9 ФЕГ - 2

• 83 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Няма униформи

# 586
Сиси, права си, моя е заблудата, мислех, че е само една паралелката

# 587
  • София
Миналата година е имало кандидатстване за всяка паралелка поотделно.Тази година видях, че са общо. И аз знам, че са три испански, три англ. и една немска. Не знам, моя в коя ще иска да е. Досега е учил в математическа паралелка, предполагам, че ще иска пак да е с математика. Но и с българския е добре. Както реши.
За утре, какви документи да нося?

П.С. За последният ми въпрос- извинете. Уж прочетох всички постове, ама още ми е еднотаковастрахотноо!

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:50 от Игривата слива

# 588
     За записването ви трябва само диплома за основно образование. Ние бяхме предварително разпечатали и попълнили документите за прием, както и молбата за СИП от сайта на ФЕГ.

# 589
Френската с немски .Момче.Присъединяваме се към вашата група !

# 590
  • Sofia
Официално се присъединяваме Simple Smile
Момиче с втори език испански.

От вчера ми напира да попитам за преподавателите по физическо Simple Smile няколко пъти бяха споменати в темата. Знаете ли дали в училището има отбори по някакъв спорт...Simple Smile
Девойката е много щастлива!!!!

# 591
  • София
Официално се присъединяваме Simple Smile
Момиче с втори език испански.

От вчера ми напира да попитам за преподавателите по физическо Simple Smile няколко пъти бяха споменати в темата. Знаете ли дали в училището има отбори по някакъв спорт...Simple Smile
Девойката е много щастлива!!!!
Честитооо, знаех сиии, браво на детето, поздравления !  bouquet

# 592
  • Sofia
Много, много благодаря за подкрепата!!!!!
Трябва са полеем тази одисея Simple Smile
Поздрави на децата!!!!

# 593
alegra, знаех си, че пропускам някого и се чудех... Много се радвам! Много!! Sparkling Heart

milenciq, добре дошла и на теб!

За спорт извън прословутите часовете за физическо не знам, но копирам какво ми писа приятелка:
Имат страхотен клуб по изобразително изкуство, имат хор, госпел хор, вокална група, имат клуб биология и химия, група по математическа лингвистика и философски клуб с постижения на различни сътезания..

# 594
моята девойка е много щастлива - идва от училище с рисуване и вече ме уговаряше за допълнителни курсове, за да не спира
и както не искаше да дойде утре с мен, за да се запише, след новината за рисуването, ми каза "трябва непременно да видя новото си училище" Grinning

# 595
  • Sofia
Сиси, много полезно и интересно!!!!
Благодаря!!!
Къде да прочета за тези учителки по физическо за подготвя девойката:)

# 596
bubanka, радвам се!! Задължително да дойде с теб!

alegra, знам просто, че са много амбициозни, но едва ли е толкова страшно! Simple Smile Разбрах също, че са готови да започнат строеж на салони по физическо в двора, имат пари и разрешение, когато стане това всички ученици ще учат в една смяна (но дали това ще се случи до есента!?). Сега осмокласниците първи срок са втора смяна на училище.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 18:58 от Сиси ♥♥

# 597
  • София
+ един в клуба по изобразително. Много обича да рисува. Дори като беше по-малък искаше да издава книга с комикси, да си купи будка и да ги продава.
Исках да питам утре като го запиша за лагера, парите кога?

# 598
Ех, артисти по душа. И моята рисува, даже и на изпит ходи, ей така, заради себе си. Записа се за рисуването, ще мисли за хора до есента, че и пее.

# 599
Г-жа Маркова, ако е още в училището водеше занимания по рисуване извън програмата по някакъв проект - невероятна е, пожелавам Ви да имате късмета децата Ви да имат досег с нея.

Общи условия

Активация на акаунт