Перилни препарати и омекотители – 39

• 81 995
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
О, аз забравих да го пръсна със спрея от Лидл за петна Rolling Eyes ...нищо, следващия път...

# 136
Ще видим след втори опит с накисване какво ще стане. Иначе праха ми е немски, от там си го домъкнах, ама май не е мегаперли.
Има и някакъв Спот за петна, не съм го виждала как изглежда.

# 137
От днес в DM малките опаковки на Персил - прах, гел и капсули - 6,99 лв.

# 138
  • Варна
Като си спомних отрицателните мнения за Бонукс...и аз се присъединявам към тях и също не разбирам потребителите, които ги купуват.Но май ми се изясни...

http://sulla.bg/2010/04/19/1394.html

# 139
Прави ми впечатление, че пералнята започва да има нужда от почистване на котлен камък. Нямам проблем с гадости и миризми. Препоръчайте ми някакъв препарат. Praynig Аз съм е загледала в този:
Скрит текст:
Някой ползвал ли го е? Подходящ ли е?

# 140
  • София
Доколкото знам, всички препарати за почистване на перални са точно с тази цел. Покрай нея и другите "екстри" се почистват.

# 141
Ползвам точно този препарат за почистване. Много съм доволна, също нямам проблем с миризмата, но след него резултатът е видим -пералнята буквално свети и мирише на чисто, все едно е купена сега.

# 142
Идеално! Само да те питам, той в чекмеджето ли се поставя или направо в  барабана? Прави ли пяна?

# 143
Като говорите за препарати за пералня, сега случайно разглеждам юлската брошура на Билла и гледам, че предлагат почистващ препарат за пералня k2r за 4,49 лв. само с Билла карта, иначе струва 5,59 лв. Пише, че почиства, отстранява котления камък и освежава. Два сашета са в кутийката.

Между другото, k2r е вече собственост на Хенкел. Ето го състава:
Скрит текст:
SODIUM CHLORIDE
SULFAMIC ACID
SODIUM CITRATE
SI-OXIDE AMORPHOUS
BENZOTRIAZOLE
FATTY ALCOHOL ETHOXYLATE C10 7EO
PARFUM

Предлагат също така цветоулавящи кърпички, препарати против петна и тем подобни артикули.

# 144
  • Варна
Иха ! Имам впечатления от препарата за петна K2R, от Метро - отлични впечатления, особено предвид цената.Смятам, че си струва да се пробва и ще си куупя.

# 145
Здравейте  bouquet

Виждали ли сте наскоро в София Domal  Rolling Eyes ?

# 146
Идеално! Само да те питам, той в чекмеджето ли се поставя или направо в  барабана? Прави ли пяна?
На опаковката пише да се отреже и да се постави в барабана, след приключване на програмата да се отстрани опаковката. Аз обаче пускам да се напълни малко вода, така че да се изсипе прахът, отварям и махам опаковката, след което я пускам да си продължи. Страх ме е да не засмука опаковката и да се запуши (може и да ви се струва смешно, но така правя). При моята пералня, която пуснах да почистя при нанасяне в квартирата (не вярвам да е почиствана преди това) направи пяна, но малко- нищо притеснително. При пералнята на майка ми, която е сравинително нова не прави никаква пяна. Повече ми харесва как почиства от препарата на ДМ, който направи доста пяна при мен и няма да повторя с него.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 22:52 от V_345

# 147
Ох, мен пяната много ме притеснява... Rolling Eyes От наблюденията ти, има ли вероятност да се разпени прекомерно и да тръгне да излиза през чекмеджето? Peace

# 148
Категорично не. Препаратът на ДМ прави много пяна, Хайтман съвсем малко и то само при първото пускане се случи. Отдавам го на това, че е имало повече остатъци от препарат за пране в пералнята, както писах едва ли някой е почиствал преди да се нанесем. Пуснах го преди да изпера каквито и да било дрехи в нея, за това не знам с какви препарати е ползвана - течни или на прах. Профилактично на 3-4 месеца я почиствам и след първия път не се е получавала пяна никога, но изхвърля доста мръсна вода, особено след като пускам по-често с гел или капсули.

# 149
Много ти благодаря! bouquet И последен въпрос... Laughing На каква температура пускаш почистването? В инструкциите на някои препарати съм виждала, че препоръчват 60 градуса. Тук сме коментирали за 90 градуса... или 90 градуса е за когато се пуска с прах за бяло... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт