"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Черемония, радвам се, че си добре! Ако е удобно би ли разказала как мина раждането и как е малкият Дилян. Heart Eyes
Африканчо, то при всеки е различно, но имам една приятелка, която и зацапваше, а докторите и казаха, че най- вероятно е от шийката, която се разширявала и се случвало.

# 91
Аз съм на първи преглед за разкритие в 38г.с. и малко ми е притеснено като чета за зацапвания, а и май не е особено приятно newsm78 Но пък все пак ще раждаме. Това не трябва да ни плаши Joy
Секретът за МБ ми го взеха тази седмица и не използваха спекулум. За момента нямам зацапване, но зоната си е чувствителна, определено.

# 92
Привет момичета,
Тъкмо се връщам от преглед. Днес за първи път се стреснах по време на тази бременност  Sad Снощи не бях усещала бебето, но си казах,  че няколко часа покой няма да му навредят при положение  че шава като луд дори и за 36та седмица. Но и сутринта не го усетих и реших да звънна на лекарката ми. Съответно веднага ме извика на преглед и за щастие се оказа че бебето си е добре. Просто явно е решил да си почине малко. И дори при записа на тонове се оказа,  че е по шавлив и неспокоен от колкото било нормално за тази седмица от бременността  newsm78 След три дни пак съм на запис и май такава ще ми е програмата докато не дойде датата за секцио. Направо ще откача още 2 седмици  ooooh!

# 93
Крем, и  при мен сякаш бебка нв мърда толкова. Мисля си, че растат и нямат мн. място освен да  покажат я краче, колянце, ръчичка. Аз пък в понеделник ше ходя на тонове и лекар.

# 94
Момичета да ви питам като ходите на тонове всеки път ли ви гледат на ултразвук? Мен да, имам към 15 ултразвука вече.  Rolling Eyes

# 95
Момичета, направо не издържам с тези киселини. Никога не съм имала. Напоследък имам чувството, че от всичко имам. Не искам да пия хапчета за тях, защото достатъчно неща пия. Най ми е добре като получа и веднага да пия вода, но то минава за момента. След малко пак имам Sad
Здравейте,
Само ви чета, но сега реших и да се включа. Термина ми е 08.07, втора бременност. И през първата и сега най-големия ми проблем са киселините. През първата карах само на сода. Сега пиех Acti Reflux, но спря да ми действа преди месец. В момента пия сироп Гавискон. И двете са безвредни по време на бременност и помагат поне при мен. Дано ти помогнат, поне за нощта, щом не искаш да пиеш повече лекарства. Peace

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 14:22 от Tersi

# 96
Момичета да ви питам като ходите на тонове всеки път ли ви гледат на ултразвук? Мен да, имам към 15 ултразвука вече.  Rolling Eyes
Да мен всеки път ме гледат и на  ултразвук.

# 97
Аз ходя всяка седмица на тонове, но УЗ прегледи са на 2 седмици Peace
Какво те притеснява, че те гледат всеки път?

# 98
При мен, когато ходя на тонове не ме гледат и на ултразвук само когато съм на преглед ме гледат.

# 99
Ооооо тези киселини не знаех че са такъв ужас. Опитвам всичкооо дори гавискона вече не действа.  То гори повече и от огън. Айде вече да излиза бебето и да отдъхна

# 100
Ооооо тези киселини не знаех че са такъв ужас. Опитвам всичкооо дори гавискона вече не действа.  То гори повече и от огън. Айде вече да излиза бебето и да отдъхна
Даааа,няма спасение,направо не се издържа и нищо не помага

# 101
Даааа,няма спасение,направо не се издържа и нищо не помага
Лошото е че от содата повръщам, направо откачам

# 102
Момичета, направо не издържам с тези киселини. Никога не съм имала. Напоследък имам чувството, че от всичко имам. Не искам да пия хапчета за тях, защото достатъчно неща пия. Най ми е добре като получа и веднага да пия вода, но то минава за момента. След малко пак имам Sad
Здравейте,
Само ви чета, но сега реших и да се включа. Термина ми е 08.07, втора бременност. И през първата и сега най-големия ми проблем са киселините. През първата карах само на сода. Сега пиех Acti Reflux, но спря да ми действа преди месец. В момента пия сироп Гавискон. И двете са безвредни по време на бременност и помагат поне при мен. Дано ти помогнат, поне за нощта, щом не искаш да пиеш повече лекарства. Peace

Благодаря за съвета! Simple Smile И добре дошла при нас.

И мен не ме гледат всеки път. Те мен не са ме гледали от април месец, но за сметка на това преди това имах чувството, че през седмица ме гледат. Нали все болки, изследвания и т. н. В понеделник съм на тонове и ще питам за УЗИ, защото тогава влизам в деветия /Живи и здрави/.

# 103
  • морето и сините вълни :)
Момичета за киселини пробвайте швепс тоник и яжте слънчоглед Simple Smile
Така ми минава

# 104
Ами аз знам,  че по-малко мърдат, защото им е тясно, но не ми се беше случвало 12ч да не го усетя и се шашнах Simple Smile
За киселини на мен ми помагат ябълки и спрайт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт