Звездни компромати - 289 част

• 124 294
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
На Клинтънова и обувките са един път-като от Кауфланд за 1,50лв!

# 451
На Клинтънова и обувките са един път-като от Кауфланд за 1,50лв!
Ами то няма такива там! Обувките са по кофти и от роклята. На мама красавицата тя!

# 452
Абе глупости пишете. За всяка жена е индивидуално. Аз и с двете бременности изобщо нямах корем в шестия месец, ако не знаеш, няма и да предположиш. Още малко и извънземна ще я изкарате дукесата.  Mr. Green
Ай стига си се хвалила Crossing Arms

# 453
Челси е като средностатистическа лелка, особено в сравнение с оня биоробот Иванка.

# 454
Beyonce и мъж
Скрит текст:

# 455
  • До морето
Тая пък как винаги се докарва като от махалата, направо не знам  ooooh!

# 456
  • Rock & Roll feeling ...
Не можах да откъсна поглед от едрите баджаци бедра и големия задник. На 3 и 4 снимка и целулит се прокрадва.  Да си ги фотошопне малко  Crossing Arms

# 457

Клинтанова иска цяла Америка да управлява,толкова ли не може да даде съвет на дъщеря си да не се излага с тази дължина  Rolling Eyes
Скрит текст:
Какво й е на дължината?!  Tired В лице е ужасна, но иначе има слаби крачета.

# 458

Aделина ми е всичко друго, но не и красива. Сори, ама толкова грим е наплескан, че не ми се връзва с идеята за красота.

# 459

Клинтанова иска цяла Америка да управлява,толкова ли не може да даде съвет на дъщеря си да не се излага с тази дължина  Rolling Eyes
Скрит текст:
Какво й е на дължината?!  Tired В лице е ужасна, но иначе има слаби крачета.

За Челси ли говориш ? За мен Челси на тая снимка има 'баси тупаците. Все пак мисля,че може да са й подпухнали,а не да са й такива попринцип. Щеше да е по приятно,ако ги скрие.

Новото летно парче на Лора Караджова и още по новите й гърди - http://vbox7.com/play:7048a01ba4&pos=top40

# 460
Чия истина? Laughing
До вчера същото това поколение беше оплювано за чалгата, за алкохола, за неграмотността и за какво ли още не, днес тутакси стана съвкупност от смазани млади хора. Горките те, да ги ожали човек.

Рийз честити рождения ден на Никол Кидман:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13450089_101599507 … 7&oe=57D4C80B

# 461
Предлагам Бойко Борисов за Бонд.

Той тази титла ще я получи в края на кариерата си за заслугите към човешкия род Laughing

Челси е като средностатистическа лелка, особено в сравнение с оня биоробот Иванка.

Биоробот hahaha много яко тренира тя, иначе явно е предразположена към пълнеене и при тази височина ще стане ...тя има ли силикон btw?

Абе глупости пишете. За всяка жена е индивидуално. Аз и с двете бременности изобщо нямах корем в шестия месец, ако не знаеш, няма и да предположиш. Още малко и извънземна ще я изкарате дукесата.  Mr. Green

И имаше такъв стегнат задник и слаби изваяни крака?  Tired

# 462
  • Има много детски смях.

Aделина ми е всичко друго, но не и красива. Сори, ама толкова грим е наплескан, че не ми се връзва с идеята за красота.

И за мен не е красавица небесна, ич дори.  Peace

Сестра ми до 6- 7 месец въобще не й личеше, че е бременна. Ако човек не знае, ще реши, че просто не си е изяла Активията последните дни. А е слабичка.

За сметка на това пък, има една доста пълна майка на дете от класа на дъщеря ми. Големи палачинки облещих, когато след коледната ваканция се видяхме в училище и тя ми "представи" прясно- прясно новороденото си бебе.  Laughing

# 463
  • До морето
А другата жена на снимката със Султарийски не е ли на Краси Радков половинката?

# 464

И имаше такъв стегнат задник и слаби изваяни крака?  Tired
Краката на дукесата освен разделени с приличен лусфт, не могат да се похвалят и с хубава форма.
А дупето й е сплескано.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт