Хайде Холандки на новата тема!

• 8 230
  • 113
  •   1
Отговори
# 30
Христос воскресе!Желая на всички ви много здраве и любов  bouquet
Нямаше никой от вас днес в Хагската църква Crossing Arms
Времето се позатопли, та чакам оферти Hug
ами честно да си кажа, последното място където бих отишла, ако съм в Хага, е на църква. колкото живот ми е останал май бих избрала да го прекарам в далеч по-приятните места за забавления, които предлага Хага.
да не се засегнеш сега, предлагам да си спретнем среща в Ротердам , примерно на ...кафе Grinning
Ами айде де-аз казах, че за оферти съм отворена   Grinning
Калинка не беше нищо особено(ние бяхме в неделя през деня)нямаше много хора, но пък времето беше страхотно-направили са детска площадка и Алекс се забавлява както си трябва GrinningПосле се събрахме с приятели в едно''кръчме'', та го отпразнувахме подобаващо Simple Smile
Аз съм сериозна за срещата-давайте да измислим нещо, щото ме изпускате Laughing (може и да си заминавам за България по-рано)

# 31
За среща в центара сам почти навита,проблема при мен вече е,че краката ми много се подуват и доста се измарям...ако е нещо по кафетата пишете и мен,а сигурно ще взема и още 2 мами(едната сега е в бг),а другата много рядко влиза в форума,но си ми е дружка(и комшиика)

# 32
Аз срещата в Хага я пропускам щото ве4е сме си в БГ за 2-3 месеца лятна ваканция, ама някои ако си идва да свирка за кафенце/кръчмичка по нашенско.

# 33
Белев, доста далеч ми е Хага и затова не бях там. Ходила съм само веднъж. Но ти разкажи как беше....

Звездичка, чувала съм за този уред, че много помага, но една съседка беше ходила в специализиран център, където е имала специална програма. А и уреда е бил до шията и е трябвало да е в легнало положение.   

Питай я , моля ти се, ако имаш възможност, как се казва уреда ! Hug  bouquet

# 34
Здравейте !!!
При мен нищо ново.Мързи ме и не ходя на училище...ама утре сигурно ще се дотътря до там,че ме е срам вече.Нямам търпение да дойде сряда,да посрещнем майка ми,да мине празника и аз да се вкарам в ерелси.Сега като имам помощ за малкия и домакинството мога и аз да мятам крачоли насам-натам,да се поглезя и т.н. И аз съм за среща,където кажете-там...малко съм зле с влакове и автобуси,ама ще се оправя,няма страшно.Решавайте и да спретваме нещо Peace

# 35
Видяхте ли в KWANTUM какви готини шапки с чантички има за по 5 евро?
 И шапки без чантички за по 2?

Аз като се наработя и смятам да мина да разгледам поотблизо и евентуално да си купя, за утре!

smile3501

# 36
  • Там,където се събуждам щастлива.
Приятно прекарване на всички утре ......Само да не вали, че при нас как се кани да има буря  ooooh!

# 37
Честит празник с голямо закъснение!
Хайде раказвайте къде ходихте,хубаво ли изкарахте?
Ние в петък вечер отидохме на парти в една Амстердамска дискотека на Розенграхт  Party
Много се изкефих(с някои изключения).
В събота ходихме поцентъра на А-дам и аз яко изтинах,сега бърша сополи и кашлям,но съм доволна.
А вие?

# 38
Някой знае ли дали в петък магазините ще работят или поне някои от тях?

# 39
Някой знае ли дали в петък магазините ще работят или поне някои от тях?
Не знам засега,но след малко ще ходя до Алди и ще кажа.Като не се работи ти са първи на прангара  Rolling Eyes Ще има бележка със сигурност  Mr. Green

# 40
Честит празник с голямо закъснение!
Хайде раказвайте къде ходихте,хубаво ли изкарахте?
Ние в петък вечер отидохме на парти в една Амстердамска дискотека на Розенграхт  Party
Много се изкефих(с някои изключения).
В събота ходихме поцентъра на А-дам и аз яко изтинах,сега бърша сополи и кашлям,но съм доволна.
А вие?

Е-е-е и аз Бях в Амстердам в събота.... то сtана малко спонтанно... ама наистина си беше студ особено следобяда... и какво обикаляне му дръпнахме не е истина...имам дори мускулна треска... smile3521

# 41
И ние си изкарахме добре.В петък ходихме на дискотека в Алмере с приятелите ни-страхотна банда,понапихме се,играхме...до бара,върху бара Laughing Laughing LaughingМай за пръв път се забавлявам така откакто съм тук.То оставаше и да не се забавлявам...с тая текила дето я пих Mr. Green
Прибрахме се късно и на сутринта си прибрахме детето от свеки и се дотътрихме до летището да посрещаме майка ми.После се прибрахме за малко вкъщи и се юрнахме по сергиите.Тук в Ларен първо,после в Бусум...добре беше,хапнахме пак и пийнахме,понакупихме по някоя джунджурия и се прибрахме към 5.На следващия ден пак "друк"-имахме гости и така.....
Добре беше,сега си почивам...

# 42
 newsm62 аз миналата година така се ошушках покрай сергийте, че нямам думи! И най- много се кефих на едно чаршафи с рози за по 10 евро... и познай  си легнахме с тях станаме червени...УЖАС и затова в съботи си оставих кеш-а в къщи и си вземах само картата и нищо не изхарчих ( кой е луд да чака за пин автомат)
 smile3521

# 43
Хей, момичета, къде се изпокрихте? Радвате ли се на хубавото време?

# 44
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ох, какво ти радване....Два дена слънчице пече, топло, само за разходки, а аз имам да пиша ли пиша....Но сега му се вижда края и към 16 заминаваме за Valkenburg , Limburg до неделя. Ура! Ура ! Ура!  Laughing

Много исках да отида в Терми 2000, ама няма да стане, че  ooooh! Но мислим да отидем в Аарсен, където има чудни градини, а може и до Германия да отскочим...

Поздрави на всички.....

Звездичке, питах съседката, но име на самият уред не знае. Само името на терапията: озонова терапия или нещо подобно.....

Общи условия

Активация на акаунт