго трябва да се чете. Само "Немили-недраги", но и да не го прочете цялото, не е фатално.  Peace

Аз смятам, че трябва да се прочетат целите произведения, а не само изучаваните глави.
И аз така мисля, това беше и съветът на учителката по литература, която подготви дъщеря ми за изпита.

Вчера подадохме заявление в 1 СОУ. Предварително попълнено беше, само го провериха /паралелки текстово и кодове/, свериха фотокопията на служебната бележка и удостоверението с оригиналите, които носех, направиха им заверки за вярност с оригинала и заведоха заявлението. Махнаха му телчето, с което го бях щипнала, но веднага след това го подшиха в PVC папка с машинка, заедно с копията от двата документа. Организацията и експедитивността бяха на ниво.

Пожелавам успех на всички деца в класирането! Simple Smile

# 563
  • Някъде там
И ние подадохме документи вчера,и в Пазарджик организацията беше на ниво.
Успех на всички деца,да ги приемат в мечтаното училище.

# 564
  • Варна
Кога излиза първо класиране?

# 565
И ние подадохме днес. Сега ще чакаме класирането на 27.06,
Успех на всички деца!

# 566
  • Пловдив
А защо никъде не мога да видя кодовете на у-щата в Пловдив? Т.е. да ги проверя.

# 567
  • Пловдив
А защо никъде не мога да видя кодовете на у-щата в Пловдив? Т.е. да ги проверя.

Защото не са обявени. Ще гледаш, докато пренасят от техните листове върху заявлението.

# 568
  • У дома
Имам един въпрос на който не мога да си отговоря относно класирането . Дано някой да ми помогне. Детето поставя дадено желание на пъвро място в списък с желания. Обаче не бу достига бал и не се класира. През това време други деца са поставили като първо желание неговото второ и те избират съответното училище, но там има деца с по-нискъб бал от бала на сина ми, но при тях е било първо желание. Кой ще са класира в това училище децата които са с по-нисък бал, но са поставили училището като първо желание или например сина ми който е с по-виск бал, но го е записал като второ желание, а на първото не е приет. Дано е станало ясно какво питам. Ще съм много благодарна ако някой ми отговори. Успех на висчи деца.

# 569
  • Пловдив
водолей, няма значение на кое място е посочено желанието. Класирането става по бал. Т.е. в този случай в паралелката ще се класира твоят син. Никой с по-нисък бал не може да го изпревари.

Общи условия

Активация на акаунт