"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Elena2016,честито бебенце!Да ви е жива и здрава,на теб бързо възстановяване!
Айра, Ная,Ваня - Благодаря ви за съветите.Определено ще пробвам нещо,та да мине до раждането,хич не ми се иска и аз да съм опасна за здравето на детето си 😷

# 541
Честито бебе Елена! Да бъде жива и здрава! Мама бързо да се възстановява! Simple Smile

# 542
Да е жива и здрава Елена и на мама леко и бързо възстановяване
Айра моето секцио ми го определиха 20 дни преди термин, да ни е  жив и здрав - роди се и на кг както каката, която се роди 7 дни след термин - 3100
Та не се тревожи - изцяло доносени са бебчетата и оформени
И аз все се успокоявам че беба е едра 3.300кг. и че всичко ще е наред. Благодаря ти  bouquet

# 543
  • морето и сините вълни :)
Елена честито бебче.Нека бъде жива и здрава Simple Smile

# 544
Добро утро Simple Smile и честито бебче на Елена, жива и здрава да е и много да радва мама и татко Simple Smile

# 545
Добро утро! Да ви питам нещо. Аз тази нощ до късно не можах са заспя, нещо ми беше тежко. Имах няколко стягания, но по едно време се усетих, че всеки път като си помисля и корема ми е стегнат  Shocked И започнах да засичам. За един час имах 3 стягания на 8-7-8 минути, после имах няколко 3-4 на 5 минути ама точно и после спряха. Замислих се дали да ходим до болницата, но те спряха и накрая заспах. Днес не съм имала, бебето си го усещам. Не ми е падала тапа, не са ми текли води, не ме е боляло. Според мен за сега е ок всичко. Вие как мислите? В понеделник съм на тонове и преглед. Хубав ден

# 546
Аз с първата бременност, може би седмица преди да родя имах болки и се чудех като теб, но щом минеха се успокоявах. Споко, както много хора казват, като почне няма да го сбъркаш  Wink

# 547
Уважение, аз съм същата работа.Вчера цял ден има стягания на различни интервали, но без болка. През нощта също имах доста. Контракциите трябва да са придружени с болка и когато почнат да са равен интервал може да се помисли за раждане. Също така зависи дали водите са ти потекли или пък тапата да е паднала.Поне така съм чела и така се ориетирам.

# 548
Много ви благодаря. То и аз така съм чела ама да питам все пак. Нали има най-различни случаи ...

# 549
Може ли и аз да добавя нещо за признаците. В момента чакам третото си дете , вече съм на самия край 5дни до термина. През тази седмица имах контракции на равен интервал 3-4 мин. , но бяха само за 2 ч. през останалите дни и до днес осещам само придърпване ниско долу. Чакаме пък да видим кога  Grinning . При първата бременност получих контракции на 20 мин. , на следващия ден вече бяха през 5 мин. родих вечерта същия ден. При втората ми изтекоха час от водите сутринта и родих следобеда. Така че започне ли раждането , няма как да се сбърка. Успех на всички които очакват щастливото събитие , търпение бебето ще си избере най-подходящия за него момент  Simple Smile  Heart Eyes

# 550
  • София - Варна
Аз родих бебе 3370 50 см. Още не сме решили за името. Но ми казаха, че е гранично недоносено, отговаряло на 36та и 37ма седмица и сега не знам къде е. Нямам информация как е. Вчера беше добре уж.

# 551
Африканчо, честито!  bouquet bouquet bouquet
 Дано с детенце всичко е наред, а ти бързо да се възстановяваш! Къде ражда?

# 552
Аз родих бебе 3370 50 см. Още не сме решили за името. Но ми казаха, че е гранично недоносено, отговаряло на 36та и 37ма седмица и сега не знам къде е. Нямам информация как е. Вчера беше добре уж.
добре е бебчо не се притеснявай сигурно само го наблюдават иначе щяха да ти кажат бързо се възстановявайте а ти в коя седмица всъщност роди

# 553
Африканчо честито! Спокойно с тези размери бебето си е екстра, може за малко на кислород да са го сложили като моето, че по-рано го вадиха, но спокойно още днес ще си ти го покажат

# 554
Африканчо, честито бебче! Стискам палци бебчо да е добре и да сте си заедно.Защо е частично недоносено? По какви критерии го определиха, че отговаря на 36-37?

Общи условия

Активация на акаунт