Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 16

• 250 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Жена отива в църквата на изповед. – Отче, съгреших със свещеника от съседното село! – И защо трябваше да ходиш чак в съседното село?

Две баби си говорят: - Гледа ли Титаник, Сийче? - Гледах го, ама щеше да е по хубаво, ако вместо Леонардо Ди Каприо, играеше Брус Уилис. - Е да, ако играеше той, щеше да спаси кораба!

# 646
# 647
Преди венчавката женихът скришно пъха 100 лева в ръката на отчето и му прошушва:
- Отче, моля да ми спестиш въпроса - "Заклеваш ли се да си ѝ верен до гроб?!"
Почва венчавката, върви ритуалът и отчето се обръща към жениха:
- Заклеваш ли се да си ѝ верен до гроб?
Онзи като ужилен, но през зъби процежда:
- Да!
След ритуала дърпа той попа настрана и му крещи:
- Аз нали ти дадох пари?
- Е, да, ама тя даде повече...

- Косьо, ти яде ли бе, моето момче? - Да, бабо. - Я си отвори фейсбука да видя!

# 648
Генко и Искра лежат на дивана. Нейният телефон е в кухнята. Чува, че е получила съобщение. Става, отива… Вижда съобщение от Генко:
- Така и така си станала, донеси, моля, една биричка!

# 649
  • Германия
За да изглежда добре на плажа, Таня започна още от зимата да храни своята най-добра приятелка.

# 650
- Запомни, сине! Умният човек винаги се съмнява. Докато пълният идиот, във всички случаи, се чувства абсолютно уверен!
- А ти, сигурен ли и в това, тате?
- Абсолютно!

Синът на гангстер дава обяснение за изпита, на който се е провалил: - Тате, разпитваха ме 3 часа, но нищо не им казах.

Две блондинки се разхождат в гората. Едната: – Каква красива природа!!! Другата: – Аз пък от тия дървета нищо не виждам…  Rolling Eyes

Блондинка влиза в магазин и вижда на щанда някакви големи яйца. - Прощавайте, тия яйца от какво са? - пита тя продавачката. - От щраус. - Аха, а от други композитори имате ли?

# 651
- Вие близнаци ли сте?
- Не!
- Явно майка ви така ви е облякла, много сте сладки...
- Господине, дайте си документите и излезте от автомобила...

# 652
Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ всички български мъже искат да правят групов с*кс, като 7% от тях искат да го правят с 2 жени, 8% с 3 жени, а останалите 85% искат да го турят на всички политици...

# 653
Хубаво е времето... но още не е за сандали без чорапи.

Запитали радио Ереван:
- Дали Ева е изневерявала на Адам?
Радиото отговорило:
- Че как иначе, нали човекът е произлязъл от маймуната...

В Индия на девойката, която се омъжва, рисуват на челото червена точка.
А на съпруга подаряват снайпер. Ето защо те живеят заедно дълго и щастливо.

-Установих, учените са прави, че скоростта на светлината е по-голяма от скоростта на звука.
-Как?
-Защото изглеждаш интелигентен, преди да заговориш.

Знаете ли, че:
България е единствената страна в света, където грипът се разпространява чрез...средствата за масова информация.

Влезе ли човек в градския транспорт и разбира кои са еколози и милеят за озоновата дупка,като пестят топлата вода.

# 654
  • in Wonderland
Събуждам се сутрин, баба ми изпържила мъфини.... Откъснала от градината една папая и ми направила смути... Ма какъв аромат имаше домашната папая.... Вечер дядо ми наточи по една ракия от годжи бери... Ех, златни години на детството. А глутена? Глутена го хвърляхме на прасето.

# 655
  • В царството на игрите:)
Събуждам се сутрин, баба ми изпържила мъфини.... Откъснала от градината една папая и ми направила смути... Ма какъв аромат имаше домашната папая.... Вечер дядо ми наточи по една ракия от годжи бери... Ех, златни години на детството. А глутена? Глутена го хвърляхме на прасето.
Joy Много добро, но след време няма да е виц... Mr. Green

# 656
Майка води 18-годишната си дъщеря на екскурзия в Шотландия и я инструктира:
- Дръж се прилично, не се заглеждай след всяка фуста!

Меркел тайничко си чати с Путин:
"И без това ще трябва да ти наложим някакви нови санкции, ами не може ли поне да нахлуеш и в Гърция, че ни писна от тях..."

Български пощи изтеглят от обръщение, издадената наскоро серия марки с прочути съвременни политици. Хората се чудели от коя страна да ги плюят.

# 657
Жена на програмист го праща до магазина:
- Иди да купиш хляб. Ако има яйца - вземи 10.
След малко мъжът се връща с десет хляба. Жена му го пита:
- Какво си направил?! Защо си купил 10 хляба?
- Как защо - имаше яйца…

# 658
  • забравих си мисълта...

# 659
  • Люлин
- Пешо, само с презерватив! Иначе не давам!
- Що ма, да те не е страх на твоите години да забременееш ма?
- Щото мога да фана салмонелоза!
- Че от к'во ша я фанеш ма?
- Фащала се от стари яйца бре!
---------------------------------------------------------------------------
Заключение на патолога:
- "Смъртта е настъпила вследствие на обезводняване на организма, което е предизвикано от непрекъснато плюене към правителството, премиера, президента, ВиК, тоци и други знайни и незнайни оплюти…"
--------------------------------------------------------------------------
Пожар. Дим, паника, хора тичат насам-натам. Началникът на пожарникарите се промъква в една от стаите да види дали има някой за спасяване и какво да види - един от неговите хора яко чука някаква мадама.
- Сержант, какво правиш, засрами се!
- Ами тука спасявам, нали...
- В такива случаи се прави изкуствено дишане.
- Ами то аз така започнах...

Общи условия

Активация на акаунт