След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Благоевград
Какви красиви гласове имали двамата  Heart Eyes Фе съм я чувала как пее, но Бу не бях, пасват си гласовете им.  Heart Eyes Такава любов се чете в очите им само като се гледат, без думи, без докосване, само поглед  Heart Eyes Дано имат щастлив и дълъг живот заедно  Heart Eyes
Благодаря за линковете, следобяд непременно ще изгледам всичко  Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Покрай филма се заразих от Кямран с красивите думи, които говореше на Фериде и ме избива на любовни излияния пред мъжа ми и той е много впечатлен  Laughing Като му казах кой е първоизточника на думите, последва отговор "Брей, имало и нещо положително в турските сериали"  ooooh! Laughing

# 406
  • Враца
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Алекс,  Hug Hug

Скрит текст:
Покрай филма се заразих от Кямран с красивите думи, които говореше на Фериде и ме избива на любовни излияния пред мъжа ми и той е много впечатлен  Laughing Като му казах кой е първоизточника на думите, последва отговор "Брей, имало и нещо положително в турските сериали"  ooooh! Laughing
Sad  При моя не минава нищо турско - като чуе турски сериал и го втриша Sad   Wink Wink hahaha hahaha hahaha
(Ама сега съм го зарибила с едни любовни вампирски романи и чете със "захлас" Mr. Green)

Тази, първата снимка искам да я видя отпред - мисля, че скоро някой ще я публикува из мрежите  smile3508

# 407
  • Благоевград
Изгледах и "Любовта прилича на теб"  Heart Eyes Прекрасен филм, разплака ме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 408
Цитат на: mama_an_ji link=topic=929308.msg33514033#msg33514033 date=147016746
[img width=600 height=600
https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh … wMzQ3Ng%3D%3D.2.c[

Цитат

Момичета ,  Hug
УНИКАЛНА СНИМКА ! БРАВО НА БУРАК ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА МУ !
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОТРАЖЕНИЕТО НА ФЕ В КРИСТАЛНИТЕ ВОДИ....НЕЕРОЯТНО КРАСИВ ПРИРОДЕН ФОН Е
НАМЕРИЛ smile3501

# 409
  • Враца
Видео - Бурак и Фахрие - от почивката им
http://www.ucankus.com/video/27471/iste-fahriye-evcen-ve-burak-o … na-takilan-renkli

# 410

Добър вечер Hug

МамиАни Heart Eyes много ми е приятно когато пишеш , а клипа е много смешен  LaughingВъв водата повече говорят отколкото плуват но им се кефя на макс, защото е много хубаво настроението около тях.

Ади Heart Eyes във всичко го бива Бу и фотограф стана и как не като има такъв модел насреща си hahaha hahaha hahaha

Тина Hug

По тази точно снимка  мога да  изпиша текст с поне 1000 думи.

Amerikalılar hangi ünlüyü seçti? http://www.gecce.com/haber-amerikalilar-fahriye-evceni-secti

Спретнали са класация и за  американците Wink hahaha hahaha hahaha

Amerikalılar hangi ünlüyü seçti? http://www.gecce.com/haber-amerikalilar-fahriye-evceni-secti
Amerika'da yayın yapan bir kanal, daha önce Amerikalı gençlere, Türk aktörlerin fotoğraf ve Instagram sayfalarını göstererek tepkilerini ölçmüştü. Aynı kanal araştırmanın ikincisinde kadın oyuncularla ilgili görüş aldı. İlk olarak Fahriye Evcen, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'ün fotoğrafları gösterilen katılımcılar, ardından söz konusu isimlerin Instagram hesaplarını inceledi.

Американците избират коя знаменитост? The http://www.gecce.com/haber-amerikalilar-fahriye-evceni-sect ...
на излъчване на канала в Съединените щати преди американската младеж, и турски актьори са измерване на реакцията на снимките, показващи я Instagram страница. Той получи становище за актриса второто изследване на същия канал. Първо почетен Evcen, Серенай Саръкая, Ханде Erçel, Берен Саат и Туба участници Büyüküstün снимките показват, след това изследвани имената им Instagram сметки, посочени.

# 411
  • София

hahaha hahaha hahaha

Бу е като петле, еле пък и както е обрасъл  Joy Joy Joy
Фе е сладурка голяма  Laughing А това с тях Али ли е?  newsm78

Хайде на кафето!

И един хубав колаж  newsm47

Спокоен и успешен ден, момичета!  love001

# 412
Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes hahaha hahaha hahahaот котарак Бу влиза в ролята на гересто петле Laughing

Май почивката  им му се отразява на коремче Wink

Приятен ден bouquet

# 413
  • Враца
Здравейте!!!

Това дали е вярно - върти се като инфо при рускините от вчера  Thinking Thinking
Цитат
Новости турецких знаменитостей сегодня
#newsturcelebrity
#МервеБолугур
#ФахриеЭвджен

В турецкой прессе появилась информация о том, что скоро планируется возвращение актрис Мерве Болугур и Фахрие Эвджен на телеэкраны. Фахрие недавно вернулась из путешествия и несколько дней находилась в Стамбуле, в это время она встречалась с продюсерами компании «Эндемол». Новый сериал расскажет историю двух сестер, остальные подробности сюжета неизвестны. Трансляция проекта будет осуществляться на канале ШоуТВ. В настоящее время проводится кастинг на остальные роли и выбирается рабочая группа проекта.

Един малък репортаж за Бурак и Фахрие
Цитат
Девочки краткий онлайн-перевод с арабского: Журналист: как праздники?
Бурак: идет хорошо и будет хорошо после иншаалла более, мы здесь на короткое время в принципе
Из самых имя любимого на экране Бурак ausivi начнет новый сезон после короткого периода
Бурак: начать новый сезон почти через 10 дней и мы начнем подготовку в Стамбуле.
В отличие от своего парня фихри Эвиан держался подальше от экрана
Бурак: у меня будут проекты
Фихри: есть проекты, но нет ничего на данный момент неопределенная пока я его пью.
Фихри: и я тоже купил его, но ждать, вещь хорошая, но есть совещаниях по проектам, инша Аллах, это будет красивая вещь.
Есть ли брак?
Бурак: Спасибо, хорошей вам работы, до встречи

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 00:33 от mama_an_ji

# 414

МамиАни Heart Eyes да попитам за всеки случай-това  Мерве  онова ли е  Shocked Shocked Shockedприятелката на ЧАПА newsm78 newsm78 newsm78

Смело    от newsm78   страна   на Фе  , ако   си партнира с нея Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Praynig Praynig Praynig Моля се да съм се  объркала нещо Crazy Crazy :crazy

Това женче ми е неприятно.
След ЧО  и такъв сериал  с двете ще пропусна.
Това е положението  при мен Sad

Красивата Фе!

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 01:48 от sebilMM

# 415
  • София
Себи  Hug
Това Мерве е онова Мерве  Joy Joy Joy

Аз не я долюбвам от "Малки тайни" т.е. героинята й ме дразнеше, но мисля, че това няма да ми пречи да гледам филма  Wink

Нося ви кафе и цяла торба с мечти  newsm51

И пожелания за прекрасен ден!
 Heart Eyes

# 416
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Себи,  Hug Hug
Алекс ти е отговорила - това е онова, същото  Mr. Green И аз не я долюбвам - просто визуално не ми хареса, а и я гледах в Кузей-Гюней , ама беше с предубеждение  ooooh!
Никога не се знае, едно партньорство на екрана до какво може да доведе - бъдещо приятелство, бъдеща непоносимост - винаги има елемент на изненада  Mr. Green Mr. Green
А и не е сигурно дали изобщо има или ще има такъв проект, така че засега - спокойно  Hug Hug

Аз също бих ги гледала с удоволствие - щом ще играе евентуално Фе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
  • Благоевград
Чудя се аз, чудя се, от къде Бу ми е тооолкова много познат, че съм го гледала някъде, но къде!?! И се сетих! В "Малки тайни"  ooooh! Laughing Еми много съм зле, та чак сега зацепих  Laughing Там много ги харесвах с Мерве, харесваше ми колко страст, обиди и любов имаше между тях  Heart Eyes

# 418
Здравейте мили момичета Hug Hug Hug

Аз съм си доста крайна и всички, които ме познават  реално си педстеаят как изглеждам когато се спомене Мерве / евентуалната Фериде -Чучулигата  по  предложение на Чапа ,мисля/

Отсвирвам я и толкоз!
Важно е Фе да има проект но не с кой да е  Naughty

Та за мен  е  точка по въпроса    .......

Допълнително ще реша дали да се изтезавам да гледам подобен проект newsm78 newsm78 newsm78

Пази си завоеванието Бу smile3508  hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/evcenfgifs/status/761131160592408576

Абе......моля ви се ,ако не са те   много скучно ще е лятото ни Laughing Laughing Laughing

Приятна вечер Hug Hug

# 419
  • Враца
Себи  Hug Hug Hug

Цитат
Арабская поклонница перевела комментарий соседки ЭФБУ, где она делится своими впечатлениями о них: "Не плохие вообще. Мы живем в одном доме. Она замечательная девушка. Естественна. Ноль косметики. Она тааак красива, что .... наоборот она не очень фотогенична. Она намного красивее, чем на фотогрфиях и в фильмах... Машалах... Бурак озчивит очень красивый мужчина... Иншаллах... У них будут замечательные дети."

Общи условия

Активация на акаунт