Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 16

• 250 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • на правилното място, в точното време
"Гадно е, когато скелет на 8000 години има по- хубави зъби от моите!" Laughing

# 661
Хаххахахаха .....Много яко, ама си е истина като ги гледам снимките по разкопките - перфектни зъби са имали..факт... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 662
Хаххахахаха .....Много яко, ама си е истина като ги гледам снимките по разкопките - перфектни зъби са имали..факт... Laughing Laughing Laughing Laughing
По-малко време са ги ползвали, пък ние по цял ден мляскаме. Wink

# 663
Колко по-малко, 20-40 годишни скелети, които са гризали месо...е нямали са шоколад...ама все пак... Laughing  Wink

# 664
 Във Влака София -Варна* пътуват   пътници. задушно, нервно, и един зевзек в купето започвd да разкаpва вицове - и все за арменци.
по едно времe нахлуват двама здрави мъжаги и го прекъсват
- Ние двамата смe арменци и ни писна да разказваш вицове за наши сънародници - още един такъв виц и така ще те потрошим, че не можеш да станеш до последната спирка.
Брей!
ИЗлизат двамата в коридора да пушата - обаче оставят вратата на купето отворено да слушата какво се говори.
Грозна тишина!
мълчи се пет, десет, петнадесет минути, на шестнадесетата зевзека проговоря:
Имало едно време двама.....  - поглежда към коридора
....двама негри - Крикор и Гарабед

*вицът е публикуван в Списание Рики гимназист 1996

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 12:58 от Джон Сняг

# 665
Всичко хубаво, но правописът ви е под всякаква критика.

# 666
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
- Ей, хубавице, падаш ли си по мъже дето правят як секс?
- Не!
- Екстра! Аз съм твоя човек...

# 667
# 668
Каква е разликата между пърформанс и инсталация? Инсталация е, когато се из*e*eш пред вратата на съседа, звъннеш му и избягаш. А пърформанс - когато звъннеш на съседа, събуеш си гащите, из*e*eш се пред него и чак тогава избягаш!

# 669

Не е имало захар Peace

# 670
- Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?
- Тъпанар!
- И защо?!
- Ми всички казват - гледай го тоя тъпанар, каква кола кара!

# 671
  • Пловдив
Две хипита и монахиня пътуват в едно купе. Монахинята е с бинтована ръка и едното пита:
- Госпожо, вие водите спокоен живот, как успяхте да си счупите ръката?
- Съвсем случайно, изпуснах сапуна в банята, наведох се да го взема, подхлъзнах се и си счупих ръката.
Двете хипита кимат съчувствено, след известно време едното пита другото:
- А бе ,брато, какво е това сапун?
- Знам ли - някакви църковни работи.

# 672
Умира един човек и се озовава в Ада. Св. Петър го развежда. Спират пред една витрина, зад която има красива чаша за вино, а в съседната - красива жена.
Починалият пита :
-Е, ако това е Ада, не виждам какъв е проблема - вино, жени...
Св. Петър отговаря :
- Да, ама чашата е с дупка, а жената - без!!!

Joy

# 673
  • Люлин
Умира един човек и се озовава в Ада. Св. Петър го развежда. Спират пред една витрина, зад която има красива чаша за вино, а в съседната - красива жена.
Починалият пита :
-Е, ако това е Ада, не виждам какъв е проблема - вино, жени...
Св. Петър отговаря :
- Да, ама чашата е с дупка, а жената - без!!!

Joy

Ха ха, стар виц, който искам да разкажа оригинала, ето:

Умира един мъж и отива при св. Петър. За да му направи добро, св.Петър го пита къде иска да иде- в ада или в рая. Св. Петър му предлага  ако иска най напред да види какво е положението в ада и ако му харесва да остане. Ако не му харесва да иде в рая. Добреее, казва нашия и отива в ада.       Още с влизането какво вижда. В едно езеро седят на отрупани с  всякакви ястия и питиета другите мъже и пият ли пият от скъпи чаши. На коленето им седят красавици, а оркестъра свири музика. Ха ха това ли било ада, та то аз и на белия свят си живеех така добре,ОСТАВАМ ТУК.  Да, казва св. Петър, това е твое решение, но това трябва да е окончателното ти решение, решиш ли оставаш тук и няма вече да отидеш в рая. ОК, оставам тук, казва нашия. Трябва да ти кажа нещо му казва св. Петър.
     Имай предвид, че езерото е от  изпражнения ( по нашенски- лайна  Laughing) , чашата е без дъно, жената няма дупка, а музикантите свирят рапсодия от Панчо Владигеров.
 Joy Joy Joy

# 674
В съда. Жена пребила собствения си мъж. Карат подсъдимата да разкаже какво е станало:
- Първо ме извика от работата да се прибера вкъщи, после ме съблече и сложи в леглото, а после с идиотски смях ми каза, че е първи април.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 21:54 от daniela19

Общи условия

Активация на акаунт