Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 553
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Отваряла съм го, нищо няма, или аз не виждам. Но седми чифт вече...

# 76
За какви чорапи става дума-за тънките, найлоновите ли? Щото някак не мога да си представя памучни чорапи да чезнат newsm78

Старата пералня ми беше засмукала така един такъв найлонов тънък чорап и една презрамка на сутиен...като я разглобявахме, ги намерихме Laughing
Черни мъжки чорапи, не хавлиени.

# 77
Абсурд да чезнат такива неща...незнам, но ми се струва невъзможно това. Да не се губят преди пералнята или след нея нещо...пътят им следиш ли го изкъсо? Mr. Green

# 78
  • София
Абе има перални, които "ядат"  Laughing но чак за такава лакомия ни бях чувала  Joy
Аристонката ми гълташе стотинките, веднъж глътна огромна метална емблема от дънки, открихме я след години, така и не успях да убедя ММ, че пералнята е виновна, повтаряше само, че е абсурд да глътне такова огромно парче  Crazy
ЛГто изплюва всички стотитинки в гуменото уплътнение на люка (не знам какво ги правя тия монети, уж все проверявам, а веднъж седмично задължително препирам някоя  Sick)
На майка ми Индезитът е гълтал памучни чорапи, затова знам, че не е невъзможно, ама 7 подред  newsm78
Vion, задължително бръкни колкото можеш по-дълбоко във филтъра и провери. Ако намериш няколко сгушени братчета, значи пералнята ти е гладна. Ако няма нищо - навярно все пак се губят другаде. Просто не си представям помпата да успее да изпомпа чорап в тръбата към канала.

# 79
  • Варна
Аз затова си пера чорапите като чифт, един в друг - включително и вълнените - направо ми олекна, откакто започнах да го правя.

# 80
Три автоматични перални съм ползвала от три различни марки, такова нещо не ми се е случвало. Явно съм подала на машини.

# 81
Здравейте,не съм спирала да ви чета,но рядко пиша.ММ както сменял маслото на колата си напръскал гащите и сложихме на петната Тест(помислих,че нали е масло,а теста се справя с мазни петна)Да,ама не,не се изпира.Търках ги и със сапун за петна,пак нищо.Дали не трябваше с обезмаслител още в началото(както той самия си предложи,но аз нали уж съм по-веща и не го послушах).Та сега се чудя има ли изпиране,или вече са фиксирани петната?Помагайте!   newsm78

# 82
И аз взех от праха на ДМ за бяло, пуснах една пералня доволна съм. Бебешкия също ми хареса. Нооооо, този за цветно не се разтваря и не се разтваря. Сутринта сложих 40 мл. и пак остана част в чекмеджето   ooooh!
Tanya, и аз купих ДМ-ския прах за цветно и при нас остава малко в чекмеджето. Както и ми е оставал преди един Тайд. Затова за мен изводът е, че зависи от самият прах и самата пералня. С други прахове не остава нищо. Иначе съм доволна и аз от ДМ-ския прах - има приятна миризма и пере добре. Ще купя и за бяло по-натам.
PPP, не съм прала дрехи с петна от латекс, но той нали си е водоразтворим. Трудно ли се пере?

# 83
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми препарат против петна. Днес ми пристигна една блуза. Пробвах я и уж я огледах. Сложих я за пране и като я извадих има едни червени следи отпред. Бях яла че р еши преди да простирам и уж си бях изплакнала ръцете след това... дали е от черешите, или е така са ми я изпратили блузата, не мога да кажа. Факт е, че другите дрехи прани с блузата са си чисти и бели. Петното не мръдна с веро, нито с персил с колд займ...

# 84
На мен череши ми се изпират. Да не е някое фабрично петно/дефект на плата?

# 85
  • София
Оф и аз така мисля...

# 86
Здравейте, моля препоръчайте ми препарат против петна. Днес ми пристигна една блуза. Пробвах я и уж я огледах. Сложих я за пране и като я извадих има едни червени следи отпред. Бях яла че р еши преди да простирам и уж си бях изплакнала ръцете след това... дали е от черешите, или е така са ми я изпратили блузата, не мога да кажа. Факт е, че другите дрехи прани с блузата са си чисти и бели. Петното не мръдна с веро, нито с персил с колд займ...
Ариел помогна за петна от череши на блуза на детето.

# 87
  • София
PPP, не съм прала дрехи с петна от латекс, но той нали си е водоразтворим. Трудно ли се пере?

По принцип е водоразтворим, но веднъж изсъхне ли, няма сваляне. А боксерките ги изпрах след 24 часа. В тая жега няма как да не е изсъхнал латекса върху тях.

# 88
Доволна съм от Ариел. Hug

# 89
Привет,
свърши ми Корала за черни дрехи и  трябва да купя отново гел за черни дрехи, но от стандартния внос. До сега само Корал съм използвала и моля да ми дадете препоръки към какво да се ориентирам за покупка (отивам в Кауфланд).

Общи условия

Активация на акаунт