9 ФЕГ - 2

• 83 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не се от казвайте да търсите начин. Силно препоръчвам обмен,беше много полезен за дъщеря ми.

# 181
Е, аз я пращам в Монпелие, на екскурзийките, но обмен- йок. Някак си все външно организирани са нещата, от самата гимназия нищо не достига до нас като организация, мероприятия... от време на време някоя снимка на сайта постфактум...

# 182
Извинете може ли някой да ми каже мнението си относно материалната база на училището?

# 183
Извинете може ли някой да ми каже мнението си относно материалната база на училището?

Бохо-шик Laughing - ретро дивани, библиотеки и масички в коридорите се съвместяват с пуфове и палетини табуретки, стара боя и още по-стара настилка по пода....артистично и нестандартно училище, включително и старите класни стаи, изрисуваните стени и множеството рисунки, платна и арт-фотографии на деца от училището...Това лято ще има ремонт ...

Ами споделяйте за тях, на нашия клас нищо не казват- класния не е заинтересован и това е

Обменът е в 10 кл. - по две програми Ронсар и още една. По Ронсар са един месец, по другата - две седмици....Безкрайно полезни за децата, много ценни приятелства и контакти, както и опит с тяхната образователна с-ма. Инфо - при преподавателите им по ФЕ. 

Екскурзии- страхотни, освен голямата в 8 кл., всяка пролетна ваканция до сега. В 9кл. - Испания и Португалия, 10- Белгия и Холандия, 11- Швейцария и Италия. Организира ги една от госпожите по ГЕО- ВИНАГИ, не Грозева, а другата госпожа и  са за целия випуск, т.е. за групите са с деца от всички класове...

# 184
Излязоха резултатите от изпитите и съм супер щастлива ,мисля ,че с тези оценки ще мога да вляза във всяко училище! Но сега в главата ми е пълна каша и незнам какво да правя.От една страна съм убедена ,че искам във френската ,но все пак имам още колебания.Ще съм ви благодарна ,ако споделите още информация за фег,както и ако ми дадете някой съвет относно избора ми.

# 185
Последвай желанието. И моята юначка изкара резултати като за навсякъде, и тя имаше дилема, но накрая избра училище по сърце и изобщо не съжалява

# 186
Здравейте, бих искала да питам за униформите......хубави ли са, скъпи ли са и има ли изобщо?

# 187
Няма униформи

# 188
  • София
За съжаление ФЕГ не е каквато беше, завършила съм я, сега дъщеря ми е там...пропуши, не закъсня и тревата. На тази възраст много се влияят от средата. Разочарована съм. И обучението не е на ниво. Остава само да се надяваш да попаднат на свестни преподаватели, каквито явно са все по-малко..

# 189
  • София
Образованието не е каквото беше,не само ФЕГ.  Със сигурност ФЕГ не е причината за цигарите и тревата. Моята дъщеря не пуши нищо вече трета година в училището

# 190
Здравейте!
Майка съм на седмокласник, който има голямо желание да учи в 9 ФЕГ. Има шансове за влизане след балообразуването и ще съм благодарна на всякакви допълнителни мнения,коментари,впечатления  за учителите-ниво на преподаване,ангажираност на децата в учебния процес също така като цяло оправдаха ли се очакванията ви  и на децата ви след влизането им в гимназията?

# 191
  • София
Искрено ви пожелавам така да остане. Но аз знам причината, познавам детето си. Имам наблюдения и върху съучениците й. Хубаво е истината да се казва.

# 192
Преди няколко години, в 7 клас, и на мен ми ги говореха тия
Как в езиковите гимназии има САМО наркомани и нищо не се учи No Mouth
Интересно ми е защо не си изместите детето в някое друго училище. Квартално. Може там да няма такива неща и да учат повече Nerd

# 193
  • София
Искрено ви пожелавам така да остане. Но аз знам причината, познавам детето си. Имам наблюдения и върху съучениците й. Хубаво е истината да се казва.
Истината е, че няма училище, в което не се пуши трева. И истина е, че вината не е на училищата .

# 194
Здравейте!

Може ли да споделите впечатления или мнения за изучавания втори език в гимназията - Английски, Испански и Немски. Интересуваме ме, дали е добър вариант да посочим втори профилиращ  предмет напр. английски, ако той е изучаван и ще продължи да се изучава извън гимназията или да изберем все пак език различен?
Ако може и малко отзиви за преподавателите по втория език.

Предварително благодаря на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт