Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 665
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 750
И за мен 2017 беше и е тежка, дано 2018 е по-добре , все пак съм и куче.
Благодаря на Титания за малко по-късно оптимистичната прогноза, имам нужда да чуя нещо хубаво
Някакви общи насоки какво очаква раците през 2018?

# 751
Благодаря на Титания за малко по-късно оптимистичната прогноза, имам нужда да чуя нещо хубаво
Раците ще са добре,защото водния тригон Юпитер в Скорпион / Нептун в Риби ще ги зашемети нежно,без болка и страдание,дори и без да усетят,живота им ще тръгне  " по вода",т.е. най-сетне ще се изпълнят съкровените им желания. До скоро Юпитер във Везни ги  "квадратираше" , Плутон в Кози рог отдавна им е в опозиция.Сега Юпитер ще им помага,  заедно с Нептун.

# 752
  • При децата ми
Раците ще са добре,защото водния тригон Юпитер в Скорпион / Нептун в Риби ще ги зашемети нежно,без болка и страдание,дори и без да усетят,живота им ще тръгне  " по вода",т.е. най-сетне ще се изпълнят съкровените им желания. До скоро Юпитер във Везни ги  "квадратираше" , Плутон в Кози рог отдавна им е в опозиция.Сега Юпитер ще им помага,  заедно с Нептун.

А, за скорпионите какво ще кажеш? Blush

# 753
Скорпионите да не се оплакват въобще - Юпитер е на тяхна територия и на прави негативни аспекти,което означава,че ще им даде ВСИЧКО!!!  Grinning

# 754
  • Burgas, Bulgaria
Днес плановете се обърнаха на 360 градуса , тоест от вчера се сменя дистанцията която мъжа ми трябва да  посети ЧЕТИРИ ПЪТИ  . Днес се оказа , че на корено различно място ще ходи и то за по -дълъг период .  На 6 вечерта ще пътува за Сф и на 7-ми ще лети .
Направо буквално през няколко часа ни се променя всичко планувано Rolling Eyes

# 755
Ретрограден Меркурий в действие.

И на мен Дес по време на дъжд, аз шофирам и едната ми чистачка се счупи.

# 756
Вчера пътувах 4 часа заради концерт на Скорпиънс, който беше отменен.  ooooh! Бях поне с приятели и изкарахме хубаво, но да биеш път, организираш гледачки си е трудоемко.

Поне си четох на спокойствие в хотела.  Laughing И тази сутрин пак с влакчето обратно. Ама баш каръщина отвсякъде.

# 757
Вчера пътувах 4 часа заради концерт на Скорпиънс, който беше отменен.  ooooh! Бях поне с приятели и изкарахме хубаво, но да биеш път, организираш гледачки си е трудоемко.

Поне си четох на спокойствие в хотела.  Laughing И тази сутрин пак с влакчето обратно. Ама баш каръщина отвсякъде.

# 758
Скорпионите да не се оплакват въобще - Юпитер е на тяхна територия и на прави негативни аспекти,което означава,че ще им даде ВСИЧКО!!!  Grinning

За Стрелците, какво ще кажеш?

# 759
Така и така сте започнали, да се наредя и аз на опашката Grinning
С радост бих прочела, какво ще кажеш за близнаците.

# 760
  • При децата ми

А, дано! А, дано! Grinning

# 761
Раците ще са добре,защото водния тригон Юпитер в Скорпион / Нептун в Риби ще ги зашемети нежно,без болка и страдание,дори и без да усетят,живота им ще тръгне  " по вода",т.е. най-сетне ще се изпълнят съкровените им желания. До скоро Юпитер във Везни ги  "квадратираше" , Плутон в Кози рог отдавна им е в опозиция.Сега Юпитер ще им помага,  заедно с Нептун.

а това важи ли за хора с асцедент рак?

# 762
  • г.Каварна
А за двойните лъвове каква ще бъде? С тези земни знаци, мисля, че няма да им е лесно Wink

# 763
А какво ще кажете за Девите и Везните през 2018 г.? newsm78

# 764
Започвам със Стрелци и Близнаци - до 20.12.2017 и двата знака  ще бъдат "тормозени " от транзитния Сатурн,който е в Стрелец и опозиция на Близнаци. Този Сатурн изисква плановост,постепенност и носи известна трудност при осъществяване на идеите.И двата знака не се подчиняват на тези изисквания и само мога да си представя колко неудобно ( меко казано ) им е било през последните две години.На посочената по-горе дата Сатурн влиза в свои води - Кози рог и ще носи подходящо структуриране на земно-водните, т. е животът на Риби,Телец,Дева и Скорпион
ще влезе в релси и всички неща,които са ги тормозели ще отпаднат (това ще го осъзнаят по-късно).За Кози рог и
Рак ,особено за Рак,нещата ще са малко по-различни,но крайният резултат  е  същият . За Везни  и Овен ще е по-трудно - Сатурн ги "квадратира",много усилия и нищо свършено,ще им подрязва крилцата и няма да правят каквото искат,а това,което ТРЯБВА. Те да изчакат до 2020 г.,когато Сатурн ще влезе във Водолей.За Сатурн в Кози рог  повече може да прочетете по-късно в моя сайт. За Лъвовете и Водолеите - сравнително трудничко,но при тях по-силно ще действа Юпитер,който ги "квадратира" от Скорпион. На тях ще им е по-трудно да удържат това,което получиха,когато Юпитер беше във Везни.Това ще е главната им задача за една година.Да не се " изхвърлят" да харчат,да сменят работа и дом.

Общи условия

Активация на акаунт