Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 548
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • оттам, откъдето започва България
От този Ариел има ли доволни

Аз за цветно пране ползвах този: https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB+%D … snJyLkKfFLiXeM%3A
и ми хареса, за разлика от праха. Ти за бяло или за цветно пране искаш да го ползваш?

# 61
  • Пловдив
Исках за цветно...ма нямаше само за цветни дрехи.

# 62
Ima prah Ariel samo za cvetno.

# 63
mystic woman, не знам цветното ти пране с каква замърсеност е, ти сама си преценяваш. Аз пера някои, които не са много замърсени, с течен Рекс, а другите с прах Бинго стари найт. До скоро се притеснявах, че праховете ми оставят бели следи по цветното пране и ползвах само течни. Бингото не ми оставя такива следи и си го ползвам за по-замърсени цветни дрехи.

# 64
  • Бургас
Нооооо, този за цветно не се разтваря и не се разтваря. Сутринта сложих 40 мл. и пак остана част в чекмеджето   ooooh!
Странна работа. Изчисти ли дюзите, за да си сигурна, че водата тече под силно налягане както трябва?
Изчистих ги. Вече си мисля, че аз нещо не съм наред. Възможно ли е да съм попаднала на кофти опаковка  newsm78
Как пък всичко друго се разтваря идеално, само този не...

# 65
  • София
Аз си слагам и праха направо в барабана и нямам такива проблеми. Преди и от ариела имах неразтворени остатъци в чекмеджето. Нека и по-запознатите кажат правя ли груба грешка.

# 66
  • Пловдив
С прах Ариел пак/картонената кутия/ пера чаршафи и бельо.А с течен цветните...не са особено замърсени.

# 67
Изчистих ги. Вече си мисля, че аз нещо не съм наред. Възможно ли е да съм попаднала на кофти опаковка  newsm78
Как пък всичко друго се разтваря идеално, само този не...
Първо имах една стара опаковка за 40 пранета, която изхабих, и сега ползвам от новата опаковка за 20 пранета - прахът е абсолютно еднакъв и се разтваря без проблем. Имала съм еднократно неразтваряне, но с праха за бяло.
Единственото, което мога да предложа, е повече да не го взимаш, защото така, като остава в чекмеджето и като намаляваш дозата, нищо не переш. А пък докато го изхабиш или трябва да висиш с едно шише вода, за да го отмиваш от чекмеджето, или да го слагаш в барабана, примерно в една чашка от течен препарат.

И между другото, от днес до сряда в Билла малките опаковки на Ариел ще са на 6,99 лв. Ама то и да иска човек, не може да си купи прах на редовна цена. Laughing

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 10:12 от Sekhmet

# 68
За да не ми остава прах в чекмеджето, като пълни вода пералнята, за да го вземе аз разклащам чекмеджето напред-назад. Идеално решение, въпреки че рядко ми се случва да попадна на прах, който да остане малко в чекмеджето.

# 69
  • Бургас
Благодаря за съвета, ще го сложа в барабана следващия път.
Това с разклащането на чекмеджето също ще опитам.
В ДМ има промоция на омекотители Денк мит и Семана. Купих Семаната, искаше ми се нещо, което да мирише след като изсъхне прането.

# 70
  • Пловдив
Заклет фен съм на Ленор, обаче това Коколино ми скри шапката. Мирише страхотно и определено омекотява добре.

# 71
Здравейте, не знам къде да се запиша, но постоянно ми чезнат чорапи при пране от пералнята. Мисля си, че се засмукват при изпомпване и после директно в канала. Ама това възможно ли е? Седми чифт вече си няма другарчето. Вкъщи ми казват, че причината била друга. Да съм чак толкова разсеяна, не съм.  Rolling Eyes
Мисля да ги пера вече в торбата за фино пране, няма как.

# 72
Дори и да изчезва нещо, не мисля, че отива в канала, а във филтъра...

# 73
 Joy Да, на мен филтъра колко монети ми събра. Отваряй го периодично.  Peace

# 74
За какви чорапи става дума-за тънките, найлоновите ли? Щото някак не мога да си представя памучни чорапи да чезнат newsm78

Старата пералня ми беше засмукала така един такъв найлонов тънък чорап и една презрамка на сутиен...като я разглобявахме, ги намерихме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт