Не мога да си обясня постъпката му

• 10 881
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Оффф в къщата негови пари са горе долу около 15000 лв. За градината са още толкова. А за лекари е дал около 8000
 Айде сега и счетоводство

# 46
  • София
Мдаааам...страшен пример... Имал 10 години връзка, има и дете, за което явно не се е загрижил много, много...Това, какъв баща е към детето си може да ти каже много за мъжа срещу теб. А защо бившия ти изобщо е бил часто от живота ти? Колкото и да го уважават вашите - извинявай, тъпо е...а и връзката ви е била дълга, 5 години не са малко. Може предложението за брак да е била чисто защитна реакция тогава, а сега просто да е е осъзнал и... В крайна сметка всички ти казахме да седнеш и просто да говориш с този човек...Къде сте тръгнали да се жените, като дори една сватба и брак не можете да обсъдите като големи, зрели хора?!? ooooh! И друго - той заради теб ли остави жена си или и двамата се бяхте разделили с предишните половинки, преди да започнете връзка?

# 47
Къщата е с ипотека на двама ни. Относно детето не съм видяла да изгаря от желание аз там не се бъркам.
Последно?
Купил е къща на твое име с негови пари?Или носите обща отговорност по изплащане на ипотеката?
Щото двете неща са различни като Слънцето и Луната.
Не ми се мисли в какъв батак би те забъркал, ако реши и теб да "зареже" така, както е позарязал предишната и детето си.

Колкото повече инфо даваш, толкова по-НЕчитав ми се струва въпросния.
Аз на твое място хич не бих бързала законно да си слагам главата в торбата с подобни неблагонадеждни типове.

# 48
Оффф в къщата негови пари са горе долу около 15000 лв. За градината са още толкова. А за лекари е дал около 8000
 Айде сега и счетоводство

Да, счетоводство, защото както днес сутринта му се жени, по обяд вече не му се жени; така утре може да си тръгне и да си поиска 'вложените' пари.

На детето си каква издръжка плаща и плаща ли я редовно?

От тук можеш да си направиш извод какъв баща ще бъде на бъдещето ви дете, а и твой съпруг, Т;Е може ли да носи отговорност.

# 49
За много жени децата от предишната партньорка на мъжа им са нежелани и колкото по-малко се отваря дума за тях, толкова по-добре.
Те не го гледат като вас - скъсал е с бившата си, но къса и с детето си, значи е безотговорен. За тях е - има дете, обаче няма ангажимент, освен финансов, най-много и веднъж месечно да го разходи...ами, ще го преживея.

# 50
Солидарно сме отговорни за кредита. Къщата е само на мое име. На детето му се пращат пари и то доста над минимума отделно и др неща.

# 51
Преди да се съберем бяхме приятелски семейства. Детето го познавам и нямам нищо против. Не сме го оставили на произвола

# 52
Само да ти кажа, че си сбъркала мястото, на което да си зададеш въпроса.

Във форум на майки да обясняваш как не ти пука за детето му и си ОК да не го вижда /даже дали не си и ти причината да не го вижда...? започвам да се съмнявам/ .....

Ми ако му правиш проблем да си вижда детето, може би затова се колебае...  Laughing

# 53
Абе хора (вие умните), като виждате, че авторката иска рамо да поплаче и някой все повече да й замаже очите- дайте да го направим, че накрая кой знае какво ще излезе както е тръгнало!
Мацка, давай пълен напред! Пред теб има една стена- здрава и бетонна! Може да е далече, може и да е близко! Ако искаш- гледаш, ако не искаш- продължаваш все със затворени очи и живееш с надеждата любимия ти да не оправдае страховете ти!
От дума не се разбираш, сигнали- не четеш, съвети искаш, но не приемаш, защото не ти изнасят... какво търсиш тук?

# 54
Ако двамата сте солидарно задължени по ипотеката, няма как къщата да е на твое име.
И в други теми съм писала - в грижите за децата парите са ми най-малкия проблем, така че ако не полага други грижи за детето си извън финансови, аз не бих му родила дете. Ако ти самата не искаш дете, то тогава си е ок като партньор.

# 55
Аха, и двамата сте били във връзка, когато сте се събрали. Яяяяяяясно.

Ами, човекът се колебае дали да не се върне при жена си детето, в прав текст. Поомръзнала си му за година и половина и... Да знаеш, много мъже го правят, и да се ожените, гаранция Франция че няма да отиде при тях. Гузна съвест му се вика.

# 56
Преди да се съберем бяхме приятелски семейства. Детето го познавам и нямам нищо против. Не сме го оставили на произвола

Човек трябва да се пази от 'приятелите'.

# 57
Все пак от нея има дете, а от тебе не, с едни гърди напред е мацката, пък била тя и 'незаконна' съпруга.  Wink

# 58

Човек трябва да се пази от 'приятелите'.

Пази боже от такива приятели - ужас!!! Горкото дете....!!!! Дано не си ти причината за раздялата с жена му и детето му....,нали знаеш,че всичко се връща...

# 59
Можеш ли да си спомниш дали когато е правил предложение за брак  е трябвало да кандидатства за ипотека , солидарни длъжници , а къщата на твое име .... Кой е гарант по ипотеката ? И защо не се интересува от детето , това е най-важното  , на което трябва да обърнеш внимание . По отношение на ЯМР, там си за около15 мин мах . Не се впечатлявай толкова.

Общи условия

Активация на акаунт