Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 086
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
О, защо така...ужасна работа. Дано да е временно. Тъкмо си бях намерила "моят" детски прах..

# 301
Моля ви за съвет - с какво да махна петно от мастило върху светло розова, лятна риза. Ефирна материя е и предполагам, че силнита химия ще я повреди. Дали първо да  я изпера с прах за цветно или да третирам с нещо самото петно? Тъй като не съм видяла през седмицата, че е изцапана, е престояла така няколко дни и петното съвсем е попило в тъканта.

С етилов алкохол (спирт).
Благодаря, ще опитам.

# 302
О, защо така...ужасна работа. Дано да е временно. Тъкмо си бях намерила "моят" детски прах..
Не знам. Питах продавачката - не знае: те никога нищо не знаят, каквото и да ги питаш.

Да напиша за бургазлии, че ще ни откриват магазин на Борн на мястото на банковия клон на Експресбанк до ДНА на ул. "Хр. Ботев". Днес минах от там - облепили са с реклами и зареждаха тоалетна хартия, Персил и ОМО.

# 303
  • Варна
Че кой пазарува от тия селски измамници ?! По-грубо отношение, и да искате - няма да намерите...не само аз мисля така.В нашия форум видях доста мами, които са на същото мнение.

# 304
Сигурно не са имали внос напоследък. Като нищо да се появи с нова цена.

# 305
  • Пловдив
Влизам да похваля това Сано. Купих го от любопитство, тъй като така или иначе постоянно имам детски дрехи за пране и праха свършва много бързо у дома. Изпра кал, петна от плодове и трева без проблем. Любопитството ми към марката става все по-голямо и едвам се удържам да не купя нещо ново.

# 306
UltraSensitivе-а изчезна и от кварталния ДМ. Минавах през няколко дена, за да проверявам за този за цветно пране и забелязах, че вече го няма и този за бяло. Преди време бях питала една продавачка и тя каза, че за момента няма производство и внос. Очаквало се да започнат да зареждат скоро с ново производство. Аз тъкмо съм в очакване на голямото пране Mr. Green

# 307
Че кой пазарува от тия селски измамници ?! По-грубо отношение, и да искате - няма да намерите...не само аз мисля така.В нашия форум видях доста мами, които са на същото мнение.
Защо? Какво ти направиха?
Все пак в Бургас ще са различни продавачки и може да не са груби. Не, че смятам да пазарувам от тях, защото са ми малко скъпи стоките им. Лев, че и повече, на пране... Confused

Сигурно не са имали внос напоследък. Като нищо да се появи с нова цена.
А могат ли сами да си ги ползват стоките. Crossing Arms Бойкот!

# 308
  • Варна
Бойкот по-скоро на БОРН.Пазарувах от всички варненски магазини, и винаги отношението беше ужасно.Като експерт в търговията, лесно им хванах замисъла - тъпкането и унижаването на клиента създават робска зависимост за робска психика.Върхът беше, когато носех 2 х 6.5 кг гръцки Ариел за подарък на една учителка в Аспарухово, и тя със смях каза, че я питали кой съм бил и откъде съм вземал този прах, питали сума ти хора как да ме намерят.Егати !!! Жалките търгаши ще ми стават монополисти, да държат сметка на хората...
 А мненията на другите мами, от други градове ?! И те ли са попадали точно на тези продавачки  Joy baby_neutral Една от тях писа на ЛС, че е виждала 10 кг Ариел в Германия на цени между 14-28 €, а тук...75 лв.Пффф...Тройните надценки на бай Ганя...Неслучайно има поговорка " ден година храни ".

# 309
Недей, моля те, защото събота и неделя в една друга тема ми изнесоха хубава лекция за транспортни разходи, застраховки, ДДС-та, данъци, нарекоха ме търговка-монополистка, дето плюе честните малки вносители, за да си рекламира собствения магазин и т.н. Е, да призная, че там малко се оаках в сметките и не бях съвсем точна, но както и да е. Laughing Вече всичко е изтрито и не ми се ще да се принесе и тук това.
Отношението ще го видя при разузнавателното ми посещение, но ако ми се правят на пò разбирачки от мен и се държат арогантно, ще има колизии. Ако не знаете Сехмет е древноегипетска богиня на войната. Laughing

# 310
  • Варна
Ахахахах, а по ирония, в момента гледам " Боговете на Египет "  Joy Като бивш ръководен кадър в индустрията, ще цитирам вече покойния си шеф как търговец и прекупвач печели повече от производителя, и какви нагли изнудвачи са...а нищичко не са вложили в продукта, ни творчество, ни R § D, ама нищичко, и именно прекупвачът е най-големият баровец, който изкуствено вдига цените на стоките от първа и втора необходимост, а не правителство или финансова криза...жалко, че е твърде дълго да го напиша.Когато се отнесоха зле с мен, им написах писмо-ултиматум и заплаших, че няма да пазарувам повече оттам, а им направих 200 лв оборот, завеждайки приятел.Казах им как магазини за паралелен внос никнат като гъби, и с промоциите на големите хипермаркети...клиентите им оредяват и трябва да си ги пазят - отговор нямаше.
  А когато по друг повод се отнасяха зле с мен в Пенни Маркет, 2 пъти подавах сигнал и два пъти ми се обаждаха с извинения всякакви регионални, и прочие.Жалко, че собственикът им реши да се концентрира върху недоразумението, наречено Билла...на мен ми звучи като била в минало време.Някаква си там търговска верига БИЛА еди-каква си навремето, но вече я няма  Joy

# 311
  • Варна
 Всеки стъпвал зад граница е наясно,че цените на Борн наистина са си кожодерски. Сори,но ако не излизам лично предпочитам да поръчам на приятел или да ползвам доставчик от Германия. Пример: Персил и Ариел кутии по 6.5кг. цена в Real 12.99 евро- 5 евро доставка до склада на превозвача в ДЕ и 11лв. доставка до БГ. та 13кг. прах за 73лв. за сравнение 5кг. Ариел в Борн е 57лв.

Относно персонала.....много харесвам един вид шампоан на Елсев за руса коса,който го няма официален внос тук. Влизам в Борн и го виждам прашлясал на рафта. Вземам го и поглеждам срока на годност-изтекъл преди 6м.  На въпроса ми имате ли по-нова партида продавачката ми отговаря 'Че какво му е на тоя-нищо му няма вие тия срокове не ги гледайте те са ориентировъчни" #Crazy  #2gunfire. Е сори ама няма как да ме спечелят за клиент с подобно отношение.

# 312
  • Варна
С тия цени трябва безупречно отношение...Веднъж минах през магазина, с прясно ударена ръка ( спортен инцидент ) и помолих да ми покажат 10 кг прах.Оная, като разбра, че няма да го вземам, демонстративно седна и ме изпъди, щото нямало сега да купувам, сам да съм си ровил из кутиите за което ме интересува...пфу !!!
   Уважаема Принцеса, аз и семейството ми пътуваме до Париж няколко пъти годишно.С удоволствие ще донеса шампоани...свикнах да нося и боя за коса.Една психоложка ми се оплаква, по-точно ми крещя, сякаш аз съм виновен, и щеше да ме обеси, защото на Лореал тукашната боя била боклук.Ами каква да е...струва 18.5 евро, а същата в Париж струваше 24 евро...Не вярвах, че си струва, но когато видях боядисаната коса, ахнах, кратко и ясно.Носех и френски Персил и какво ли не, обвих го с изолирбанд и треперих...И какво, не мога да взема 10 лв печалба, дори 5, и накрая си ги оставих за себе си.Тъй си стоят, два течни Персил-а с марсилски сапун, fraicheur naturelle...

# 313
Продължавам да не мога да разбера защо някой ще купува препарати предназначени за други пазари, какво им е на тукашните?
Признавам, че и аз правех подобни глупости, но то беше по времето когато не живеех преимуществено в България, но си идвах доста често, т.е. не ми беше проблем да пъхна 1 кг в багажа два пъти годишно, при положение, че съм си идвал 1-2 пъти месечно. Сега, при положение, че пътувам по-рядко, никой не може да ме накара да направя подобно нещо, а от разни микробусни вносители няма да пазарувам...

Тези хора се хранят от легендата, че всичко предназначено за нашия пазар е с по-ниско качество, а това просто не е вярно. В подобни магазини за гаражна търговия съм виждал нереални цени за стоки, произведени преди няколко години, които дори са загубили търговски вид от въргаляне по складове, микробуси, куфари и рафтове. Каква точно е причината някой да предпочете подобен боклук пред официален внос, произведен преди два месеца, при това на по-добра цена?

# 314
Продължавам да не мога да разбера защо някой ще купува препарати предназначени за други пазари, какво им е на тукашните?
Защото качеството им не е същото, а и ги продават на не ниски цени, дори и на промоции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт