Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 630
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Новаторче,вчера и аз ядох постно зеле за обяд,и се сетих,че зеленчуците на пара можеш да ги замениш със готвено зеле или зеле на фурна,но сготвено от прясно зеле,че от кисело може да ти дразни стомаха. То е супер нискокалорично,а е вкусно и наяжда.Wink
Аз да отчета,последните няколко дни бях заковала на 55,6 или 55.5  и толкоз .
днес видях бленуваните 54.900 най -накрая,но защото вчера и аз се разминах с вечерята и вероятно няма да ги задържа.оставам на това хранене още няколко дни и ще видим.
Ям само ябълки,сирене,мляко с мюсли,зеле.

# 556
  • Berlin
Здравейте! Записвам се в темата за първи път, купих си Мадал бал през лятото още с идея да направя пречистването, но чак сега се наканвам. Simple Smile Идната седмицае съм вкъщи и ще използвам да направя 7 до 10 дни на сироп, колкото издържа.  Притеснява ме дали ще издържа до края и после захранването също, но ще пробвам. Мога само да сваля килограми, имам доста. Simple Smile

# 557
Браво диря Grinning!!!Все пак задържаш,а нали това е също толкова важно!..ох,да ти кажа ми потичат лигите,като си представя зелце...абе май вече ми потичат лигите и от представата,че ще ям утре супичка Grinning Grinning GrinningЩе се старая да съм последователна като теб,без да се лакомея!Заредила съм се с броколи,карфиол,тиквички,моркови...и ще си спретна една вкусотийка...Дано кантара свикне с тези 46 кг. и да не ме тормози да скача,че...ужас!!!

Добре дошла abs,влизай смело Simple SmileАко си вярваш,ще се справиш!!!,а и тук момичетата са супер стимулиращи,така че поне опитай Hug

# 558
Разбира се,че е важно задържането,новаторче,то значи че организма приема това тегло.
Фрешов ден за теб, много свежо е усещането:)
Аз впрочем не очаквах,но днес 55.300, тоест тръгнах надолу с  минус 200 грама.
Визуално обаче вече се вижда,че съм отслабнала.купих си още един клин и си ходя тия дни "клинирана",което на 58 кг не можех да си го позволя:)и на обиколки съм видимо паднала, но не се сетих да се измеря на старта.
Аbs,заповядай с нас.за сефте като е , всеки мисли,че няма да издържи.само веднъж като пробваш,установяваш,че яденето е повече навик:) ще се справиш:)
Измери си кила и обиколки,купи сироп и лимони и почвай!:)
при първото ми сиропуване свалих 9-10 см на кръст, между другото,но следтова не съм се засичала:)
Куку,ани,как сте?Simple Smile

# 559
Мацки, днес получих комплименти от приятелки, които не бях виждала скоро. Почувствах се направо горда. Споменавала съм им, че съм на диета, но много се изненадаха като ме видяха. Сигурно не са очаквали чак да ми личи. Днес съм + 100г от лентичката. Но пък "летя" от кеф. Е, похвалих ви се нескромно.  Blush Hug
Новите момичета да почват и да не се колебаят.  Wink
Диря, дай Боже клинчета за всички ни, или по-точно дупета за клинчета! Браво на теб! Желязна си!.
Nova_tor, тъкмо зеленце планирам довечера. И аз много обичам.  Crazy

# 560
Здравейте момичета.
Браво на всички.
Упоритостта се възнаграждава.
Отчет-днес пак 300 гр нагоре,но вечерях късно. Поне съм си 55 вече седмица.
За сериозното им задържане оставам на настоящия олекотен режим още две седмици.а моа и до НГ да го откарам:))
Интересно,сега като свалям почти без сироп, и поохърбавях,се виждат къде са ми мастните натрупвания-малко на корем,дупе,бедра. Ако бях на сиропа всичко щеше да е заминало:)
Мисля да си взема карта "ол спортс " от декември и да включа и малко фитнес към салсата.
Как е днес,мацки?

# 561
Диря, завиждам ти за ентусиазма за спорт, честно!  newsm10

Днес съм -800. Чак не повярвах.  ooooh! goodscale

# 562
Диря, но днес съм на сироп, чай и водица цял ден, защото вчера се поолях за пръв път по-серизоно. Имахме повод. Така че един ден ще погладувам. Тъкмо ще видя каква е файдата от еднодневка. Simple Smile
Ти си права, че като видиш +, веднага трябва да се вземат мерки. Няма да прецаквам целия труд, ама в никакъв случай!  Naughty
За Коледата направо ме е страх да си помисля, хихи... Ама виж, срам, не срам - признавам си греховете, както и успехите тук. Кофтито е, че имаме 3 рождени дни дотогава семейни, един - на приятелско дете и, разбира се, любимия ми Никулден. Аз, естествено ще впрегна всичкия си инат да се контролирам и да се храня разумно. Това си го обещавам на себе си.

lqli82, поздравявам те за борбата ти с кг, напълно знам колко усилия са нужни. Важно е човек да не се впуска по течението, като види поредния неуспех, а да продължава да опитва и да се бори. Накрая усилията се възнаграждават, рано или късно.

Другите момичета, как сте?  newsm78

# 563
  • Berlin
Здравейте, днес ми е втори ден. Вчера мина добре, не съм гладна. Единствено на последната чаша снощи малко ми се догади, но се насилих и я изпих. Ще пия по 6 чаши сироп на ден + още около 1 литър чай и вода, повече не мога да приемам, пробвала съм с тридневното пречистване на д-р Михайлов. Повече от 3л на ден не мога да изпия. Измерих кг вчера, днес наистина има минус, но предполагам, че е защото съм махнала течности и не съм яла, та не се радвам още. Решила съм да пробвам 7 дни, дано издържа. Simple Smile После при захванването и задържането ще ми е трудно.

# 564
Аз сироп пиех по 1,5 л. Отделно вода, колкото ми се пие. И малко се насилвах с водата, понеже не пия много вода по принцип.

# 565
Ето ме Simple Smile Simple Smile Simple Smileслед двудневно отсъствие..46,500!Поддържам си 46-цата.Захранвам се.Днес си хапнах супичка за обяд,а на вечеря ще подложа със зелена салатка със сирене тофу(че постя)
Диря,куку,БРАВО бе момичета!!!Вие до празниците ще сте тупалки!!!Благородно ви завиждам и се надявам да се справя и аз newsm78
Диря,кога мога да започна да хапвам зърнени (като овесени ядки,киноа,нахут)?...Няма да прекалявам,разбира се...
Успех на всички за сега и най-вече кураж и вяра Laughing

# 566
Abs,браво.не се насилвай.сиропа не е лекарство.ако не ти се пие там половин чаша,недей.ако ти се пие повече,пий. Ако сиропуваш два три  пъти,ще намериш оптималното ти количество дневно.идеята е да приемаш някакво количество сироп,за да не припадаш.и тия дни -първите три четири,може да усетиш дискомфорт,прилошаване,премаляване, случва се,и отминава.
Куку, много ме радваш:))
Новаторче, нахут и прочее СЛЕД като приключиш захранването.карай по книжката.
Отчет за днес 55.00,урааа:) горе долу гледам почти да не вечерям,закуската милимундска,и става работата:))

# 567
Привет и от мен отново! Както си бях предвидила - повтарям пълната програма след малко повече от 9 пълни седмици "дупка". Днес ми е седми ден и се чувствам много добре. За себе си открих, че желанието за ядене мога да задоволявам като готвя Wink Не чувствам глад така или иначе, а като приготвям храна - пипам, помирисвам и т.н.  извличам от нея достатъчно кеф, за да съм спокойна и доволна  Peace Всички вкъщи също са доволни  Laughing

Вчера се оказа, че ми е свършил джинджифила ( с него си приготвям сиропа) и вместо него сложих лют червен пипер. Така люто стана, че не можах да си изпия дозите... През деня се оплаках, че ми е люто и "доброжелатели" веднага ми казаха, че съм луда и така с лютото "на гладно" ще си докарам язва или подобно. Аз възразих и казах, че има смисъл лютото, но всъщност не съм сигурна какъв точно е. Аз си представям, че "изстъргва" лигавиците (в устата, стомашния тракт) от гадости и така се "чистя", но съвсем не съм сигурна дали е така. Пояснете, моля! Също - интересен ми е смисълът на междинния ден с ориз.

Поздрави и успех на всички!

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 08:38 от ralka-malkata-rusalka

# 568

nova_tor, супер се справяш! Друго си е да хапваш, нали?! Аз захранването го минах относително лесно, защото се наяждах достатъчно по схемата, даже често не съм изяждала по нещо, че ми беше в повече.

Ралка, привет! Чела съм те назад в темата. Simple Smile
И аз като теб от готвенето за другите се "наяждах" - и като гледах мъжете ми как си хапват, някак си оставах доволна. Като душиш миризмите, като че ли вскусваш.
Тия "доброжелатели" ги знам.... Обаче тоя път нямаше при мен специалисти да дават акъл. Явно са преценили,  че имам нужда от отслабване наистина.  Joy След като дори майка ми не ме заклейми, че съм откачила, прави сметка. Simple Smile)) Иначе очаквах конско.
И аз правя сиропа с джинджифил, защото имам гастрит и пипера може да ми направи беля. А как действа, да ти кажа не знам, може би загрява и по тоя начин засилва метаболизма. Гарабитов гледах в едно интервю и каза, че при по-чувствителните стомаси, наистина е добре пипера да се замени с джинджифил.
За ориза нека отговори Диря, и аз съм чела за отсъргването само.

Диря, -300, браво! Аз възстанових плюса и съм още -100 днес. Общо отчитам -7,5 общ резултат за протокола.

Хубав ден от мен, дами! И много минуси!  bouquet

# 569
  • Berlin
И аз готвия тия дни.Laughing Но е и защото съм вкъщи, големият е с варицела и го гледам тази седмица. Затова и се реших да почна тази диета, а за захранването ще съм на работа. Там има откъде да си взимам фрешове. Laughing

Лютото и аз съм чувала, че е полезно за отслабване, нещо за метаболизма май, но не съм се задълбочавала. Слагах пипер няколко пъти, но явно е бил минимално количество, никак не усещах люто. Май по-добре, че и аз съм с гастрит. Simple Smile

Момичета, вие каква книжка гледате за захранването? Аз имам една към сиропа Мадал бал, но там няма нищо подробно. Само първите два дни пише общо какво да се яде и това е. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт