Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 004
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Вчера бях с ММ за компания за служебно пътуване и навръщане  го помолих да минем през ДМ за техния прах. Обзаведох се с по 1 пакет за цветно и бяло, а той - във Велинград свършиха праховете ли??? Laughing  Но определено повече няма да ме взима с него, когато пътува по работа, защото съм му излизала много скъпо( не заради праха де) Joy

# 151
Много ти благодаря! bouquet И последен въпрос... Laughing На каква температура пускаш почистването? В инструкциите на някои препарати съм виждала, че препоръчват 60 градуса. Тук сме коментирали за 90 градуса... или 90 градуса е за когато се пуска с прах за бяло... newsm78
Пускам на 90 градуса, така пише и на опаковката.

# 152
  • София
Влизам, за да споделя разочарование от Персила за бяло  Sad Прах няколко пъти с него, но понеже нямаха видим лекета дрехите, реших, че прахът е ок. Днес пуснах детска пералня, всички петна бяха напръскани със спрея на Лидъл и в общи линии излязоха във вида, в който влязоха  #2gunfire Нещо, което не се случва с Омо.

# 153
Лошо, Седларов, лошо... Joy Имам предвид за Персила...
Пране на детски дрехи е добър показател колко изпира даден прах Peace Grinning

# 154
  • София
Детските дрехи са екстремен тест   Laughing Особено когато се ползват вместо салфетка  Mr. Green
Но е факт, че този прах се справи доста по-зле от другите, които съм използвала - при едни и същи замърсявания и програма на пералнята. Така че сравнението е относително обективно.

# 155
Моето диване сега си избърса шоколадовата уста от сладоледа в снежно бялата ми кухненска кърпа Mr. Green
Ноо...аз запазвам разположение на духа Naughty, защото знам, че Ариела ще се справи Whistling

# 156
  • оттам, откъдето започва България
Е, вие си имате тестове за праховете. Моите отдавна пораснаха. Ама сега като дойде внучето ще мога да изразя мнение и аз.  Joy

# 157
Да, като нямаме бели памучни чорапи /помните рекламата с говорещото чорапче Laughing/, тестваме с детски дрехи, а аз най-вече с бялата кухненска хавлийка..тя горката се прокъса вече на места, ама не си я давам..

# 158
  • София
Дидка, ако е бебе, няма да имаш грижи, но ако е 3-4-5-годишно... жална му майка на Хувъра ти  Joy Joy Joy ще разбереш отчаяния  ни вой по форумите  Crazy

# 159
Да са ви живи и здрави дечицата. Другата седмица в Кауфланд има Тайд 2 кг. на 6.49 лв. Не съм го пробвала откакто излезе на пазара преди много години. Който си го харесва може да се възползва.  Peace
Ev_e, малкият идва само за 12 дни и е все още на година и половина. Ама баба си е отгледала вече двама мъже, така че няма страшно.

# 160
Здравейте, четох по диагонал из темата, но нищо не намерих за този ароматизатор на Ленор http://www.lenor.com/de/Produkte/Was-ist-NEU-bei-Unstoppables
Всъщност аз днес го купих, не съм го пробвала, гледам че се слага по една капачка на пералня, но май ще си трябва и омекотител, че това само ароматизира.

# 161
Момичета, искам да попитам за омекотител Коколино в златиста опаковка, мисля, че беше нещо с орхидея. Преди година и половина последно взимах от него и не мога да го открия от тогава. Моля, ви за инфо - внася ли се изобщо такъв вече и има ли от къде да го намеря в София?

# 162
Здравейте, четох по диагонал из темата, но нищо не намерих за този ароматизатор на Ленор http://www.lenor.com/de/Produkte/Was-ist-NEU-bei-Unstoppables
Всъщност аз днес го купих, не съм го пробвала, гледам че се слага по една капачка на пералня, но май ще си трябва и омекотител, че това само ароматизира.
Аз имам още една опаковка от него. Слагах го в барабана. Ако ще слагаш омекотител допълнително, то трябва да е без аромат, че иначе ще се смесят ароматите. А ако наистина си намерила омекотител, който ти омекотява прането, сподели го.  Peace

# 163
Предпочитам по - неизвестните марки на прах за пране, като Скип, Персил, Диксан и Ленор, те са ми фаворити! Праховете произведени за немски пазар според мен са най - качествени.

# 164
А за омекотител определено Ленор ми допада най - много, но да е от този произведен за немския пазар.

Общи условия

Активация на акаунт