Не мога да си обясня постъпката му

• 10 876
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Да има си друг мъж няма сама да стой кои ще й гледа детето. И бившият ми си има някаква "приятелка" но...
ShockedКво сега, трябва да си хвана друг мъж да ми гледа децата! Не знаех, че така се прави.
Явно мъжете вече се бият, чии чужди деца да отглеждат.
А това, че дава някакви пари и чат пат заведете детето по повод в някой мол не е адекватна грижа за дете. Дано да съм лош пророк, но след време ти ще си в положението на бившата му. Тогава друга песен ще пееш. По въпроса - питай го последно той сватба иска ли , не иска ли и защо не иска. Да си каже мнението и да си държи на него, не до последно да се чудиш - ще дойде ли на собствената си сватба.

# 76
С приятеля ми сме заедно от година и половина. Преди това той имаше 10 годишна връзка с дете аз 5 годишна без. Миналата година на ражденният ми ден ми предложи брак-много красиво и запомнящо се. Ходихме заедно за рокля и т.н. април ми каза че не може да го направи и се скарахме. После промени решението си след като поговорихме. После като тръгнахме за покани пак същият номер. После пак се оправихме. Вчера трябваше да ходим за халки и няма да казвам. Как да възприема това и аз не знам вече.
Игра е си с теб.Още първия път като е направил така не е трябвало да говориш с него.

# 77
След 4-5 години ще влзеш да напишеш как е...
Няма нужда! Аз ще ти кажа! Бившата ми шефка е в подобно положение, само че не успяха да се оженя преди да надуе корема и сега единия си спи с който му падне, другия също!

# 78
Хаха, казах го в по-преден пост. Авторката е от жените, за които детето на мъжа й, не е негова отговорност.
Слушай, Надя, твоят мъж трябва и ще й гледа детето, ако е нормален мъж. Защото е и негово дете. Баща с децата си не къса, когато зареже майка им.
Аз като зарязах бившия си, да не би да съм прекъснала връзката му и с дъщеря ни? Новият ми мъж няма да й е баща, тя баща си има.

# 79
Ми не са им вървяли нещата от нея и от него знам. Той и е изневерявал тя на него. Все едно. С моя бивш такива неща не сме имали. Разделихме се не само заради сега но и заради ред причини. Може би сегашният ми приятел е само повода. Причините са далеч по дълбоки но няма зн. Не ме обвинявайте за неща които не съм направила. Според мен причината да се държи така е че моят бивш ми звънеше през цялото време и досаждаше с надеждата да се върна при него. И почти се бяхме скарали със сегашният ми ппиятел и стигнали до раздяла но той го преглътна. Явно се страхува от нещо. Иначе не си обяснявам нито предложението нито ходенето за рокли и т.н.

Това, че той е бил във връзка и е изневерявал ( а и жена му му е изневерявала и той е продължавал да е с нея) не е добра индикация; ще го прави и с теб рано или късно;

Не е уверен в теб, защото съди по себе си; Надя, защо ти е такъв човек? Не си от неговата порода.

# 80
Да има си друг мъж няма сама да стой кои ще й гледа детето. И бившият ми си има някаква "приятелка" но...
ShockedКво сега, трябва да си хвана друг мъж да ми гледа децата! Не знаех, че така се прави.
Явно мъжете вече се бият, чии чужди деца да отглеждат.
А това, че дава някакви пари и чат пат заведете детето по повод в някой мол не е адекватна грижа за дете. Дано да съм лош пророк, но след време ти ще си в положението на бившата му. Тогава друга песен ще пееш. По въпроса - питай го последно той сватба иска ли , не иска ли и защо не иска. Да си каже мнението и да си държи на него, не до последно да се чудиш - ще дойде ли на собствената си сватба.
Почти винаги става така.Аз като забременях си казвах,че МОЖЕ БИ няма да съм самотна майка,защото бившия ми имаше дете от друга жена,за което нито веднъж не се поинтересува,даже не му е виждал очите.Е,познайте сега дали не е същото.Ако види синът ми сам на улицата едва ли ще познае,че е той.

# 81
Нищо добро и хубаво, не може да се очаква от човек захвърлил децата си. Не са само бащи, вече и много такива "майки" има.  Това са хора, обичащи само себе си.

# 82
Преди да се съберем бяхме приятелски семейства.
Оох, историята става все по-"красива"......докато домакинята прави салата в кухнята, домакина се сваля с гостенката.....единия кръшкал, другия хойкал....накрая се появила "спасителката от ръжта".
В такива ситуации баба ми казваше:"Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!".
СЪжалявам, че ще съм малко груба, но подобни "оргии" не са ми по вкуса.
Приключвам с темата.

Пп:не ща да съм лош пророк, но при така описан мъж-кръшкач, безотговорен, нехаещ за детето си, в случая нито сватба ще има, нито " ...и заживели дълго и щастливо, докато смъртта ги раздели!".  

# 83
Преди да се съберем бяхме приятелски семейства.

Пп:не ща да съм лош пророк, но при така описан мъж-кръшкач, безотговорен, нехаещ за детето си, в случая нито сватба ще има, нито " ...и заживели дълго и щастливо, докато смъртта ги раздели!".  

+1 Не ми харесва и начина на мислене на авторката.А най-отвратително ми стана там където пише,че бившата му си има приятел кой щял да и гледа детето иначе......................Авторке стегни се малко на 30 години с мислене като на 15 годишна.Според мен и завиждаш,че тя му е родила дете,а ти имаш проблем.

# 84
Интересно ми е, така както се отмята за сватбата, ако авторката забременее и възлюбения се отметне, че не иска дете, тя какво ще прави?
Сватба се отменя, но бебе не се връща обратно.
п.п. Авторката, какво ти е най-високото завършено образование? Пишеш изключително неграмотно!

# 85
Мъж,който изневерява винаги ще го прави,това е ценностната му система (или липсата и) и не зависи от жената.Аз не бих се обвързала с подобен,но авторката си затваря очите.Вероятно той е от типа,които все не са случили на жена и с новата всичко ще е различно Joy

# 86
  • София
Мъж,който изневерява винаги ще го прави,това е ценностната му система (или липсата и) и не зависи от жената.Аз не бих се обвързала с подобен,но авторката си затваря очите.Вероятно той е от типа,които все не са случили на жена и с новата всичко ще е различно Joy
Почвам да се питам, всички тук с втори бракове, дали са нацелили не само ергени, ами и без сериозна връзка преди тях? newsm78
И на всички ви ли първите мъже изневериха? newsm78
То, бива праведност, ама и Господ не би нападнал така авторката.........

# 87
Не знам защо е цитиран моя пост,имала съм един брак,не съм имала сериозна връзка,която е приключила заради изневяра,защото не понасям мъже,които не са много сигурни какво точно искат.
Никаква праведност няма тук,просто всеки човек е наясно с какви недостатъци не би могъл да се примири.

# 88
Почвам да се питам, всички тук с втори бракове, дали са нацелили не само ергени, ами и без сериозна връзка преди тях? newsm78
И на всички ви ли първите мъже изневериха? newsm78
То, бива праведност, ама и Господ не би нападнал така авторката.........
Не казвай, че на теб ти се вижда нормално един мъж да си променя мнението за сватбата толкова често. За останалата част с развалянето на предишното му семейство, съм съгласна, че беше пресилено.

# 89
  • София

Не казвай, че на теб ти се вижда нормално един мъж да си променя мнението за сватбата толкова често. За останалата част с развалянето на предишното му семейство, съм съгласна, че беше пресилено.
За сватбата не съм казала нищо, защото е ясно- не му стиска да се ожени, а изглежда че не иска и да я изгуби, авторката, тъй като тя, явно иска сватба.

Общи условия

Активация на акаунт