Тест за овулация - въпроси / тема 4 /

• 57 272
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Правила съм го в 3 часа след обяд.Но сега съм пиша много течности и няма да покаже. Благодаря.

Тогава утре сутрин, не на първо пишкано направи пак. Ако е по блед от този ( нещо в което се съмнявам) смятай този за + .

А за опити аз бих почнала от утре три последователни дни. Успех.

# 16
Благодаря ти много Hug

# 17
http://prikachi.com/images.php?images/236/8827236u.jpg

Така, мацки, това са ми тетсовете, загубих един, ма той беше - , идеята ми е да гледаме последните два, които според мен са +.
Ясно е, че следват два дни секс, идеята ми е достатъчни ли ще са. Вчера правихме (днес и утре пак ще правим), след първия +, днес не очаквах пак да е, но и съм обнадеждена.
А и искам да попитам колко дни след тези положителни тетсове да правя тест за бременност?

# 18
  • София
правете не още 2, а още 3 дни секс поне
Пожелавам успех Simple Smile

# 19
Хахах ще му се стъжни.
Ок, слушам и изпълнявам. Благодаря, Брайда, без тебе съм за никъде. Лошото е, че нещо много ме забиля корема, сякаш се и подух. Много ще съм секси... Laughing

# 20
  • София
Здравейте,

За първи път започвам сериозно с тестовете за овулация. При 29-30 дневен цикъл това е до тук. Днешния да го взема ли за положителен, или утре ще е пика? На 11 ден се видя доминиращ фоликул в левия яйчник на ехограф Simple Smile

Мерси предварително!
http://prikachi.com/images/360/8829360y.jpg

# 21
  • София
направи нов тест утре, сигурно ще е положителен вече.

# 22
  • София
Мерси:) Следващите няколко дни ще правим опити, пък каквото стане...

# 23
  • София
не забравяй да правиш тестовете до отрицателен след положителния, защото има значение дали ще видиш един или два или повече положителни Simple Smile
късмет  bouquet

# 24
  • София
не забравяй да правиш тестовете до отрицателен след положителния, защото има значение дали ще видиш един или два или повече положителни Simple Smile
късмет  bouquet
Окей,действам! Мерси Brayda

# 25
Момичета, колко дни след ++ тест за овулация се прави теста за беменност?

# 26
  • София
13-14 дни, защото О е до 2 дни след положителния тест Simple Smile

# 27
  • София

На следващия ден (вчера 16 ден) вече беше отрицателен тестовата черта беше по-бледа от тази на 15  ден ...дали не съм изпуснала пика ако е бил по-късно вечерта? Днес пак ще направя и ще ги снимам заедно с другите...Все пак правихме секс и онзи ден и вчера, днес също ще се постараем Simple Smile

# 28

На следващия ден (вчера 16 ден) вече беше отрицателен тестовата черта беше по-бледа от тази на 15  ден ...дали не съм изпуснала пика ако е бил по-късно вечерта? Днес пак ще направя и ще ги снимам заедно с другите...Все пак правихме секс и онзи ден и вчера, днес също ще се постараем Simple Smile

Да, доста възможно е пика да е бил късно вечерта или да си правила теста с разредена орина. Лято е пиеме повече вода Simple Smile
Добре е че сте се постарали Wink

# 29
Момичета и аз доста се обърках с тези тестове. Да кажа първо че освен тестовете си следя и цервикалната слуз,  та вчера - 14ти ден ЦС беше като белтък на яйце, а днеска вече е съвсем водниста и за момента тестовете са все отрицателни. Едва днеска чертичката се оцвети с една идея повече, но пак си беше по бледа от контролната.  Цикълът ми е редовен , на 28 дена , като започнах тестовете от 11ти ден. Миналия месец имах положителен на 16ти и 17ти, ама пропуснах да обърна внимание на цс. Според вас има ли разминаване между овулацията и консистенцията на Цс,  аз все си мисля че по време на ову тя трябва да е като белтък, а тя днеска вече е водниста, което означава че ову е настъпила,  а ову според тестовете няма още,  а четох някъде че ако има разминаване нещата не се получават. С мъжа ми опитваме от доста време за първо дете и незнам вече дали не нацелваме момента или трябва да тичаме при доки Sad
  Или пък теста нещо да греши и овулацията да настъпва по рано.
  Или пък и аз вече незнам какво да мисля и съвсем съм се филмирала.
  Днеска вечерта направих и втори тест за по сигурно, и на друг производител , и той отрицателен, а на всичкото отгоре ме наболява десния яйчник .
   Дали някоя бъдеща мама е обръщала внимание на консистенцията на цс по време на овулацията че вече незнам какво да мисля

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 23:10 от geizer

Общи условия

Активация на акаунт