Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 809
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 140
Спанак с ягоди е вкусно, да. Според мен.
За консервативни хора, които не обичат фюжън кухня едва ли ще е подходяща комбинация. За деца също, но пък те са големи и възпитани и я ядат засега.
Буритото е добро като идея, но като изпълнение.... ooooh! Тия огромни пържени парчета месо не са подходящи за бурито хич. Месото трябва да е на дребни парченца или жулиени, както каза Манчев.

Дара е симпатична и определено по-земна от майка си. Харесва ми мнението ѝ за частните училища, зряло е, но не знам доколко е лично нейно или е насадено и казано с цел.  От дъщеря на Екимова човек по-скоро би очаквал лигаво, префърцунено поведение на принцесата на мама.
Ясен, за разлика от лудата си майка, е страшно сладко и, на пръв поглед, свястно хлапе.

# 1 141
Ясен, милото, като най-малък си мълчи и хапва - сладурче.

# 1 142
Домакинята е с много заучени реплики и въобще не се държи естествено според мен.. Малкото момченце е голям бонбон.

# 1 143
На кой е син мъничето на масата ?

# 1 144
  • София
Явно не ги разбирам много въпреки, че има в нас (ама те имената им са на английски). Чудех се как пробивате дупки за картините с бормашина. Бормашината не е ли това, което се държи с 2 ръце и пробива дупки от половин сантиметър нагоре и може направо да мине през стената (със SDS Max накрайник)? Тя му подари за една ръка на батерии - това не е ли hammer drill (ударно-пробивен винтоверт), което е доста по-полезно за непрофесионално ползване вкъщи.

ПП: Питах и ми казаха, че в зависимост кой е майсторът казвали бормашина на всичко

Сега гледам епизодите от 2011-2012г......еее различни предавания!/да не говорим , че Манчев е като момченце там/

Къде ги намери? В торентите няма сийд, в сайта на нова също не могат да се гледат.

Тежките картини или огледала, лампи, шкафчета, се закачат на дюбели. А за дюбелите си трябва бормашина.

До момента шоуто ми харесва, повече клюки от шоуто на Николета... Laughing

Само една забележка - когато се прави бурито, преди да се завие, хлебчетата трябва да се запекат на котлона, за да са топли. Запичат се и след това се пълнят и завиват по-лесно, както се завиват сърми. Месото трябва да е кълцано или кайма.

# 1 145
Йоана Захариева т.нар.Йоко.

# 1 146

На Йоана Захариева- Йоко и Ясен Козев. Много хубаво дете, възпитано как да се държи на гости, как да се храни.

# 1 147

На Йоана Захариева- Йоко и Ясен Козев.

Мерси  bouquet Само това хлапе ми харесва , другите ми се струват превзети и някак прекалено
сериозни за деца .

# 1 148
  • ВАРНА
Домакинята е с много заучени реплики и въобще не се държи естествено според мен.. Малкото момченце е голям бонбон.

Ниакакъв бонбон не е - смисъл и то не се държи като дете! -  А рецитира сценарни реплики които са му написали преди предаването!!!

И домакинята и всички пишлемета обсъждаха теми сякаш не са 14 годишни - а 35 годишни!  

Брутален сценарии четат децата и рецитират с цел бащите и майките да бъдат изкарани цветенца!

Сакън - децата се изкахара  някакви чудовщни мъченици и бедняци и видиш ли нямали пари...няма ли нищо!  Въх ще ревна!

Абе позорен сценарии в позорна седмица.   Само някой баламурник може да повярва на заучените лъжи които рецитират звездните деца!

# 1 149
Харесва ли ви музикалното изпълнение?

# 1 150
  • София
Харесва ли ви музикалното изпълнение?
Тц. Честно

# 1 151
Русата жена /певица/ не е ли фолкаджийка  Thinking

# 1 152
Аз обаче продължавам да не разпознавам коя е изненадата на Дара  Embarassed

Сега чух - Цветелина Янева. Коя трябва да е тя? А , явно някоя от Пайнер

# 1 153
На колко години е домакинята, изглежда доста по - голяма от другите?

На мен ми хареса как пее.

# 1 154
  • София
Русата жена /певица/ не е ли фолкаджийка  Thinking
Да, на Пеевски изгората. Било любов  Mr. Green харесва му чувството за хумор  Joy

Общи условия

Активация на акаунт