Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 062
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,
днес си бих третата инжекция декапептил. Имам ужасно главоболие, не знам дали от декапептила, но проблем ли е да пия аналгин?

# 586
Момичета,
днес си бих третата инжекция декапептил. Имам ужасно главоболие, не знам дали от декапептила, но проблем ли е да пия аналгин?
Не мисля, че е проблем.

# 587
Аз нещо не мога да разбера драмите с фактурите, каквито трябват ще бъдат издадени и честно казано отношението и на двете момичета е изключително любезно и винаги се опитват да са полезни, поне с мен са се отнасяли така.
Последната фактура, която съм предтсавила в общината беше турска и без превод и нищо не са ми казали от общината, парите ми бяха преведени до стотинка.

# 588
  • Димитровград
Ами не мога да разбера как ще ми издадът обещаната фактура от 2,950лв, след като процедурата ми е 2,100(лимитиран цикъл). Просто тази разлика от 850лв. не знам какво ще се случи. Защото ДДС ще платят за цялата сума, а не само за 2,100лв., но като ида в понеделник ще попитам и ще пиша какво са ми казали Heart Eyes

# 589
Добре, но общината нали ти отпуска 3250лв, въпроса е да усвоиш цялата сума, аз това имах предвид, че ще издадат за процедура с максимална цена, за да си вземеш паричките, а за другите едва ли покрай опита и прегледи и изсл. не си похарчила 800 отгоре, просто може би искат да е на едно и да е процедура покрита от Общината, за да нямаш спънки.А те счетоводно ще се оправят не ги мислете Peace

# 590
sladkatakaka1988, стандартната цена на ICSI процедурата е 2950. Няма как администрация да знае, че ще правиш процедура на лимитиран цикъл. Затова са ти казали, че фактурата е на стойност 2950, ако ще плащаш лимитиран цикъл, фактурата ще е на стойност 2100.

# 591
Момичета,
аз си бия вече 10 такива една две сутрини и аз се будех с главоболие парацетамол пия само аспирин неможеш да пиеш сега от събота почвам още 4 инжекций менопур и 2 гонал по схема и проалжавам декапептил по една и още 4 хапчета естрофем за сега се чуствам добре надявам се и след събота да съм така  защото ходя на работа стискам ти палци да си добре успех ти желая

# 592
Благодаря за отговорите, vili456 и bananarama Simple Smile Смело напред и успех на всички!

# 593
Здравейте, момичета? Някоя от вас слагала ли си е ваксина против грип? Обмислям да си сложа, тъй като много често боледувам, а след няколко месеца чакам заповед. Дали има някакъв проблем? Дали е по-добре вместо да пия лекарства по време на бременността, ако дай боже се случи newsm78

# 594
Здравейте, момичета? Някоя от вас слагала ли си е ваксина против грип? Обмислям да си сложа, тъй като много често боледувам, а след няколко месеца чакам заповед. Дали има някакъв проблем? Дали е по-добре вместо да пия лекарства по време на бременността, ако дай боже се случи newsm78
Док не дава! Но все пак го попитай.
След колко месеца чакаш да ти дадат заповедта?
Принципно за изграждане на имунитет трябва приблизително около месец. Ако до този период не си стартирала с процедурата не би трябвало да има проблем да си направиш сега. НО ако ще стартираш до месец - два, и ще правиш вливания на имуновенин - няма смисъл да я слагаш.
И..... както писах по-горе - ПИТАЙ ДОКТОРА!  (На мен миналата година не ми разреши, тази въобще не съм си и помисляла да си слагам)

# 595
Благодаря, vartoglava! До един месец няма да е. Има още 800 номерца до нас, но щом има каквъвто и да е проблем се отказвам. Ще си ходя сополива Laughing

# 596
  • Стара Загора
Сладката , значи ти си била момичето с фактурата от вчера. Честно да ти кажа , понеже не те познавах, ме досрамя да те питам в клиниката , ама тук ще те питам LaughingОт коя община си? В нашата -Стара Загора , не мога да кандидатствам щом съм одобрена от друг фонд. Което е доста тъпо според мен, защото фонда никога не покрива всички разходи , ама.... Извинявай че дочух разговора между теб и Мариана  Laughing А колкото до нея , с мен винаги е била любезна , но вчера като ми записва час , вместо 17.11 написала на листчето настоящата дата 11.10. И сега не знам дали ме има в графика за 17.11. Rolling Eyes Ама не я виня ,аз също работя с документи и ще ви кажа ,че идва един момент в който просто се изпушва и се правят тъпи грешки.

# 597
  • Димитровград
Не вчера не съм била аз...явно някой друг е бил. Иначе съм от община Димитровград.
Някой ми беше написал, че със сигурност имам изследвания за 800лв и ще мога да си покрия разходите...да имам, но общината не ги финансира тези изследвания, както и стартиращите лекарства(пренатал, витамин б, противозачатъчни....) От общината са същите като от ЦАР едно нещо финансират друго не.

# 598
mironche, ако говориш за вчера сутринта, аз бях. Когато кандидатствахме към общината, все още не бяхме кандидатствали към фонда.

# 599
Не вчера не съм била аз...явно някой друг е бил. Иначе съм от община Димитровград.
Някой ми беше написал, че със сигурност имам изследвания за 800лв и ще мога да си покрия разходите...да имам, но общината не ги финансира тези изследвания, както и стартиращите лекарства(пренатал, витамин б, противозачатъчни....) От общината са същите като от ЦАР едно нещо финансират друго не.
Точно по тази причина ще ти дадат фактура за инвитро 2950лв, а ти можеш само да се радваш, за което, а не да се интересуваш от това кой плаща ДДС-то bouquet
При нас в Пазарджик също дават 3000лв.без значение от държавния фонд, това изискване е изключотелно нелепо и се обърнете към представители на общината с молба да го променят, ако стане официално от някой желаещ да кандидатства няма да ви откажат и ще променят правилника Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт